Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
753 opinii
  • J
    Jolanta Kwaaiborska 22-10-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup To nie jest moja pierwsza wizyta i pewnie nie ostatnią. Fajne, ciekawe wzory, dobra jakość, świetny kontakt i ekspresowa wysyłka. Czegóż chcieć więcej? Pozdrawiam.
  • J
    Justyna 22-10-2018
    5/5 
    Skarpetki doskonałej jakości. Piękne, kolorowe i zabawne. U dzieci wywołują radość, u mężczyzn zachwyt, a u kobiet... ciepło i dobry nastrój :-)
  • M
    Monika 12-10-2018
    5/5 
    super Skarpetki są boskie!!! Wszystko pieknie zapakowane, najwyższa jakość! Miły kontakt i szybka wysyłka! Polecam z całego serca!
  • M
    Monika 08-10-2018
    5/5 
    Skarpetki są cudowne i od razu poprawiają humor! Bardzo wygodne i dopasowane do stopy, co jest wielkim plusem. Czekam z niecierpliwością na nowe wzory! Polecam!
  • M
    Małgorzata ANDRACZKE 05-10-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Warte polecenia Produkt dobrej jakoci, ciekawe wzory i żywe kolory. Dostawa szybką i bezproblemowa
  • A
    Aleksandra Ładziak 02-10-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Jestem zachwycona! Kupiłam już sporo skarpetek z różnych stron internetowych, ale te mnie zachwycają! Zwłaszcza jakością- są pięknie wykonane, ślicznie zapakowane do wysyłki i ich wybór jest jednym z największych. Dziękuję za zamówienie! Będę tu często zaglądać : ) Nanushki.com: Serdecznie dziękujemy, pracujemy najlepiej jak potrafimy a każda skarpetka jest przez nas sprawdzana :)
  • S
    Sara 29-09-2018
    5/5 
    Super Świetne skarpetki
  • M
    Monika 25-09-2018
    5/5 
    Odjazdowe Są po prostu dojazdowe i nieziemsko dobrze wykonane. Polecam
  • A
    Aleksandra Andreszak 24-09-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Moje ulubione skarpetki :)
  • D
    Daria Górska 23-09-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki są super Świetna jakość i przepiękne nadruki. Jedne z lepszych skarpetek, jakie kiedykolwiek zamówiłam Online. Bardzo polecam! :)
  • P
    Paulina Zabratańska 18-09-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Szybka wysyłka, skarpetki cudne
  • A
    Ania 17-09-2018
    5/5 
    To już moje drugie zakupy. Mega fajnie jest z Wami! Bardzo przyjemnie! Zostaję na długo.
  • B
    Beata 12-09-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki jako prezent ślubny Bardzo fajne i dobre jakościowo skarpetki :) polecam wszystkim którzy chcą dołożyc coś od siebie do prezentu ślubnego :) z pewnością para młoda będzie zachwycona :)
  • N
    Natalia 07-09-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Gorąco polecam!!! :D Super wzory dla osób, które uwielbiają ciekawe dodatki i pragną polepszyć swój ponury dzień. ;) Już przy wyborze skarpetek można się uśmiechnąć. Cała transakcja przebiegła bez problemu, a wysyłka i dostawa ekspresowa :) A skarpeteczki są świetne. Mega pomysł na prezent nie tylko dla maluchów, ale także dla dorosłych.
  • M
    Marzena 31-08-2018
    5/5 
    :) Jak zwykle zamowienie zrealizowane blyskawicznie, a skarpetki urocze :)
  • S
    Sandra Mechlińska 31-08-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Świetne skarpetki. Polecam!
  • E
    Emilia 23-08-2018
    5/5 
    Nanushki to jest to! Nanushki to rewelacyjny pomysł na oryginalny a nawet spersonalizowany :) prezent!. Dzięki "Marilyn" mój mąż nie zapomni o mnie podczas wyjazdów służbowych :)))))))))
  • A
    Anna Brzazgacz 22-08-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup szybka dostawa, jak zawsze najwyższa jakość produktu! dla mnie rewelacja :)
  • R
    Rafał 17-08-2018
    5/5 
    Pięknie, szybko, bezboleśnie. Wzór do naśladowania ????
  • A
    Aneta Świerczek 12-08-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Gorąco polecam. Dostawa ekspresowa, a skarpeki rewelacyjne :) Super jakosc, piekne wzory.. zdecydowanie godne polecenia !!!
  • T
    Tomek Dębicki 27-07-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Nic tylko czekać na nowe ciekawe wzory!!
