Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
835 opinii
  • K
    Kararzyna Jankowska 09-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super 5/5
  • M
    Marta 09-06-2019
    5/5 
    Nie do zdarcia! Czy mogłabym wyobrazić sobie, że ktoś stworzył skarpetki odporne na dziurawienie, w których dzieciaki bedą biegały bez kapci przez ponad pół roku po trudnych nawierzchniach? ;) A do tego jeszcze, żeby skarpetki nie były w siermiężnych barwach? Kiedyś odpowiedziałabym, że nie. Dzisiaj już wiem, że są Nanushki :)
  • A
    Aleksandra 08-06-2019
    5/5 
    Skarpetki REWELACJA !!! Mam nadzieje,że będą również dostępne w rozm.dla dzieciaków czyli rozm.22
  • A
    Anna 07-06-2019
    5/5 
    Wspaniale nanushki Skarpetki bardzo wesołe, poprawiają nastrój i tym co je noszą i .ogladajacym. Zespół prowadzący Nanuszki na medal !!!!
  • E
    Ewa 05-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Najlepsze Najlepsze skarpetki świata! Polecam ????
  • M
    Magdalena Koziura 04-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki są jedyne w swoim rodzaju, generalnie petarda ???? polecam wszystkim ????
  • G
    Grzegorz 04-06-2019
    5/5 
    Robiłem zakupy pierwszy raz i jestem bardzo zadowolony. Skarpetki są bardzo dobrej jakości, fajny materiał, liczę na długą trwałość. A wzorki na nich pierwsza klasa!
  • D
    Dominika 02-06-2019
    5/5 
    Polecam!
  • M
    Marcin 01-06-2019
    5/5 
    Na każdy dzień Rewelacyjne skarpetki, super jakość, extra wzory dla każdego. Modnie i wygodnie :))))))) Polecam i zachęcam, gdyż NaNuszkach już kilka wzorów MAM :)))))
  • B
    Beata Tuszyńska 01-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Najlepsze ! Skarpetki sprawdziły się rewelacyjnie jako upominek/prezent ! Zawsze wywołują uśmiech , zadowolenie , czasem zaskoczenie;) Z całego serca POLECAM !
  • D
    Dorota 01-06-2019
    5/5 
    Polecam Super skarpetki, ładnie zapakowane, dlatego to mój patent na drobny prezent ???? Polecam i pewnie sama jeszcze nie raz się skuszę
  • S
    Sylwia 25-05-2019
    5/5 
    skarpetki godne polecenia, rewelacyjny materiał, expresowa wysyłka zdecydowanie polecam ;) <3
  • Żaneta 22-05-2019
    5/5 
    Polecam Kolejny udany zakup. Będą następne
  • M
    Michał Konobiewski 22-05-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup REWELACYJNE SKARPETKI Materiałowo najlepsze skarpetki jakie mam (a mam ich już chyba z 7par). Bardzo wygodne, świetnie uszyte i do tego fantastyczne wzory. Muszę też wspomnieć, że obsługa zamówienia i po zakupie na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam. Nanushki.com: Dziękujemy bardzo :)
  • M
    Marzena 21-05-2019
    5/5 
    Opinia Nanushki jest mega. Skarpetki super a dostawa jest niesamowicie szybka. Super!!! Nanushki.com: :)
  • J
    Joanna Malewska 20-05-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super skarpetki Skarpetki super, kontakt z obsługą też super. Polecam.
  • A
    Ania. 20-05-2019
    5/5 
    Najlepsze skarpetki jakie kiedykolwiek kupiłam! Jestem zakochana! Super jakość, żywe kolory, staranne wykonanie, bardzo fajnie zapakowane. Już po samym opakowaniu widać, że bardzo profesjonalna firma ;-) Idealny pomysł na prezent!
  • B
    Basia 19-05-2019
    5/5 
    Extra skarpetki i te żelki w prezencie
  • M
    Marta 19-05-2019
    5/5 
    Świetna jakość, błyskawiczna wysyłka i produkt, który sprawił wiele radości. Po wielu praniach kolory nadal pozostają intensywne i nosi się je z dziką przyjemnością
  • S
    Szymi 18-05-2019
    5/5 
    PETARDA Ulubione wzory i kolory! Do noszenia i oglądania!
  • A
    Artur 18-05-2019
    5/5 
    Pozytywnie Szybka dostawa, bardzo ładne opakowanie na prezent, a same skarpetki super wygodne, wygodniejsze niż S...xS..x
  • J
    Joanna 17-05-2019
    5/5 
    Dostawa w ciągu kilku dni. Skarpetki dobrej jakości :)
  • W
    Wojtek 17-05-2019
    5/5 
    ! Polecam! Super sklep.
