Opinie o Nanushki

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
685 opinii
  • G
    Gosia 07-04-2018
    5/5 
    Ekspresowa dostawa, zamówienie dokładnie zrealizowane i super jakość skarpeciaszków!
  • M
    Małgorzata 05-04-2018
    5/5 
    EXTRA Wszystko super !!! Skarpetki, czas wysyłki. Gorąco polecam
  • E
    Ewelina 05-04-2018
    5/5 
    Polecam sklep Skarpety bardzo dobrej jakości, przyjemne w dotyku, kolorowe wesołe wzory, dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka. Wrócę tu na kolejne zakupy :-)
  • O
    Ola 04-04-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Świetne skarpetki Polecam! Skarpetki śliczne, kolorowe, cudnie zapakowane wraz ze smakołykiem ;)
  • K
    Karolina 03-04-2018
    5/5 
    COŚ FANTASTYCZNEGO Gorąco polecam, nie spodziewałam się tak szybkiej przesyłki oraz tego, że skarpetki są wykonane z tak super materiału, wzory też są bardzo wyraźne co zachęca do nieustannego noszenia :D
  • A
    Anna 03-04-2018
    5/5 
    Skarpetki są piękne, z dobrego materiału, jestem bardzo zadowolona z zakupu :)
  • B
    Beata 03-04-2018
    5/5 
    Skarpetki są cudowne. Obecnie cała moja rodzinka cieszy się z ich noszenia. Szybka i sprawna obsługa. Polecam sklep i te bajeczne skarpetki!
  • B
    Bartosz Wojciechowski 02-04-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacyjna jakość produktów i obsługi. Osobiście uważam, że doświadczenie zakupowe było genialne. Bardzo szybka wysyłka, super zapakowane , smaczny upominek w środku. Same skarpetki klasa, na dodatek wykonane w Polsce. Wzór !
  • P
    Paulina 30-03-2018
    5/5 
    Cudo Świetnie wyglądające, wygodne i zabawne skarpetki! Dobry pomysł na prezent ;> polecam! Pewnie jeszcze nie raz zakupie coś z waszego sklepu! :)
  • A
    Aneta 29-03-2018
    5/5 
    Super polecam
  • M
    Magdalena Sudoł 28-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup POLECAM !! Skarpetki porządny gatunek wart swojej ceny. Wysyłka szybka, miły gift w środku.. pełen profesionalizm !
  • E
    Ewelina 27-03-2018
    5/5 
    Fantazja Skarpetki obłędne
  • Łukasz Lasota 27-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Łukasz Super
  • A
    Agnieszka 20-03-2018
    5/5 
    wielkanocne przyjemności Zamówiłam nanushkowe skarpetki jako prezenty wielkanocne ("od Zajączka") dla całej Rodziny. Plasują się w kategorii cenowej w sam raz na tę okazję. Ponieważ założeniem naszych prezentów wielkanocnych jest, żeby były zaskoczeniem i sprawiały frajdę - pasują jak ulał. Większość z nich to seria "Happy Friends". Wszyscy znajdą je dopiero w niedzielę wielkanocną rano, ale ja już wiem, że radość będzie wielka. Są cudne - można je dobierać wedle potrzeb kolorystycznych, albo charakterologicznych - i tu dopiero jest zabawa! gratuluję nie tylko pomysłu na same skarpetki, ale również stworzenia skarpetkowego świata. Moi najbliżsi wraz ze skarpetkami dostaną też Wasze opisy postaci. A ja już się nie mogę doczekać ich min!
  • K
    Krzysztof Cena 20-03-2018
    4/5 
    Potwierdzony zakup Tajemniczy Patrick Kupiłem skarpetki Patrick dla syna i dla siebie. Jako intrugujący temat do towarzyskiej rozmowy na wakacjach. Jakość wykonania wydaje się być wysoka, ale najciekawszy jest sam pomysł, którego Firmie gratuluję. Dziękuje i pozdrawiam.
  • H
    Hanka 20-03-2018
    5/5 
    Super Bardzo ładne i mega jakość
  • A
    Andrey Merkulov 19-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Great socks!!! I definitely satisfied! ) Socks are amazing! Thanks a lot!
