Opinie o Nanushki

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
357 opinii
  • D
    Dzejdd 23-06-2017
    5/5 
    Skarpetki sa super! Jakość bardzo dobra, serdecznie polecam!
  • i
    izka 17-06-2017
    5/5 
    Polecam sklep. Należy się nagroda za rzetelność i dowcip.
  • A
    Anna P 15-06-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpeteczki sa Bardzo dobrej jakości, a po praniach nie tracą swoich zalet. Wzory czaderski - moje ulubione to
  • E
    Emilia K 25-05-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super przesyłka przyszła wczesniej niż myślałam mimo że wybrałam opcje poczty polskiej. Fajna personalizowana przez firmę koperta, ładnie wygląda. Skarpetki są super identyczne jak na stronie. A oprócz skarpetek w środku malutka paczuszka żelków Haribo! Super sprawa, przy zamawianiu skarpetek dopisałam w uwagach że produkt idzie bezpośrednio jako prezent więc nie wiem czy zawsze jesteście tacy hojni ;) Nanushki.com: Zawsze :) chyba, że chwilowo zabraknie żelków
  • K
    Kamila S 22-05-2017
    4/5 
    Potwierdzony zakup Zamówiłam u was 12 par skarpetek- 5par stópek wzorzystych, 5par gładkich, i dwie pary długich skarpet. Wszystkie w rozmiarze 40-43. Zamówiłam je wspólnie z chłopakiem, żebyśmy się mogli nimi dzielić, bo akurat tak sie złożyło że oboje mieścimy się w idealnym środku tego rozmiaru: ja rozmiar 40,5-41, on 42-42,5. W moim przypadku wszystkie pary są na mnie idealne, wygodne i nie zsuwające się, czego niestety nie mogę powiedzieć w przypadku chłopaka. Jedynie czarne gładkie stópki są na niego dobre, w pozostałych parach są bardzo opięte, a jedna para już ma dziury na palcach. Nie tego się spodziewaliśmy zamawiając zgodnie z rozmiarówką. Bylibyśmy w stanie ewentualnie zrozumieć takie dziury gdyby miał on stopę w rozmiarze 43, czyli na skraju tego rozmiaru, ale nie gdy jest to o numer mniej. Trochę się w tym przypadku zawiedlismy na stópkach od was, bo mieliśmy nadzieję że będą na nas pasować. Nie mamy jednak wątpliwości co do długich skarpet, te są idealne, wygodne i chyba jedne z najlepszych jakie nosiliśmy, jednak szkoda że ze stópkami nie jest tak samo. Ogólnie skarpetki są naprawdę świetne, zarówno jeśli chodzi o materiał, jakość wykonania, czy wzory, ale rozmiarówka trochę nietrafna :( Nanushki.com: Stopki zostały już poprawione w nowych dostawach :) Serdecznie dziękujemy za informację
  • S
    Sylwia K 13-05-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup to był świetny wielkanocny wybór i bardzo sprawna transkacja - jednym zakupem uśmiech na 4 twarzach damskich - wersja jajeczno-zajęcza była dla tych, które mają jeszcze czas na wersję dla (m/d)am :)) dziękujemy x 4 :)
  • y
    yvonas 12-05-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Duże zaskoczenie w świecie coraz większej bylejakości - super zapakowane, szybko dostarczone, dobra jakość, ciekawe wzornictwo - Gratulacje za dbałość o szczegóły. Mały minus za brak pudełeczek prezentowych na mniejszą ilość nanushek:(
  • P
    PM 11-05-2017
    5/5 
    Dobra obsługa, zgodność zamówienia z dostawą. Bardzo sprawna dostawa.
