Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
734 opinii
  • A
    Aneta Świerczek 12-08-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Gorąco polecam. Dostawa ekspresowa, a skarpeki rewelacyjne :) Super jakosc, piekne wzory.. zdecydowanie godne polecenia !!!
  • T
    Tomek Dębicki 27-07-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Nic tylko czekać na nowe ciekawe wzory!!
  • M
    Magda 25-07-2018
    5/5 
    Super! Piękne skarpetki, szybka dostawa. Polecam!
  • A
    Agnieszka G 22-07-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Uwielbiam. Właśnie zamówiłam następne pary, dla siebie i lubego :)
  • K
    Krzysztof 18-07-2018
    5/5 
    Extra Kolejne już zakupy i kolejna super pozytywna opinia ???? super jakość produktów, zabawne wzory, świetne na prezent, czekam na kolejne propozycje wzorów ;-)
  • G
    Grzegorz Zubek 17-07-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super Polecam
  • M
    Marta 13-07-2018
    5/5 
    Skarpetki ładnie wyglądają, dobrze się prezentują. Najlepsza jest jednak okołoprzesyłkowa komunikacja :)
  • M
    Marcin 11-07-2018
    5/5 
    Polecam - zdecydowanie :) Wszystko w jak najlepszym początku, bardzo szybko i ładnie zapakowane skarpetki. Jakość pierwsza klasa. Szczerze i gorąco polecam!
  • M
    Marzena Grabowska 09-07-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacyjne skarpetki dla ludzi którzy nie lubią nudy! Skarpetki bardzo ładnie zapakowane, zaskoczyła mnie miła niespodzianka w kartoniku! Kupiłam skarpetki jako prezenty i wszystkim się bardzo spodobały. Fajnie ,że polska firma naprawdę warto!
  • J
    Justyna Owoc 06-07-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Sklep godny polecenia. Bardzo dobry kontakt obsługi sklepu z klientem, szybka i skuteczna reakcja na dodatkowe prośby klienta oraz bardzo ładny i dobry jakościowo towar. Satysfakcja z zakupów gwarantowana.
  • G
    Gosiak 05-07-2018
    5/5 
    Fajne Super
  • M
    Marek 05-07-2018
    5/5 
    Kupione na prezent dla partnerki. Jest zachwycona. Kontakt z klientem, produkt, opakowanie, drobny prezent, wszystko na piątkę z plusem. Polecam!
  • E
    Ela Nowak 05-07-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Śliczne skarpety dla całej rodziny . A do tego paczka żelków dla synka . Dziękujemy i polecamy ????
  • P
    Paulina 04-07-2018
    5/5 
    super Jak zawsze super. Czekam na następne skarpetkowe pomysły !
  • K
    Katarzyna Pytlarz 04-07-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup kupiłam część skarpet dla siebie część dla przyjaciółki (na wyrost za zdany egzamin, dziś zdawał i ZDAŁA - a ja mam już prezent). Skarpety są bajecznie kolorowe. Mam nawet pomysł, że kolejne zamówione będą częścią prezentów z okazji i bez okazji :-))))
  • K
    Kasia 29-06-2018
    5/5 
    Uwielbiam Wasze skarpeciochy. Świetne wzory i jakość.
  • A
    Agata 26-06-2018
    5/5 
    Rewelacja! Nanushki pierwszej jakości, ciepłe ale nie gorące, miękkie, kolorowe i kochane :) przesyłka błyskawiczna, czego chcieć więcej?! :)
  • G
    Gabrysia P 18-06-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Świetny wybór skarpetek, każdy znajdzie coś dla siebie :) poza tym super szybka wysyłka i miły dodatek do zakupów ;) profesjonalna i świetna firma.
