Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
880 opinii
  • R
    Roksana 13-08-2019
    5/5 
    Wygląd i jakość skarpetek idą w parze. :)
  • K
    Karolina 07-08-2019
    5/5 
    super :) Skarpetki są super :) Material dobrej jakości, wysyłka bardzo szybko. Serdecznie polecam
  • A
    Agnieszka 06-08-2019
    5/5 
    :) śliczności :) i do tego pięknie zapakowane. dziękuję i pozdrawiam :)
  • B
    Basia 05-08-2019
    5/5 
    Uwielbiam:) Kupuję sobie, kupuję innym w prezencie:) Są mega wygodne i projektowane z fantazją:)))
  • K
    Krystian 04-08-2019
    5/5 
    Super Soxy Wszystko zgodnie z oczekiwaniem, jeden do jednego ze zdjęciami na stronie. Polecam serdecznie, super jakość.
  • E
    EDYTA 03-08-2019
    5/5 
    Super skarpety na ciekawy prezent idealne, żeby wyróżnić się małym akcentem w stroju również ekstra. Polecam
  • M
    Monika 02-08-2019
    5/5 
    Cuuudowne!!!! Polecam!
  • J
    Jolanta 30-07-2019
    5/5 
    Skarpetki Super strona. Cudne skarpetki. Dodatkowo do paczki dostaliśmy mały upominek. Bardzo polecam firmę za solidność i jakość!
  • A
    Anna Robak-Nowak 28-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup 5 par - wszystkie rewelacyjne! Przesyłka od zamówienia w 24h!
  • A
    Anna Poźniak 27-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup baaardzo polecam!
  • A
    Agnieszka 26-07-2019
    5/5 
    Super Super jakość, fajne wzory, szybka wysyłka. Cała rodzina bardzo zadowolona :) :)
  • K
    Karolina 23-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Mega WOW <3 Polecam!
  • M
    Marta Bigos 22-07-2019
    5/5 
    Skarpetki nanushki są bardzo dobre gatunkowo , nic się z nimi nie dzieje, i mają super wzorce do wyboru, z mężęm jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy w 100%
  • A
    Agnieszka 20-07-2019
    5/5 
    Fajne!! Fajne, śmieszne, dobre, szybko, sprawnie, ładnie, estetycznie, słodko,warto!
  • K
    Katarzyna 18-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Znakomicie!!! Wszystko cudownie! POLECAM!!!
  • E
    Edeyta 15-07-2019
    5/5 
    Po raz kolejny się nie zawiodłam <3 świetne wzory, dobry materiał - polecam
  • K
    Katarzyna Bąk 14-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki super, bardzo dobre jakościowo, żywe kolory, świetne wzory, wysyłka ekspresowa. Jak najbardziej polecam
  • M
    Monika 13-07-2019
    5/5 
    Wszystko rewelacyjne! Towar bardzo dobrej jakości, przesyłka ekspresowa, kontakt i obsługa na wysokim poziomie.
  • M
    Magdalena 10-07-2019
    5/5 
    Urocze skarpetki ????❤️
  • P
    Paulina 10-07-2019
    5/5 
    Jestem mega zadowolona i absolutnie zakochana w tych skarpetkach ❤️ Cudowne wzory, miłe dla skóry, a w dodatku dotarły do nas w ekspresowym tempie! Już wybieramy następne wzory :D
  • K
    Krystian Cieślak 10-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Dobry wybór Skarpety dostarczone bardzo szybko i jak zwykle najwyższej jakości
  • a
    anna 04-07-2019
    5/5 
    piękne :) Super skarpetki, bardzo dobre gatunkowo. Obdarowani zadowoleni :)
  • M
    Michał 02-07-2019
    5/5 
    Mega skarpetki! Polecam wszystkim, super wzory i super jakość!
  • U
    Urszula Ratyńska-Bojar 01-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki na prezent ślubny Szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem. Skarpetki okazały się super prezentem dla nowożeńców.
  • A
    Agata 01-07-2019
    5/5 
    Lubię Nanushki Cenię Nanushki nie tylko za jakość za wygodę, ale też lubię kupować Polskie produkty ;)
  • M
    Michał 01-07-2019
    5/5 
    skarpetki Zdecydowanie polecam zakupy świetnych dedykowanych skarpetek, super jakość, obsługa PRO pozdrawiam
  • M
    Mary 01-07-2019
    5/5 
    Śliczne, mięciutkie, przyjemne :)
  • E
    Elżbieta 30-06-2019
    5/5 
    Zadowolona klientka Skarpetki bardzo ładne, dobrej jakości, bardzo elegancko zapakowane. dostawa ekspresowa. Polecam :)
  • A
    Alicja Wasielewska 28-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki bardzo dobrej jakości, super wzory i kolory. Szybka wysyłka. Polecam ☺
  • D
    Daria 26-06-2019
    5/5 
    Meeega! Świetna jakość, wyraziste kolory i fajne wzory :D
  • M
    Marta 26-06-2019
    5/5 
    Najzabawniejsze skarpety świata :) Nanushki.com: Zgadza się ❤️
  • M
    Monika Kosakowska 25-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Opinia Jak zawsze wszystko super!!!
  • M
    Marta Boangiu 25-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup super kolory Bardzo ładne kolory skarpetek, w dotyku miłe i ładnie dopasowują się do stóp.
  • L
    Ludmiła 24-06-2019
    5/5 
    Wszystko super, szybciutko a skarpetki jak na stronie internetowej.
  • M
    Magdalena 21-06-2019
    5/5 
    Zamówienie dotarło w 24h. Rewelacja! W środku mega fajne skarpety w super wesołe wzory! Rewelacja! No i słodka niespodzianka! Rewelacja!
  • P
    Patrycja 21-06-2019
    5/5 
    SuperSocksy Skerpety są na prawdę super, bardzo dobrej jakości. Pudełko w jakie były zapokowane jest bardzo ładne i eleganckie więc w sam raz na prezent.
  • E
    Edyta Jaworska 18-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Jakość i wygoda :) Skarpetki świetnej jakości, z ciekawym wzorem. Wszyscy, którzy byli nimi obdarowani są uśmiechnięci i zadowoleni :) Bardzo dobry kontakt z klientem, szybkie odpowiedzi na pytania oraz błyskawiczna wysyłka. Dodatkowy plus za niespodziewane odkrycie - wasze skarpetki świetnie sprawdzają się podczas wielokilometrowych rolkowych wycieczek :)
  • K
    Krystian Cieślak 18-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Mega komfortowe skarpety Super leżą i mają przyjemny, oddychający materiał. Warto kupować.
  • T
    Teresa 18-06-2019
    5/5 
    Super całą rodziną zakochaliśmy się w Nanushki. Dziki rządzą!
  • A
    Agata Dąbrowska 12-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Bardzo dobrej jakości skarpetki, super wzory i kolory!

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+