Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
1019 opinii
  • J
    Jucha 07-01-2020
    5/5 
    Super! Jak zawsze szybko, sprawnie. Skarpetki dobrej jakości :) Polecam
  • M
    Marta 07-01-2020
    5/5 
    polecam!!
  • M
    Marta 07-01-2020
    5/5 
    super produkt zamówienie zrealizowane błyskawicznie, skarpetki bardzo dobrej jakości, wyglądają rewelacyjnie.
  • M
    Maja 06-01-2020
    5/5 
    Paczka przyszła bardzo szybko, mimo że zamawiałam ją przed świętami. Skarpetki bardzo profesjonalnie i ładnie zapakowane :)
  • A
    Alicja Wasielewska 06-01-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super Jakość skarpetek rewelacyjna, super wzory, piątka za pomysłowość. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam!
  • M
    Monika 05-01-2020
    5/5 
    Superrrrrr!!!
  • H
    Helena 04-01-2020
    5/5 
    Świetne skarpetki, polecam
  • E
    Ewa 02-01-2020
    5/5 
    Cudowne skarpetki. Wygląd i wygoda na najwyższym poziomie. Realizacja zamówienia perfekcyjna. Jestem bardzo zadowolona.
  • P
    Patrycja Borowiak 02-01-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup UWIELBIAM! Jak zwykle trafiony prezent! Te skarpetki rozśmieszają wszystkich!
  • K
    Karolina 01-01-2020
    5/5 
    Wspaniałe Ogromna przyjemność zakupów. Błyskawicznie dostarczone, prześlicznie zapakowane, widać wielka staranność, którą ktoś się wykazał przygotowując zamówienie do wysyłki. Produkty sprawdzone, świetna jakość. Na pewno wrócę.
  • A
    Aleksandra 01-01-2020
    5/5 
    Skarpetki super, jakość i wykonanie również. Wysyłka była bardzo szybka, nawet w okresie świątecznym. Wszyscy byli zadowoleni z prezentów. Polecam!
  • I
    Iwona 30-12-2019
    5/5 
    Polecam! Skarpetki piękne, dobrej jakości. Szybka wysyłka
  • M
    Marta 29-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszych wesołych skarpet. Córka wymyśliła dls nich nowe przeznaczenie i zrobiła nam przedstawienie z pacynkami żyrafą, pandą i żabką :)
  • A
    Adam 29-12-2019
    5/5 
    Jest naprawdę dobrze :) Fajny produkt, dobra komunikacja, dobra cena, program lojalnościowy :)
  • K
    Katarzyna Reszczyńska 29-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Świetny sklep, błyskawiczna realizacja, wysoka jakość. Polecam!
  • Łukasz 28-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Bombowy prezent Skarpetki świetne, czuć jakość na stópkach. Wszyscy obdarowani znajomi byli zachwyceni.
  • G
    Grażyna 28-12-2019
    5/5 
    Błyskawiczna dostawa, skarpetki świetne, doskonałe na prezent :)
  • P
    Patrycja 28-12-2019
    5/5 
    jakość Bardzo dobra jakość skarpetek, szybka dostawa, dbałość o każdy szczegół, dodatkowo jakiś drobiazg niespodzianka sprawiający że klient czuje się dowartościowany. Brawo. Życzę sukcesów.
  • F
    Filip 28-12-2019
    5/5 
    Rewelacyjne wzory, super jakość, szybkość realizacji.
  • K
    Kasia 27-12-2019
    5/5 
    Kawał dobrej skarpety! Wzory identyczne jak na zdjęciach, a dodatkowo paczka zapakowana w estetyczny kartonik, bez plastiku :) Wysyłka ekspresowa. Polecam
  • J
    Joanna 25-12-2019
    5/5 
    Super skarpetki, błyskawiczna przesyłka!
  • a
    agnieszka madejska 23-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Wszystko ok, bardzo dobra jakość. Polecam
  • M
    Małgorzata 23-12-2019
    5/5 
    Opinia Skarpetki super!
