Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
1161 opinii
  • K
    Katarzyna Wiśniewska 22-01-2021
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki spełniły oczekiwania
  • K
    Kasia 21-01-2021
    5/5 
    Polecam w 100%. Profesjonalna obsługa zamówienia, szybka dostawa . Jakość wykonania i kolory bardzo dobra. No i te żelki dołączone do przesyłki to miała niespodzianka
  • G
    GOSIA 20-01-2021
    5/5 
    Skarpetki dla Babci I Dziadka rewelacja! I do tego żelunie
  • A
    Agnieszka 20-01-2021
    5/5 
    Polecam. Skarpetki są świetne.
  • J
    Justyna Krauze 20-01-2021
    5/5 
    Potwierdzony zakup Dzień dziadka Szybka wysyłka. Czasowy produkt, skarpetki wywołują uśmiech na twarzy. Fantastyczna obsługa. Miałam problem z zamówieniem, ale szybko został rozwiązany. Polecam i na pewno jeszcze Was odwiedzę.
  • J
    Joanna 20-01-2021
    5/5 
    Ulubione skarpetki Skarpetki cudowne, świetna jakość, kolory i wzory. Moje dzieci nie chcą już nosić żadnych innych :) Najwyższą jakość i dbałość o szczegóły widać też w sposobie zapakowania przesyłki - naklejki i żelki - niby drobiazg ale wywołują uśmiech na twarzy po rozpakowaniu pudełka. Rewelacja pod każdym względem. Polecam!!! Szkoda tylko ze wszystkie wzory nie są dostępne w rozmiarach dziecięcych. Nanushki.com: Już się poprawiamy i będzie więcej skarpetek dla dzieci :)
  • A
    Ania 19-01-2021
    5/5 
    Rewelacja Jestem bardzo zadowolona z zakupów, szybka przesyłka a skarpetki rewelacja
  • M
    Magdalena 17-01-2021
    5/5 
    Skarpetki świetne, pomysłowe wzory, opisy na etykietach dopracowane do każdego wzoru (niby nic ważnego ale super pomysł), pięknie zapakowane w ekologiczne pudełko, szybka dostawa, polecam wszystkim, sama będę wracać do sklepu i polecać rodzinie i znajomym.
  • T
    Tomasz Łukasik 17-01-2021
    5/5 
    Potwierdzony zakup Soksy Miękkie, ale przede wszystkim mocno kolorowe, o niebanalnych wzorach, które na stopie czynią niesamowity obraz.
  • M
    Małgorzata Beszczyńska 11-01-2021
    5/5 
    Potwierdzony zakup Prezent Skarpetki Nanushki są przezabawnym a jednocześnie i praktycznym prezentem. Cieszą oko świetną grafiką i kolorami. Dziękuję za poczęstunek żelkami, szybką wysyłkę oraz bardzo ładnie zapakowaną paczuszkę. Na pewno jeszcze wrócę do sklepu, bo znajdą się tutaj prezenty na każdą okazję i dla każdego.
  • A
    Anna Stawna 10-01-2021
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpety są wspaniałym i nieobalanym prezentem. Polecam !
  • M
    Małgorzata 10-01-2021
    5/5 
    Skarpetki zadowoliły obdarowanego:) Ślicznie zapakowane, urocze z dobrej jakości dzianiny, oryginalne i niepowtarzalne wzory. I co najważniejsze - szybka wysyłka. Polecam
  • K
    Katarzyna Mielcarz 09-01-2021
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki meskie Wszystko ok polecam
  • W
    Weronika 06-01-2021
    5/5 
    Skarpetki są śliczne i bardzo dobrej jakości! Polecam :)
  • K
    Kamila Wieloch 02-01-2021
    5/5 
    Potwierdzony zakup Świetne prezenty Wszyscy obdarowani baaardzo zadowoleni ze skarpet. Kolory są super!
  • M
    Marek Rybicki 02-01-2021
    5/5 
    Potwierdzony zakup 5,0 Polecam bardzo fajne skarpetki
  • M
    Marta Surmacz 02-01-2021
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacja! Świetne wzory, bardzo dobra jakość i błyskawiczna przesyłka - czego chcieć więcej?;)
  • K
    Katarzyna Izdebska 01-01-2021
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam:-)
  • E
    Ewa Kulikowska 01-01-2021
    5/5 
    Polecam. Szybko, profesjonalnie, towar 1 klasa.