  • i
    iwona ogrocka 14-06-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup opinia ccudowne skarpetki w cudownych kolorach
  • M
    Mirka 12-06-2018
    5/5 
    Skarpetki są super, dlatego w ciągu roku uzbierałam sporą kolekcję Happy Friends Socks. Ale co zrobić, skoro wszystkie chciałoby się mieć u siebie :)
  • K
    Kamil Mielnik 07-06-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup (prawie) wszystko super ! Jeżeli chodzi o jakość i wykonanie to jesteśmy bardzo zadowoleni, nie jest to nasz pierwszy i ostatni zakup w nanushki.com :))) natomiast jeśli chodzi o czas dostawy to... zamówienie wysłane 28.05.2018 dotarło dziś czyli 07.06.2018, trochę długo... Ale ogólnie mega pozytyw !! Pozdrawiam! Nanushki.com: Najmocniej przepraszamy za czas dostawy - Skarpetki Nanushki wysyłamy w ciągu 24h :) Prosimy wybierać Pocztę Polską w ostateczności :) - nie to, że nie ich nie lubimy - po prostu co jakiś czas zdarza im się duże opóźnienie
  • T
    Tomaek 04-06-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Bobmastyczność na życzenie! Skarpetki, które do mnie dotarły, były przeznaczone na prezent. Niesamowicie miły podarunek, zostały przyjęte baaardzo cieplutko :))) Po prostu BOMBASTYCZNE! I te wzory... :o) Do dzisiaj są noszone z uśmiechem
  • T
    Tomek 04-06-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Drogie Nanushki!Od momentu zamówienia i nadania, aż w końcu i odebrania paczki na końcu jej podróży byłem niesamowicie podekscytowany, ale dopiero po rozpakowaniu osiągnąłem pełnię szczęścia! :D Tak trzymać! :)) Oprócz zamówionych skarpetek odkryłem jeszcze miłą niespodziankę :))) Brawo! I do zobaczenia przy następnym zamówieniu. Dziękuję że jesteście :o))) Nanushki.com: Dziękujemy :)
  • T
    Tomasz Kołakowski 30-05-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Zaskoczony jak profesjonalnie można sprzedawać skarpetki. Bardzo szybka wysyłka, profesjonalnie zapakowana, do tego mały upominek gratis. Towar dobrej jakości. POLECAM!
  • K
    Katarzyna 25-05-2018
    5/5 
    Super !
  • A
    Anna 25-05-2018
    2/5 
    Piekne wzory, slaba jakosc Skarpety maja piekne wzory, ale niestety jakosc bardzo slaba. Po jednym zalozeniu pelno powyciaganych nitek. Wlasciwie skarpety sa jednorazowe. Za taka cene nie polecam. Nanushki.com: Możliwe, że znalazła się jakaś wadliwa para lub to zasługa niewłaściwego obuwia. Prosimy o kontakt poprzez maila - wymienimy parę.
  • M
    Mariusz H 24-05-2018
    5/5 
    Kolorowość dla każdego. Wzorzystość - a jakże - do wyboru. Codzienność ze skarpetami Nanushki musi być znośniejsza.
  • M
    Martyna 16-05-2018
    5/5 
    Jakość skarpetek super, a przesyłka błyskawiczna:)
  • H
    Hanna 12-05-2018
    5/5 
    Rewelacyjne skarpetki. Świetne wzory, spodobały się całej rodzinie. Pięknie zapakowane, szybka wysyłka. Pierwsze ale z pewnością nie ostatnie zakupy. Gorąco polecam :)
  • A
    ANNA PUSZKA 10-05-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Jestem zachwycona skarpetkami, a moje stopy są szczęśliwe:)
  • K
    Karolina Czarnecka 07-05-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super extra Polecam 100% zadowolenia.Jakość i wyrób super.
  • M
    Milena 07-05-2018
    5/5 
    Skarpetki genialne! Dobra jakość i wykonanie. POLECAM!
  • M
    Marzena 04-05-2018
    5/5 
    Skarpetki są piękne. Dostawa jak zwykle błyskawiczna.
  • K
    Karolina Czarnecka 02-05-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Nanushki skarpetuszki Cudowne !!! Wyjątkowe! !! Jakość pierwsza klasa.Super !!! Bardzo sprawna dostawa i przemiła obsługa. Polecam na 100%
  • w
    wiktoria 30-04-2018
    4/5 
    To już nasz kolejny zakup w Nanushki.Na plus zasługuje bardzo sprawna obsługa - przesyłki docierają błyskawicznie.Co do jakości - dotychczas kupowaliśmy tylko skarpetki dla dorosłych i te są super. Teraz kupiliśmy również dla dziecka i tu niestety z jakością trochę gorzej - skarpetki Lazy Panda po jednym użyciu mają np. mnóstwo powyciąganych nitek - niestety nie wygląda to zbyt estetycznie.
  • n
    natalia 25-04-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup polecam wszystko ok, szybka dostawa, zamowienie kompletne, towar dobrej jakosci
  • M
    Magda 25-04-2018
    5/5 
    Rewelacja pod każdym względem!
  • i
    izabela 23-04-2018
    5/5 
    skarpetki bajeczne. Kolory nasycone. Jakość premium. Dziecko zainspirowało się Waszymi pomysłami i samo miksuje kolory.
  • K
    Kasia 16-04-2018
    5/5 
    Skarpetki cudne i najważniejsze brat zadowolony z prezentu :) świetna jakość i wykonanie :) pozdrawiam i życzę jak najwięcej sprzedanych skarpetek i zadowolonych klientów :)
  • M
    Monika 14-04-2018
    5/5 
    Nanushki Ekspresowa realizacja, towar świetny jakościowo opakowany bardzo przyjemnie dla oka. Cena odpowiada swojej jakości. Zdecydowanie polecam

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+