  • P
    Paulina Nowak 22-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Pozytywnie! Szybka wysyłka, ładnie zapakowane, skarpetki śliczne i wygodne, super sprawdziły sie na prezent :) duży plus za słodki poczęstunek ;)
  • M
    Magdalena Borowiec 21-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super sklep Świetna jakość skarpet,pięknie zapakowane,szybka wysyłka,pełen profesjonalizm
  • M
    Monika 21-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup skarpetki szybko i sprawnie... skarpetki super
  • D
    Dorota Knychas 21-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Fajne, pomysłowe. Kupiłam na prezent. Marka jest znana i lubiana przez moich bliskich.
  • M
    Małgorzata 21-12-2019
    5/5 
    Rewelacja Piękne kolorowe skarpetki polecam na każdą nóżkę. Pełen profesjonalizm w realizacji zamówienia.
  • V
    Vinga 20-12-2019
    5/5 
    Żelki :) :) :) Ujeliscie mnie paczka i zelkow dołączanymi do przesyłki. Tak się4 robi Pr. Gratuluję :) :) :)
  • W
    Wojtek 20-12-2019
    5/5 
    Skarpetki it's a boy Wszystko ok, polecam. Kolejny zakup i napewno wrócę po więcej. Polecam
  • B
    Berenika Goclowska 19-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Bosssssskie skarpetki
  • E
    Edyta 19-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup GENIALNE (nie)zadowolenie :-) To mój pierwszy zakup w tym sklepie, ale niestety (dla mojego portfela) nie ostatni. Towar WSPANIAŁY, wybór OGROMNY, obsługa PRZEFANTASTYCZNA, kontakt NATYCHMIASTOWY, wysyłka BŁYSKAWICZNA. Minusy: 1. podejrzewam uzależnienie od tych skarpetek, 2. stwierdziłam brak skarpetek dla księgowych, liczę, że do 09 czerwca 2020 (Dzień Księgowego) zostanie to naprawione :-)
  • K
    Kinga 19-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super sklep :) Polecam sklep z czystym sumieniem. Szybko, sprawnie, profesjonalnie. To są moje pierwsze i nie ostatnie zakupy w nanuski.pl :)
  • A
    Aleksandra 19-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup SUPER Super jak zawsze. Wysyłka expresowo ... Już samo rozpakowywanie, to przyjemność i miłe zaskoczenie z jakości obsługi i podejścia do klienta.... Przepięknie zapakowane, a w środku słodka niespodzianka... i jak się nie cieszyć :D ... A skarpetki.... mega!! Stały się już podchoinkową tradycją :D
  • M
    Marta 18-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Piękne wzory skarpetek. Jesteśmy bardzo zadowoleni :)
  • a
    anna 18-12-2019
    5/5 
    Jestem pod wielkim wrażeniem ilości różnych par skarpetek, jakości zakupionych par, estetyki, staranności pakowania, dbania o każdy szczegół, błyskawicznej przesyłki, niesamowicie miłej współpracy,doskonałego zorganizowania, jednym słowem profesjonalizmu. Dziękuję za realizację zamówienia.
  • D
    Dominika 18-12-2019
    5/5 
    Opinia Fajne skarpetki, super design, dodają smaczku każdej stylizacji. Nie przejdą niezauważone ( no chyba że w kaloszach ). Świetnie sprawdzają się jako prezenty. Ekspresowa wysyłka i przyjazny kontakt z kupującym (klient czuje się dopieszczony).
  • U
    Urszula 17-12-2019
    5/5 
    POLECAM!!! Bardzo jestem zadowolona z Nanushki :) bardzo mnie ucieszyły skarpetki z młodą parą - dostaną je córka i przyszły zięć pod choinkę :) Mam nadzieję że docenią poczucie humoru i będą je nosić RAZEM
  • R
    Renia 17-12-2019
    5/5 
    Świetna jakość! Unikalne wzory oraz mega szybka przesyłka! Gorąco polecam! :)
  • A
    Aldona Kubasik 17-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Profesjonalna i szybka obsługa. Towar zgodny z opisem i zdjęciami. Wysoka jakość, Polecam.

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+