  • M
    Mariola 16-05-2019
    5/5 
    Skarpetki super. Ekspresowa dostawa. Polecam!
  • M
    Marta Bigos 16-05-2019
    5/5 
    Skarpetki są rewelacyjne, bardzo dobre jakości, mega wygodne i super się prezentują na stopach, polecam
  • E
    Ewelina 15-05-2019
    5/5 
    Rewelacyjne ???? zwracają uwagę. Dzieci dały je mężowi na dzień taty i on cały czas w nich chodzi. Teraz już sam ogląda letnie stopki ????❤️
  • M
    Magdalena 15-05-2019
    5/5 
    Rewelacja ???? Totalny odjazd w kwestii wzornictwa i do tego jeszcze cudowna jakość ❤️
  • Żyznowska 15-05-2019
    5/5 
    Moje ulubione! Używałam skarpet wielu firm, ale te urzekły mnie swoją jakością, wzornictwem i wspaniałym kontaktem ze sklepem! Wszystko jest zawsze najwyższej jakości, na czas i z uśmiechem! Polecam i wracam regularnie!
  • M
    Magdalena 15-05-2019
    5/5 
    Najbardziej czaderskie ZOKI jakie kiedykolwiek miałam :) :*
  • R
    Renia 14-05-2019
    5/5 
    Czadowo Ekstra, cieszące oko skarpetunie :)
  • M
    Maciej 14-05-2019
    5/5 
    5/5 właściwie od zawsze.
  • B
    Bożena 13-05-2019
    5/5 
    Skarpetki kupiłam na prezent i przy okazji dla siebie... Wspaniała jakość, oryginalne wzory, bardzo ładnie zapakowane. Po kilku praniach nadal żywe kolory, jakość bez zmian. Zdecydowanie polecam, tylko czekać jak kupię kolejne...czekam na nowe wzory :) Nanushki.com: Nowe wzory wkrótce :)
  • M
    Monika 12-05-2019
    2/5 
    Jakość Skarpetki piękne, jestem zakochana we wszystkich. Po samych super opiniach zamówiłam sobie 3 pary i 1 dla męża. Niestety jestem załamana jakością. Skarpetki przetarły się na dużym palcu, dwie pary! I nie jest to spowodowane stopą, butami czy paznokciami, bo żadne inne skarpetki po tak krótkim czasie użytkowania nie przetarły się. Szkoda, bo są piękne i wyjątkowe, ale nigdy więcej nie zamówię:- Nanushki.com: Przykro nam bardzo, ale to jednak musi być przez buty lub stopy bo nikt nie ma takiego problemu z naszymi skarpetkami. Sami chodzimy w nich od lat...
  • P
    Patryk 11-05-2019
    5/5 
    KOCHAM! Te soxy są świetne! Kupuję już od wielu miesięcy. Za każdym razem Wszyscy pytają gdzie kupiłem i zarażają się ode mnie chęcią zakupu. Jeszcze więcej wzorów! Chcę więcej! :D Nanushki.com: Będzie więcej :)
  • A
    Alicja 11-05-2019
    5/5 
    W "różnych" skarpetkach zaczęłam chodzić w liceum, kiedy to pralka pochłaniała kolejne pojedyncze. Na studiach zaczęłam szukać w internecie ciekawych skarpetek, najlepiej nieoczywistych i z pozoru innych, jednak tworzących idealną parę i tak natrafiłam na nanushki. Jestem zachwycona kreatywnowścią autorów i wykonaniem skarpet. Od dłuższego czasu kupuję regularnie na tej stronie i polecam wszystkim.:) Nanushki.com: Dziękujemy Alicja
  • M
    Marta 10-05-2019
    5/5 
    Polecam Skarpetki dobre jakościowo w ciekawe wzory. Jedyna wada to brak dostępności wielu wzorów widocznych na stronie. Nanushki.com: Obiecujemy, że poprawimy się w tej kwestii.
  • E
    Emilia 10-05-2019
    5/5 
    Ulubione Nie spotkałam lepszej marki od skarpet. Świetne wzornictwo, wysokiej jakości przędza, doskonała i kreatywna komunikacja marketingowa oraz ekspresowa wysyłka. Nanushki.com: Dziękujemy
  • m
    marta 10-05-2019
    5/5 
    Piękne wzornictwo i dobra jakośc
  • R
    Renata 10-05-2019
    5/5 
    Ogromny wybór wzorów, piękne żywe kolory, skarpetki mają bardzo dobry skład. Jak już założysz skarpetki z nanuszki, to nie będziesz chciał nosić innnych :) Nanushki.com: :)
  • P
    Piotr 09-05-2019
    5/5 
    CudMiód :-) Bardzo ładne skarpetki.

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+