  • M
    Maria Gieroń 18-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam Ładne, kolorowe skarpetki, błyskawiczna wysyłka. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty sklepu :)
  • M
    Marcin 17-03-2018
    5/5 
    Fantastyczne dla małych i dużych! Skarpety od Nanushki są fantastyczne i niepowtarzalne! Mają znakomite wzory, niepowtarzalne kolory i cieszą na każdym kroku ☺️ Bardzo polecam Nanushki! <3
  • K
    Krzyś 16-03-2018
    5/5 
    POLECAM Polecam. Jakość jaki i przesyłka zasługują na duży PLUS :)
  • J
    Joanna 15-03-2018
    5/5 
    Cudowne skarpetki. Moje dzieci są zachwycone.
  • A
    Andrii 13-03-2018
    5/5 
    Best socks ever. Nice and fun look. Fast delivery. Highly recommended.
  • I
    Ingrid 12-03-2018
    5/5 
    Very nice socks with goof quality❗️ You sent it very quickly to Germany. Thank you very much.
  • M
    Małgorzata 11-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Fantastyczne i niebanalne wzory, wzorowa obsługa sklepu. Czekam z niecierpliwością na nowe pomysły.
  • K
    Krzysiek 09-03-2018
    5/5 
    Super wykonanie, świetny materiał, zdecydowanie powrócimy po kolejne wesołe wzory
  • M
    Małgorzata Chadaj 27-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Zdecydowanie polecam Doskonała jakość, olbrzymi wybór i super profesjonalna obsługa. Jestem zachwycona. Dziękuję i polecam :)
  • P
    Piotr 26-02-2018
    3/5 
    Co się dzieje?! Byłem wielkim fanem Waszych skarpetek, niestety nie mogę zrozumieć co się stało z ich długością! Do tej pory zamawiałem i otrzymywałem "normalne" skarpetki, a teraz większość sięga prawie pod kolana?! Obrzydliwość! Czy to możecie jakoś oznaczyć? Nie chcę podkolanówek. Nanushki.com: Długość została zwiększona ponad 2 lata temu i o jedyne 3 cm. Po praniu są one delikatnie krótsze. Jest Pan pierwszą osobą, która zwróciła na to uwagę :(
  • K
    Kasia 26-02-2018
    5/5 
    Skarpetki są super!!! Skarpetki są superanckie! Szybka przesyłka. Jedyne co mi przeszkadza w Nanushkach to to, że dużo fajnych modeli jest długo niedostępnych i nie zawsze można kupić to co naprawdę chciałoby się włożyć nanushki:)
  • I
    Izabela 25-02-2018
    5/5 
    szybko i sprawnie, skarpetki dobre gatunkowo i naprawdę urocze, mąż był równie zadowolony z prezenty co ja z zakupu
  • H
    Hanna Frąckowiak 23-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam! Szybko i sprawnie. Świetny kontkt, miła obsługa. Skarpetki są super. Wzornictwo, kolory i jakość godne pochwały.
  • M
    Mateusz 20-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup POLECAM !
  • O
    Olga Wójcik 19-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Kolekcja będzie się powiększać Najlepsze skarpetki jakie do tej pory zamówiłam! ☺️
  • K
    Karolina 19-02-2018
    5/5 
    Rewelacja! Skarpetki wykonane perfekcyjnie a wzory bezbłędne :) Na pewno tu jeszcze wrócę :)
  • K
    Katarzyna Kuzawska 19-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam Błyskawiczna wysyłka, skarpetki bardzo dobrej jakości. Ciekawy pomysł na prezent
  • P
    Przemysław Berliński 18-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Zakochałem się! Branding, jakość, obsługa klienta i do tego nushki wyglądają z jajem! Pierwszy ale nie ostatni zakup! Polecam! #najlepiej
  • A
    Anna 15-02-2018
    5/5 
    Skarpetki są świetne - kolorowe, miękkie i wygodne.
  • A
    Agata 15-02-2018
    5/5 
    skarpecioszki Skarpetki ekstra! Kolorowo, wesoło i ciepło :) Może w końcu obdarowywanie skarpetkami przestanie być faux pas ;) Do tego ekspresowa dostawa.
  • J
    Jacek 14-02-2018
    5/5 
    W skarpetkach nanushki chodzę od 2013r. Nie wiem czy może być lepsza recenzja :) świetna jakość, bardzo ciekawe kolory i wzornictwo. No i te żelki w każdej przesyłce... ;)
  • K
    Karolina 13-02-2018
    5/5 
    Rewelacyjne skarpetki Rewelacyjne skarpetki. Idealne na prezent :)
  • W
    Weronika 12-02-2018
    5/5 
    Zamówiliśmy wszyscy w biurze i cały marketing zadowolony :) Szybka przesyłka, super jakość, cudowne wzory. Polecam!

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+