  • M
    Magda 25-07-2018
    5/5 
    Super! Piękne skarpetki, szybka dostawa. Polecam!
  • A
    Agnieszka G 22-07-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Uwielbiam. Właśnie zamówiłam następne pary, dla siebie i lubego :)
  • K
    Krzysztof 18-07-2018
    5/5 
    Extra Kolejne już zakupy i kolejna super pozytywna opinia ???? super jakość produktów, zabawne wzory, świetne na prezent, czekam na kolejne propozycje wzorów ;-)
  • G
    Grzegorz Zubek 17-07-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super Polecam
  • M
    Marta 13-07-2018
    5/5 
    Skarpetki ładnie wyglądają, dobrze się prezentują. Najlepsza jest jednak okołoprzesyłkowa komunikacja :)
  • M
    Marcin 11-07-2018
    5/5 
    Polecam - zdecydowanie :) Wszystko w jak najlepszym początku, bardzo szybko i ładnie zapakowane skarpetki. Jakość pierwsza klasa. Szczerze i gorąco polecam!
  • M
    Marzena Grabowska 09-07-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacyjne skarpetki dla ludzi którzy nie lubią nudy! Skarpetki bardzo ładnie zapakowane, zaskoczyła mnie miła niespodzianka w kartoniku! Kupiłam skarpetki jako prezenty i wszystkim się bardzo spodobały. Fajnie ,że polska firma naprawdę warto!
  • J
    Justyna Owoc 06-07-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Sklep godny polecenia. Bardzo dobry kontakt obsługi sklepu z klientem, szybka i skuteczna reakcja na dodatkowe prośby klienta oraz bardzo ładny i dobry jakościowo towar. Satysfakcja z zakupów gwarantowana.
  • G
    Gosiak 05-07-2018
    5/5 
    Fajne Super
  • M
    Marek 05-07-2018
    5/5 
    Kupione na prezent dla partnerki. Jest zachwycona. Kontakt z klientem, produkt, opakowanie, drobny prezent, wszystko na piątkę z plusem. Polecam!
  • E
    Ela Nowak 05-07-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Śliczne skarpety dla całej rodziny . A do tego paczka żelków dla synka . Dziękujemy i polecamy ????
  • P
    Paulina 04-07-2018
    5/5 
    super Jak zawsze super. Czekam na następne skarpetkowe pomysły !
  • K
    Katarzyna Pytlarz 04-07-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup kupiłam część skarpet dla siebie część dla przyjaciółki (na wyrost za zdany egzamin, dziś zdawał i ZDAŁA - a ja mam już prezent). Skarpety są bajecznie kolorowe. Mam nawet pomysł, że kolejne zamówione będą częścią prezentów z okazji i bez okazji :-))))
  • K
    Kasia 29-06-2018
    5/5 
    Uwielbiam Wasze skarpeciochy. Świetne wzory i jakość.
  • A
    Agata 26-06-2018
    5/5 
    Rewelacja! Nanushki pierwszej jakości, ciepłe ale nie gorące, miękkie, kolorowe i kochane :) przesyłka błyskawiczna, czego chcieć więcej?! :)
  • G
    Gabrysia P 18-06-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Świetny wybór skarpetek, każdy znajdzie coś dla siebie :) poza tym super szybka wysyłka i miły dodatek do zakupów ;) profesjonalna i świetna firma.
  • i
    iwona ogrocka 14-06-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup opinia ccudowne skarpetki w cudownych kolorach
  • M
    Mirka 12-06-2018
    5/5 
    Skarpetki są super, dlatego w ciągu roku uzbierałam sporą kolekcję Happy Friends Socks. Ale co zrobić, skoro wszystkie chciałoby się mieć u siebie :)
  • K
    Kamil Mielnik 07-06-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup (prawie) wszystko super ! Jeżeli chodzi o jakość i wykonanie to jesteśmy bardzo zadowoleni, nie jest to nasz pierwszy i ostatni zakup w nanushki.com :))) natomiast jeśli chodzi o czas dostawy to... zamówienie wysłane 28.05.2018 dotarło dziś czyli 07.06.2018, trochę długo... Ale ogólnie mega pozytyw !! Pozdrawiam! Nanushki.com: Najmocniej przepraszamy za czas dostawy - Skarpetki Nanushki wysyłamy w ciągu 24h :) Prosimy wybierać Pocztę Polską w ostateczności :) - nie to, że nie ich nie lubimy - po prostu co jakiś czas zdarza im się duże opóźnienie

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+