Opinie o Nanushki

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
405 opinii
  • M
    MartaKa 20-09-2017
    5/5 
    Opinia Przyjemnosc z zakupòw,bardzo polecam. Szybko,sprawnie i skarpetki są bardzo fajnej jakości! Z pewnoscią bede jeszcze zaglądać
  • M
    Marta 20-09-2017
    5/5 
    Skarpety super :) szybka dostawa i świetny kontakt z klientem ! Polecam !
  • I
    Imię 20-09-2017
    5/5 
    Lord Skarpetki działają bez zarzutu. Co ciekawe można zamieniać prawą i lewą wedle uznania! ;) Nanushki.com: I kto by pomyślał, że to już te czasy ;)
  • J
    Janek 20-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skrywana Natura Skarpetki nanushki to wspaniały sposób na wyrażenie swojej głęboko skrywanej cząstki gejowskiej natury ;). Jako stabilny emocjonalnie, heteroseksualny mężczyzna szczerze polecam. Kupiłem już 8 par pasują idealnie. Paczkomaty zawsze spoko! I pamiętajmy: życie jest zbyt krótkie żeby nosić nudne skarpetki o/ !!
  • K
    Katarzyna Więconek 19-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetkowe-love Skarpetki są rewelacyjne. Jestem w nich zakochana ❤
  • A
    Alexander I 19-09-2017
    5/5 
    super Dowód na to, że nie tę firmę nazwano Happy Socks. Jest super. Skarpetki boskie. Serwis rewelacja. Dostawa szybka. Ceny ok. 5*/5*
  • I
    Izka 19-09-2017
    5/5 
    SUPER Super wzory skarpetek, super jakość i super kontakt z obsługą!!!
  • B
    Beata 18-09-2017
    5/5 
    Skarpety super. Fajne wzory i kolory. Dostawa szybka.
  • M
    Maciek 18-09-2017
    5/5 
    Świetny kontakt z klientem. Oprócz tego, że mają super skarpety i jakościowo i jeśli chodzi o design, to też chyba żaden sklep internetowy nie ma tak dobrze stworzonej ścieżki informowania klienta o statusie zamówienia. No i jeszcze te żelki w prezencie <3
  • E
    Edyta 18-09-2017
    5/5 
    Wzorowo To było moje pierwsze zamówienie w sklepie-tylko para skarpet. Ale dobrego Sprzedawcę poznaje się po tym, że nawet drobny zakup traktuje poważnie :-) Szybka wysyłka, skarpetki bajer-obdarowany zadowolony.
  • P
    Paulina 17-09-2017
    5/5 
    Super To nie był mój pierwszy zakup tutaj. Tym razem Nanushki wysłały skarpety za granicę. Przesyłka dotarła do adresata bardzo szybko a skarpety baaardzo się podobały !!
  • M
    Magdalena 17-09-2017
    5/5 
    Warte uwagi ;) Ciekawe wzory skarpetek, super jakość i dobry kontakt z obsługą - firma naprawdę warta uwagi :)
  • L
    Lucy 17-09-2017
    5/5 
    Z HUMOREM drugie zamówienie - ekspresowa realizacja. Tym razem przeznaczone na prezent. Zamiast opinii wystarczy, że wywołały szeroki uśmiech na ustach obdarowanego Brata...
  • P
    Pablo 17-09-2017
    5/5 
    Drugi zakup To już mój drugi zakup tutaj. Świetna jakość wykonania, lokalna produkcja, ciekawe wzory oraz szybka przesyłka. Polecam wszystkim!
  • M
    Michał 16-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Światowa jakość Jeżeli ktoś lubi znaną szwedzką markę skarpet, to może bez wahania porzucić ją dla Nanushki. Super wzory i świetne kolory, a przede wszystkim mega jakość.Polecam szczególne skarpety jednolite - nieco dłuższe, doskonale ubarwiające granatowy garnitur i białą koszulę.Oscar za całokształt twórczości należy się za opakowanie - od koperty, po same skarpety. Smaczków jest tyle, że zabrakłoby miejsca na ich opisanie. Chapeau bas dla całej ekipy, która zdobyła właśnie powracającego klienta :) Nanushki.com: Po stokroć dziękujemy :)
  • R
    Robert 15-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Inny wymiar skarpet Jeśli ktoś kiedyś myślał, że skarpetki są nudne to znaczy, że nie miał Nanushek. Gorąco polecam!!!
