Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
943 opinii
  • L
    Leszek Piatek 03-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Laurka :)).... zasłużona... Podziw i szacunek za ,świetne zorganizowanie procesu sprzedaży. Od początku do końca - PEŁEN PROFESJONALIZM i dbałość o szczegóły (dedykowane opakowanie itd.).Jeżeli do tego dodamy jeszcze świetny towar - to sukces murowany !!! Bardzo dziękuje i polecam.Leszek Nanushki.com: Dziękujemy Panie Leszku :)
  • J
    Joanna 03-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup skarpetki jestem mega zadowolona i z jakości skarpetek i szybkości realizacji zamówienia
  • M
    Magdalena 03-12-2019
    5/5 
    Ekspresowo - wystrzałowo! Jednego dnia zamówiłam skarpetki, następnego dnia już były. Ekspresowa wysyłka, ekologicznie zapakowane, bez szwanku. Na pewno będę jeszcze zamawiać :) polecam!
  • Żaneta 02-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Wysoka jakość Polecam . Skarpetki " prawie nie do zdarcia" , biorąc pod uwagę, że nic nie jest wieczne. Kupuję często jako humorystyczny dodatek do upominków. Fajne wzory, i oczywiście jakość niezawodna. Posłużą naprawdę na długo.
  • M
    Monika 29-11-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpety pierwsza klasa! :)
  • B
    Beata 28-11-2019
    5/5 
    Doskonałe! Szczerze polecam :)
  • G
    Gabrysia 28-11-2019
    5/5 
    Jakość i wyglad skarpetek to strzał w 10. Polecam
  • E
    Edyta 26-11-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Jak zwykle się nie zawiodłam :) Świetna jakość i ciekawe pomysły - po raz kolejny ja i obdarowane osoby są bardzo zadowolone z mojego zakupu. Polecam!
  • K
    Krystian Cieślak 26-11-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Kolorowo Bardzo dobry materiał i żywe kolory, ogólnie super.
  • R
    Renata 23-11-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacja:)
  • M
    Magda 21-11-2019
    5/5 
    :) Te skarpetki poprawiają nastrój!!! :) Polecamy!
  • A
    Aleksandra Kowaluk 16-11-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup wysyłka bardzo sprawna. Skarpetki super
  • H
    Hania 12-11-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki są nie tylko piękne, niepowtarzalne, ale również świetnej jakości. Zawsze wracam. Polecam! Nanushki.com: Czysta prawda :) Dziękujemy
  • D
    Dominika 08-11-2019
    5/5 
    Polecam Najlepsze skarpetki, poprawiaja humor....
  • K
    Kasia 04-11-2019
    5/5 
    Super! Skarpetki są prześliczne!! Wysyłka expresowa. Estetyczne firmowe pudełko, naklejka z logo, broszurka - widać, ze firma dba o każdy szczegół. Polecam!!
  • P
    Paulina 02-11-2019
    5/5 
    Najlepsze skarpetki :) piękne, trwałe i wygodne. Polecam dla dużych i małych :)
  • A
    Adrian 01-11-2019
    5/5 
    Oceniam na 5 Skarpetki wyróżniają się na plus i wzorami, i wytrzymałością. Szkoda, że czasem brakuje niektórych rozmiarów, i trzeba niestety polować, ale coś za coś :)PS. córki kochają dołączane żelki Haribo ;)
  • M
    Maniek 31-10-2019
    5/5 
    Szybka i sprawna realizacja zamówienai :) skarpetki jak zawsze w bardzo wysokiej jakości! :) Szkoda tylko, że tyle modeli jest wyprzedanych :(
  • B
    Bożena 27-10-2019
    5/5 
    Hmm.... "Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny... by czuć się wygnie, swobodnie" Paktofonika. Nas nie trzeba przekonywać. Dziękujemy nanushki za komfort, wysoką jakość i oryginalność. Nanushki.com: ;)
  • M
    Małgorzata Chowaniec 15-10-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Goska Bardzo ładne skarpety. Szybka dostawa, nawet z miłą niespodzianką :). Polecam:)
  • J
    Judyta 10-10-2019
    5/5 
    Kocham te skarpetki... :-D kupuje w ramach prezentów na gwiazdkę, ślub, urodziny itp. Są świetnej jakości, miłe w dotyku, rewelacyjne motywy... polecam Wszystkim!