  • A
    Ania 11-05-2017
    5/5 
    Tak szybko zrobionych zakupów przez internet jeszcze nie miałam. W piątek koło południa złożyłam zamówienie, a w poniedziałek po pracy skarpetki były już w domu. Bardzo miłe zaskoczenie z szybkości realizacji zamówienia. Skarpetki same w sobie wiedziałam, że będą super, bo to nie pierwsze pary kupowane u Was. Nie dość, że produkty najwyższej jakości, to jeszcze realizacja z prędkością światła i te żelki :D Uwielbiam! Dziękuję bardzo za zamówienie, kupowanie u Was to sama przyjemność i w przyszłości na pewno tej przyjemności sobie nie odmówię ;)
  • R
    Roman S 11-05-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Fantastyczna jakość, mega wzory robiące furorę :) no i niedługo powiększam kolekcję
  • E
    Emi 11-05-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki nieco grubsze niż te z sieciówek, ale nie powodują pocenia się stóp. Dobra jakość wykonania. No i zachwyt nad wzorami :)
  • J
    Joanna T 11-05-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Moja opinia nie będzie zbyt oryginalna - jestem podobnie jak chyba wszyscy przede mną po prostu zachwycona. A czym? Wszystkim!!! Skarpetuszki dotarły bardzo szybko, podróż minęła im miło i przyjemnie, dotarły zrelaksowane i w dobrych humorach. Z wielką chęcią wskoczyły od razu na nóżki i siedzą na nich do dziś. Są całe i zdrowe, wciąż bardzo kolorowe mimo poniewierania nimi, deptania i zgniatania - wytrwale wytrzymują wszystkie trudy, na nic się nie skarżą. Dzielne skarpety! Kupiłam kilka par dla siebie i dla mojej brzydszej połówki (choć w Nanushkach już nie tak brzydkiej), a już kompletuję większe zamówienie na święta dla całej rodziny - każdy dostanie po wesołym kolorowym kompanie, a co! Pozostał tylko jeden problem - które wybrać! Dobrze choć, że rodzina duża, to więcej Nanushków będę mogła przygarnąć :)
  • K
    Katarzyna K 11-05-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Fantastyczne, kolorowe skarpetki z pomysłem. Starannie wykonane i przyjemne dla stópek - mój mąż nazywa je „nastoopki” :):) Obdarowałam już całą rodzinę i siebie, a nowe wzory zawsze mnie zaskakują :) Dziękuję! Bardzo polecam :))
  • K
    Karina 11-05-2017
    5/5 
    Jestem maniaczką kupowania kolorowych czy śmiesznych skarpetek. Uważam, że Nanushki mają rewelacyjną jakość jak i wzory! Z niecierpliwością czekam na nowe
  • W
    Wojtek 10-05-2017
    4/5 
    Skarpetki strasznie spoko, wygladaja tak jak sie prezentuja na stronie; jakosc moglaby byc lepsza jednakze nie mam konkretnego porownania. Stad 5-/6 i ogolnie polecam :)
  • S
    Silver 10-05-2017
    5/5 
    Bardzo podoba mi się Wasza strona. Skarpetki są, rzecz jasna rewelacyjne, choć trochę za drogie. Będę do Was zaglądać po prezenty.
  • S
    Sylwia M 10-05-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup To był strzał w dziesiątkę! Zamówienie doszło w ekspresowym tempie, i to w okresie przedświątecznym. Szok i niedowierzanie
  • Łuki 10-05-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Nanushki są ekstra, zamawiam regularnie :)
  • V
    Vince 09-05-2017
    4/5 
    wzory skarpetek rewelacyjne, szybkość realizacji zamówienia szybko. kupiłem kilka par skarpetek- jestem bardzo zadowolony ze standardowych, jeżeli chodzi o długość, ale jeżeli chodzi o stopki to już mam mały problem- otóż wydaje się, że zapiętek chyba powinien być lekko wyższy- bo mi cały czas spadają ze stóp. Rozmiar mam dobrany 44-46 na stopę 46... Nanushki.com: Nowe modele mają już zapiętki dłuższe :)
  • K
    Karo 09-05-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Najkochańsze na świecie!
  • D
    Digi 24-04-2017
    5/5 
    Cóż tu pisać? R E W E L A C J A!!!! Skarpedi miękkie i mega wygodne!!! kolory świetne! zawsze nosiłem rozmiar 43 ale w tym rozmiarze nie było juz dużego wybory ale w 44-46 był więc zaryzykowałem i wiozłem rozmiar 44 - 46 i są dobre!!!! Serdecznie polecam wszystkim sklep i nanushki!!!!!!!;-0
  • A
    Ania 11-04-2017
    5/5 
    Dostalam dzisiaj moja skarpetkowa paczke i jestem zachwycona!!! Skerpetki sa przecudowne! Piekne kolory i wzory. Material wysokiej jakosci i bardzo mily w dotyku.