  • M
    Majka 15-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Boskie Skarpetki kupowałam koledze na 40 urodziny :) I był to strzal w 10 Cieszyłam sie jak dziecko wybierając poszczegolne modele :) Są swietne - wzory, kolory :D Na pewno jeszcze nie raz odwiedze waszą strone i sklep :)
  • k
    kinga 13-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup fajne skarpety super wzory, szybka wysyłka. same plusy!
  • R
    Remigiusz 13-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam Rewelacja, do tej pory kupowałem skarpetki w konkurencyjnej firmie na H...., ale od kiedy na rynku pojawiły się nanushki, to firma na H........... straciła klienta :)
  • M
    Magda 13-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Opinia Skarpetki bardzo dobrej jakości, świetne wzory. Na pewno przypadną do gustu osobom, które zamiast nudnych, białych skarpet wolą coś szalonego i kolorowego :)
  • A
    Anka 13-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Kupiłam w ramach dodatku do prezentu urodzinowego swojemu chłopakowi :D Strzał w dziesiątkę!
  • A
    Ania 13-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Adolf Skarpetki z Adolfem genialne, a dodatek do paczki powalający! Uwielbiamy wasz sklep, podejście do klienta i produkty!
  • A
    Aneta 13-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Love Zakochana jestem w tych skarpetkach :-) Świetny materiał. Genialne wzory. Dobrze się noszą. Na pewno jeszcze kupię kilka par. Zwracam uwagę na szczegóły. Dlatego sposób, w jaki została zapakowana przesyłka to kolejny powód do radości :-) I jeszcze ten drobiazg-niespodzianka. Pięknie nanushki :-)
  • A
    Anna 12-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpeteczki Skarpetki jak na zdjęciu, wygodne i nie tracą walorów po praniu
  • G
    Gabriela 09-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup :D Skarpetki dokładnie takie jak na stronie. Bardzo dobra jakość. Szybka dostawa. Polecam ☺
  • P
    Piotr 09-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super. Ładne, wygodne, dobrze dopasowane.
  • Z
    Zofia Wiśniowolska 08-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Szok, niedowierzanie i zakochanie Błyskawicznie dostałam przesyłkę: miłość od pierwszego spojrzenia, a potem kolejne miłe niespodzianki. Przesyłka spakowana wygodnie do niesienia, w środku skarpetki pięknie zapakowane, równiutko i optymalnie ułożone, wszystkie wspaniałe i ładnie wyeksponowane, a wśród nich jeszcze drobiazg gratis. :):):) Na medal!
  • M
    Marta 07-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Ładne kolory, szybka dostawa, polecam.
  • W
    Wojtek 07-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup :D Bardzo dobra jakość nanushek i szybka wysylka
  • P
    Paulina 07-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacyjne Świetne wzory, mega pozytywne. Bardzo dobra jakość. Duży wybór. Szybka przesyłka.
  • A
    Aneta 06-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Na zimne nóżki - tylko nanushki :-) Skarpetki są po prostu boskie! Do tego mega szybka dostawa - jednym słowem : REWELACJA!
  • P
    Paulina 06-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Wszystko jak najbardziej OK! Polecam gorąco nanushki.com. Bardzo szybka obsługa, bezproblemowa komunikacja a artykuły kupione świetnej jakości i super wyglądające :) Jeszcze raz polecam.
  • Łukasz 05-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Kupiłem kolorowe najróżniejsze stopki i zakostki, jakość bardzo dobra, duży wybór wzorów i kolorów. Na pewno jeszcze zamówię. Polecam 100% :]
  • J
    Justyna 03-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki warte swojej ceny :) bardzo jestem zadowolona z zakupów :)
  • B
    Barbara Pirga 03-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Genialne! Super wygodne i milusie! A Adolf powalil mnie na lopatki!
  • K
    Kasia 02-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Najlepsze i najbardziej oryginalne skarpetki, jakość i wykonanie pierwszej klasy. Skarpetki na poprawę humoru i na sprawienie komuś radości ☺️ A obsługa klienta wzorcowa!
  • M
    Magdalena 01-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki są cudowne ! Miłość od pierwszego wejrzenia :D Wysoka jakość i wyjątkowe wzory Nanushki.com: Dziękujemy za docenienie szczegółów, pozdrawiamy gorąco :)
  • R
    Rafał 01-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Nie no fajne te skarpetki ....
  • E
    Ewa 01-09-2017
    5/5 
    Świetne
  • K
    Kasia 01-09-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Cuda Fantastyczne skarpetki dla męża:-) Chciałam podobne kupić synowi lat 10 i nie ma:-( Wymyślcie coś takiego dla nastolatków mniejszych. Serdecznie pozdrawiam:-) Nanushki.com: Wymyślać nie musimy :) właśnie produkujemy - wkrótce będą :)

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+