Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
1090 opinii
  • J
    Jakub Kasper 26-10-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam! "Nanuszkowe" skarpety to już u nas coroczna gwiazdkowa tradycja. Kupuję je wcześniej, żeby mieć pewność, że dostane nowe wzory. Liczę, że w przyszłym roku pojawią się wzory dla graczy komputerowych albo jakieś z odniesieniami do filmowych klasyków... Linia dla Nerda :)
  • K
    Katarzyna Wietrzykowska 21-10-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacja Miękka dzianina, żywe kolory, wzory niebanalne... Absolutny must have wśród skarpetek. Każda "nushka" znajdzie coś dla siebie :)
  • K
    KK-D 19-10-2020
    5/5 
    Bardzo polecam! Bardzo polecam :)
  • K
    Katarzyna Honkisz 16-10-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup świetne Bardzo ładne, dobrej jakości, szybka wysyłka. Polecam!
  • A
    Agnieszka 11-10-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Obsługa zamówienia na 5+ ♥️ Polecam ! Ps. Dziękuje za żelki ✨
  • A
    Agata 10-10-2020
    5/5 
    Skarpetki świetne, bardzo ekologiczne opakowanie bez grama plastiku
  • M
    Marzena 09-10-2020
    5/5 
    Po prostu sztos ! Po prostu bomba ! Jestem zauroczona, skarpetki są świetnej jakości ! A wybór wzorów jest przeogromny, jestem zachwycona kolorową pomysłowością, która po prostu sprawia radość :D
  • M
    Małgosia 09-10-2020
    5/5 
    Mega! Ultra szybka dostawa, piękne produkty. Bardzo fajna obsługa :)
  • D
    Dorota 04-10-2020
    5/5 
    Ekspresowa wysyłka, skarpetki bardzo dobrej jakości i z wymyślnymi wzorami. Obdarowani zachwyceni!!
  • A
    Artur 02-10-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacja Skarpetki świetne jak zwykle. A do tego niezwykła dbałość o zapakowanie - po otwarciu nie sposób się nie uśmiechnąć z podziwem
  • T
    Tomasz 25-09-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Jak zwykle super produkt, szybka dostawa. Polecam
  • A
    Anonim 25-09-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam!
  • B
    Bozena 23-09-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Świetne wzory, bardzo dobra jakość. Polecam
  • M
    Magdalena Widlicka 08-09-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Zawsze ekspresowa realizacja zamówienia. Skarpetki bardzo dobrej jakości.
  • a
    agnieszka 04-09-2020
    5/5 
    Polecam!!
  • D
    Daria 31-08-2020
    5/5 
    Szybka przesyłka, cudowne skarpetki. Zdecydowanie polecam
  • A
    Agnieszka Kuśmierz 22-08-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup super produkt, świetna zabawa, szybka obsługa :) polecam serdecznie
  • M
    Marzena 02-08-2020
    5/5 
    Super Rewelacja jak zawsze
  • A
    Aleksandra Bigaj-Kapron 29-07-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Fajne! Najfajniejsze są motywy Albert, rockman, Audrey - wybrałam dla całej rodziny i była kupa śmiechu jak je dostali! Każdemu coś co pasowało. Para Młoda też jest super pomysłem na wieczór panieński lub dodatek na ślubie.
  • J
    Justyna 27-07-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Szybka realizacja zamówienia, skarpetki cudne!
  • E
    Ewa Bereś 23-07-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super obsługa towar pięknie zapakowany :) i te żelki:) Polecam !
  • M
    Magda 23-07-2020
    5/5 
    Na 5 Fantastyczne zoki
  • T
    Taciak 21-07-2020
    5/5 
    Sushi ulubiony wzór Świetne skarpetki, wykonanie super, material bardzo przyjemny i te wzoooory, są najlepsze. Przesyłka mega szybko dotarła, polecam! :)
  • K
    Karolina 06-07-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam! Świetna jakość, piękne kolory i komfort w noszeniu! Kolejne zamówienie i kolejny powód do radości. Realizacja i wysyłka ekspresowa!
  • M
    Magdalena 03-07-2020
    5/5 
    Rewelacja Szybka dostawa, skarpetki wyglądają genialnie. Opakowanie też super i mała niespodzianka w środku :)
  • K
    Krzysztof 16-06-2020
    5/5 
    Zakupy w Nanushki Po pierwsze tak zapakowanych skarpetek w życiu nie otrzymałem. Poczułem się naprawdę wyjątkowo. Ogólnie zakupy klasa premium. A co do skarpet naprawdę wykonane rewelacyjnie z dbałością o szczegóły. Produkty z górnej półki. Polecam
  • A
    Anna 14-06-2020
    5/5 
    Skarpetki cudowne. Dostawa na drugi dzień. Polecam
  • B
    Beata Lewandowska 07-06-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Cudeńka :) Skarpetki cudne!!! Uwielbiam takie wariacje na nogach :D Przesyłka szybka, opakowanie bardzo estetyczne :) Polecam !!!
  • M
    Magdalena Drewnowska 29-05-2020
    5/5 
    Skarpetki są świetnej jakości, a te wzory to po prostu ósmy cud świata
  • P
    Piotr Markiewicz 28-05-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam, świetne skarpetki jako produkty estetyczne i produkty jakościowe
  • M
    Maciej 24-05-2020
    4/5 
    Jestem bardzo zadowolony Towar dobrej jakości, zamówienia zrealizowane sprawnie. Dodatkowo wszystko ładnie zapakowane. Polecam.
  • M
    Małgorzata 23-05-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup nanushki Moje skarpetkowe odkrycie roku!
  • M
    Marta 23-05-2020
    5/5 
    Polecam!
  • D
    Dorota 21-05-2020
    5/5 
    Ekspres Towar w bardzo dobrej jakości, przesyłka dotarła ekspresowo :)
  • M
    Magdalena 20-05-2020
    5/5 
    Super Skarpety Super super super.
  • B
    Beata Czajkowska 20-05-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacja! Wszystko szybko, sprawnie z pełnym profesjonalizmem! Jakość towaru znakomita! Polecam!
  • K
    Katarzyna Podolak 18-05-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki Sprawnie, szybko i na temat. Skarpetki wygodne .
  • Z
    Zofia Wojciechowska 14-05-2020
    5/5 
    Przepiękne kolory i wzory! Mama, ja i chłopak zachwyceni prezentem!
  • S
    Sebastian Poskrop 13-05-2020
    5/5 
    Udany zakup Świetna jakość i ciekawe wzory, polecam!
  • M
    Marcin 10-05-2020
    5/5 
    Super Wzory Bardzo dobra jakość w połączeniu z dużą ilością wzorów dla każdego.

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+