  • M
    Maja T 05-04-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Zdecydowanie polecam. Ekspresowa dostawa (paczka była już na drugi dzień!), jakościowy wymiatacz. Skarpetki są wykonane z bardzo dobrego materiału, a i wizualnie urzekają :)
  • A
    Agata Ł 07-03-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Piękne, oryginalne wzory skarpet. Znakomita jakość. Estetyczne, funkcjonalne opakowanie. Dostawa - zapewne za pomocą czarów, bo wieczorem zamówiłam, a rano przyszło. Podsumowując - jeśli skarpetki, to tylko z Nanushki :) Dziękuję
  • P
    PK 01-03-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Wszystko super, skarpetki też :)
  • A
    Agnieszka S 26-02-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Absolutnie mój skarpetkowo-prezentowy sklep nr 1! Jakość obsługi w skali do 10 to jakoś tak 100. Mimo perturbacji gwiazdkowych wszystko załatwione tak żebym była zadowolona. Czekam jedynie na śmieszna kolekcje dziecięca- to w kwestii rozwoju :-)
  • B
    Benia 26-02-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Bardzo pozytywnie. Zamówienie opisane zabawnie. Towar pięknie zapakowany i na czas. Tak trzymajcie.
  • P
    Patrycja M 10-02-2017
    5/5 
    Bardzo polecam sklep. Pomimo iż w zamówieniu dostałam jedną parę skarpetek w złym rozmiarze, po bardzo szybkim odzewie ze strony biura obsługi, w ciągu kilkunastu godzin otrzymałam już odpowiedni rozmiar.
  • n
    najlepsza strona w necie 25-01-2017
    5/5 
    zajebista obsługa nawet haribo w zestawie
  • x
    xrabebit 12-01-2017
    5/5 
    Dzisiaj otrzymałam paczkę, sposób zapakowania pozytywnie mnie zaskoczył. Małe, schludne pudełeczko, a środku piękne, kolorowe, przyjemne w dotyku skarpetki i gratis od Was na osłodę w postaci ŻELEK ;) Skarpetki naprawdę robią wrażenie, są prześliczne! kolory są żywe, zdjęcie nie odzwierciedla tego cuda. Szykuję się na kolejne zakupy. Serdecznie pozdrawiam! ;)
  • O
    Oskar 10-01-2017
    5/5 
    Skarpetki godne polecenia! Bardzo szybki i przyjemny kontakt z obsługą a do tego dostałem żelki w paczce
  • G
    Gabrysia W 08-01-2017
    5/5 
    Szybka dostawa, mili pracownicy, przezabawne e - maile oraz przeurocze skarpetki - tak najszybciej można opisać Nanushki. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, a skarpetki robią furorę. Idealne na prezent oraz do codziennego użytku własnego. Polecam serdecznie!
  • S
    Sylwia H 03-01-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Takie skarpetki to najlepszy prezent jaki mogłam zrobić mojemu mężowi!! Jest bardzo zadowolony. Jakość i trwałość bez zarzutu. Ogromny wybór kolorów. Szybka przesyłka. Super opakowanie.
  • a
    agnieszka 03-01-2017
    5/5 
    przezabawne, słodkie, miłe dla oka i ciała, znakomite na prezent, ucieszy najbardziej wybrednych
  • K
    Kata 01-01-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super skarpetki mój 13 letni syn jest już ich fanem Happy Friends Socks. I już zostałam Waszą klientką na zawsze :-)
  • A
    Anna P 21-12-2016
    5/5 
    Potwierdzony zakup Zacznę od tego, że skarpetki świetnej jakości. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, zachwyca poczuciem humoru. Zdecydowanie polecam zakupy w nanushki.com!
  • F
    FILIP 21-12-2016
    5/5 
    NA NUSHKI PASUJĄ IDEALNIE :)
  • P
    Piotr R 20-12-2016
    5/5 
    Potwierdzony zakup Pozdrawiam serdecznie Pana Tomka z działu obsługi klienta, który uratował prezent na święta. Gdyby nie on, osoba dla której była zawartość tej paczki, nie otrzymała by swojego prezentu. Wielki plus ode mnie!
  • M
    Marta 17-12-2016
    5/5 
    Wzory: wspaniałe! Kolory: piękne! Wykonanie: bardzo dobre! Kontakt: bez zastrzeżeń. Jednym słowem: polecam!
  • I
    Iwona M 16-12-2016
    5/5 
    Potwierdzony zakup Pierwszy raz robiłam zakupy w Państwa sklepie i jestem mega zadowolona. Świetny kontakt ..... Przekazywanie informacji o statusie zamówienia w rewelacyjnej, pełnej humoru formie. Gratuluję pomysłu !!! Zamówiony towar świetnej jakości, a słodki upominek to bardzo miły akcent. Opakowanie solidne i bardzo szybka przesyłka. Życzę Państwu powodzenia i z przyjemnością polecam Wasz sklep.

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+