  • M
    Monika 09-10-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacja Skarpetki są prześliczne, a miłość do nich podziela również mój 2,5 letni syn, który ciągle chce chodzić w chromosomach :)
  • G
    Gosia 08-10-2019
    5/5 
    Skarpetki są fantastyczne, świetnie wykonane i w bardzo pomysłowych, zabawnych wzorach. Do tego należy bardzo pochwalić błyskawiczną wysyłkę i jakość zapakowania paczki. Polecam!
  • K
    Karolina 06-10-2019
    5/5 
    Super! Kolejny raz jestem zadowolona z zamówienia :) skarpetki przyszły szybko, są dokładnie takie, jak na zdjęciu. A do tego wszystkiego w paczce znalazł się fajny gratis.Podsumowując, obdarowany jest zadowolony.
  • M
    Marzena Jacolik 05-10-2019
    4/5 
    Super skarpety Są super
  • R
    Renata 04-10-2019
    5/5 
    Bardzo fajne wzory skarpetek na każdą okazję dzięki temu można zrobić bliskim lub znajomy mega udane prezenty na każdą imprezę. Dobra jakość wykonania, szybka realizacja zamówienia i co najważniejsze bardzo dobry kontakt sprawia, że zakupy w Nanushki to czysta przyjemność :) gorąco polecam
  • P
    Patrycja Sadowska-Rosołek 04-10-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Gorąco polecam!
  • O
    Olga Żulińska 04-10-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Genialne projekty i bardzo wygodne! Polecam!
  • A
    Agnieszka 04-10-2019
    5/5 
    Skarpetki są super. Idealnie dopasowana i wyglądają dokładnie tak jak na zdjęciach. Są też bardzo wygodne :)
  • Żaneta Ogrodnik 03-10-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki są super
  • P
    Patrycja Taciak 29-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Forest McBurney Skarpetki najlepszej jakości, bardzo szybka przesyłka no i co najważniejsze jedyne takie na rynku strażackie skarpetki. Wszystkie zamówione 15 par cieszy się wśród naszych ochotników ogromnym powodzeniem. Polecam Nanushki także ze względu na wszechstronny wybór, myślę ze każdy znajdzie coś wyjątkowego dla siebie. Pozdrawiam gorąco :) :) :)
  • A
    Agnieszka 28-09-2019
    5/5 
    To jest miłość od pierwszego wejrzenia
  • K
    Karolina Joks 24-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki Zwykle nie piszę opini, ale tym razem muszęsię rozpisać! Zamówiłam z tej strony dopiero pierwszy raz i... Zacznijmy od kartonika. Niby zwykły kawałek grubszego papieru, ale ten kartonik sam w sobie jest piękny. Potem delikatnie zaczęłam go otwierać (co by go nie zniszczyć!) i ujrzałam karteczkę na której opisana została rodzinna firma, Idąc dalej słodkości (nooo, kocham Misie znanej marki). Na koniec zostawiłam, to co najlepsze - SKARPETKI. Zamówiłam świąteczne, bo czas już pomału szykować się do gwiazdki. OSŁUPIAŁAM jak tylko je zobaczyłam. Nie dość, że starannie zawinięte w papierek, to... Ostrzegam wszystkich, to nie są zwykłe skarpetki! Jakość powala, kolorystyka, taka jak na zdjęciach (nic nie jest wyostrzone). Nie da się ich opisać słowami, trzeba je KUPIĆ! Panie Tomku, Leno - Gratulacje pomysłów i ŚWIETNEJ ROBOTY. Oby tak dalej! Nanushki.com: Dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy T. i L. :) Dla takich opinii chce się więcej...
  • A
    Aga 21-09-2019
    5/5 
    Skarpety Super śmieszne skarpeciochy!!!!!! MEGA
  • M
    Maciek 21-09-2019
    5/5 
    Najlepsze skarpetki, jakie kiedykolwiek znalazłem. Mile w dotyku, dobrze wykonane i przede wszystkim świetne, śmieszne wzory. Na pewnie jeszcze tu wrócę. Polecam z czystym sumieniem :)
  • R
    Remik 20-09-2019
    5/5 
    Polecam Po raz kolejny udane zakupy, napewno wroce jeszcze tu nieraz
  • A
    Agnieszka Walczuk 19-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacja! Mega super skarpety. Idealne na prezent :-)
  • V
    Violetta 19-09-2019
    5/5 
    Bardzo polecam :)
  • A
    Anna Hajduczek 17-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Szybka wysyłka, genialne wzory, super jakość. Jak najbardziej na + ! :)
  • M
    Martyna 12-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Profesjonalne podejście, szybka wysyłka i śliczne skarpetki, zdecydowanie polecam :)

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+