  • J
    Joanna Dominiak 01-01-2021
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super
  • A
    Anna Rozkrut 01-01-2021
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam!! Skarpetki są super. Bardzo dobra jakość. Szczerze polecam
  • K
    Kamila 01-01-2021
    5/5 
    Wspaniale!!!! Baaardzo polecam!!! Skarpety super, obsługa jeszcze lepsza!! Prosiłam o szybką wysyłkę - została zrealizowana jeszcze tego samego dnia!!! Dziadek zadowolony z prezentu
  • S
    Szarych. 31-12-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup W dechę! Jak się nosić, to z klasą ☺ Mięciusie, milusie i wywołują tylko uśmiech
  • Łukasz 31-12-2020
    5/5 
    Polecam!
  • K
    Katarzyna 30-12-2020
    5/5 
    Piękne kolorowe skarpetki!!! Piękne kolorowe wygodne skarpetki! Oferta taka, że każdą parę chciałoby się mieć :-) Idealne na prezenty dla miłośników wesołych, kolorowych skarpetek. Na moje i moich bliskich nóżki - tylko nanushki :-)
  • A
    Ania 30-12-2020
    5/5 
    SUPER Skarpetki są dobre jakościowo. Fajne wzory, można znaleźć coś dla każdego. Polecam
  • M
    Monika 29-12-2020
    5/5 
    super Bardzo dobra jakość, bardzo starannie zapakowane! na pewno jeszcze skorzystam! Polecam!!!
  • A
    Ann 29-12-2020
    5/5 
    Oki Wszystko Oki, obdarowani zadowoleni, ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam
  • M
    Michał Jambor 28-12-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacja! Wszystko super - dziekuje i polecam wszystkim!
  • P
    Paweł 28-12-2020
    5/5 
    Szybka dostawa! zamowione skarpetki po 48 godzinach czekały na mnie w paczkomacie
  • M
    Monika 28-12-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam Uwielbiam nanushkowe skarpetki!!! Milutkie i bardzo kolorowe, niepowtarzalne wzory!!! Nigdy się nie nudzą
  • D
    Dariusz 26-12-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Najlepsi! Świetna jakość, rewelacyjne wzory i ekspresowa wysyłka (przed samymi świętami). Lepiej być nie może, polecam!
  • B
    Bożena Gajda 25-12-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Zabawa Kupiłam skarpety na żartobliwy prezent dla rodzinki, dla siostry, szwagra, siostrzeńca i babci, i obserwowałam reakcję podczas jego rozpakowywania: każdy dostał takie, które moim zdaniem pasują do osoby, więc była kupa śmiechu :) Potem wszyscy je poubierali, stanęli w ciasnym kółku i zrobili zdjęcie stóp - jest fantastyczne! Dziękujemy za dobrą zabawę, którą mieliśmy już podczas wybierania wzorów.
  • J
    Jacek 24-12-2020
    5/5 
    Super skarpetki Wszystko perfekcyjnie, świetna jakość
  • A
    Agata Nedzi 24-12-2020
    5/5 
    Super Rewlecja polecam każdemu
  • A
    Ania 21-12-2020
    5/5 
    SUPER Jak co roku goszczą u Nas super skarpetki. Prezent dobry na każdą okazję. Czekam na skarpetki w szachy. Polecam.
  • O
    Ola 21-12-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Bardzo piękne i wygodne skarpetki. śliczne wzory. Najładniej zapakowana paczka jaką dostałam.
  • J
    Joanna 20-12-2020
    5/5 
    Skarpetunie Rewelacyjne świąteczne i nie tylko wzory i kolory. Polecam
  • M
    Magdalena Menclewska 20-12-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super Od dawna kupuje tylko ta firmę w przeciwieństwie do konkurencji nie ma za dużo nitek Wewn. Super design i wykonanie.
  • I
    Izabela 19-12-2020
    5/5 
    Pani Radość jaką moim znajomym sprawiły Nanushkowe prezenty nie ma sobie równym! Trzy razy na tak - jakość, design, uśmiech.

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+