Opinie o Nanushki

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
493 opinii
  • M
    Maciej Olbromski 18-11-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Fantastyczne! Nanushki są super! Mega fajne wzory, a same skarpetki wyglądają rzeczywiście na produkt premium! Fantastyczna obsługa klienta! Szczerze i serdecznie polecam!
  • M
    Martyna 13-11-2017
    5/5 
    Wszystko super, skarpetki obłędne!
  • M
    Marta 13-11-2017
    5/5 
    Bardzo szybka realizacja zamówienia, skarpetki sprawiły dużo radości. Polecam! :)
  • J
    Jolanta 13-11-2017
    5/5 
    Super Skarpetki są piekne i dobrej jakości a przesyłka dotarła ekspresowo
  • A
    Agata Czaban-Podolska 13-11-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacja! Świetne jakościowo, zabawne, kolorowe wzory. Będę wracać po więcej :)
  • L
    Lidia 13-11-2017
    5/5 
    Ocena Zawsze ładne, dobre rozmiarowo oraz porządne skarpetki. :)
  • M
    Marcin 13-11-2017
    5/5 
    Rewelacyjne skarpetki. Wzornictwo, jakość i obsługa. Wszystko na najwyższym poziomie. Nanushki.com: Dzięki :)
  • R
    Remigiusz Bieńkowski 13-11-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Perfetto Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie, kontakt ze sklepem bardzo miły , załatwione wszystkie możliwe problemy podczas jednej rozmowy. Jak realizowaliśmy zamówienie to mój paczkomat zaczął szwankować, zamówienie dostarczył mi Pan Tomek pod same drzwi. Co do jakości zamawianego towaru, to szczerze powiem że nigdy w życiu nie miałem skarpetek tak dobrej jakości . Nanushki.com: Dziękuję serdecznie, akurat mogłem pomóc lokalnie ;)
  • A
    Agnieszka 12-11-2017
    5/5 
    Super polecam Super polecam !!! Mega fajne skary
  • K
    Kajetan Górski 12-11-2017
    4/5 
    Potwierdzony zakup Ładne, ale... Skarpetki wyglądają naprawdę ładnie. Wzory są genialne, ale niestety szybko się przecierają. Nanushki.com: Dziękujemy za opinie, dużo zależy od obuwia :(
  • A
    Aleksandra 08-11-2017
    5/5 
    Turbo SUPER! Skarpetki super! zarówno jeśli chodzi o motywy jak i jakość. Nosi się je z prawdziwą przyjemnością i chce się pochwalić nimi wszystkim dookoła :) Po złożeniu zamówienia odliczam godziny, kiedy będę mogła rozpakować przesyłkę i z dziecięcą radością zobaczyć te cudeńka ;)
  • A
    Agata 07-11-2017
    5/5 
    Genialne W obecnych czasach kupując skarpetki nikt nie chce otrzymać poprostu skarpetek... nanushki idealnie podeszły do tego tematu, nanushki są genialne !! Sugeruję tylko poszerzyć gamę stopek Happy friends. Mamy już prawie wszystkie z obecnej kolekcji, a chętnie kupie nowe.
  • M
    Marta 01-11-2017
    5/5 
    Skarpetki świetne jakościowo, pięknie wyglądają :) Polecam i małym i dużym nie tylko dzieciakom.. :D
  • A
    ANETA 30-10-2017
    5/5 
    Skarpetki na 6! Mięciutkie, przyjemne, no i piękne :D
  • B
    Bobi 30-10-2017
    5/5 
    SUPER KUPKI :) WSZYSTKO SUPER. NANUSHKI SĄ BOSKIE <3
  • E
    Ewa Baran 28-10-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpety Jestem w pełni zadowolona z Waszych skarpet. Cieszą się moje nogi ale cieszą się też oczy jak się patrzy nanushki. Pozdrawiam i dziękuję.
  • a
    aleksandra 26-10-2017
    5/5 
    Kolorowy Zawrót Głowy! Świetne skarpetki w komplecie z żelkami :) Zamówienie zrealizowane w 100% zgodnie z oczekiwaniami - idealnie zapakowane na prezent. Polecam gorąco i skorzystam z pewnością jeszcze nie raz!!!
  • Łukasz 24-10-2017
    5/5 
    Bardzo przyjemne w noszeniu i miłe dla oka wzorki. Po za tym ogromny plusik za paczkę żelek w paczce ;)
  • K
    Kasia 24-10-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Same zadowolone nóżki ! Świetne skarpety :) Każdemu kto je zobaczył i włożył na nóżki nie schodzi uśmiech z twarzy :)
  • M
    Maja 23-10-2017
    5/5 
    Mam szczęśliwe nóżki!! Po prostu cudowne skarpety <3 Uwielbiam je ja i mój chłopiec ^^
  • K
    Karina 23-10-2017
    5/5 
    Szczęśliwe nóżki :) Skarpetki są pierwsza klasa. Jakość wysoka, kolory żywe, materiał przyjemny dla skóry. Wyglądają czadowo i noszą się równie dobrze. Obdarowana osoba też zadowolona. Nic dodać nic ująć tylko kupować kolejne:)
  • J
    Joanna 22-10-2017
    5/5 
    Mnóstwo radości Kolory i jakość super! Na pewno na kolejne Nanushki znajdzie się u mnie miejsce:) Mnóstwo radości przy odpakowywaniu paczki, wszystko dopracowane w najmniejszym detalu. Nanushki.com: A dziękujemy bardzo :)
  • M
    Michał 20-10-2017
    5/5 
    Apokalipsa Skarpetki są fest. Część została sprezentowana i wszyscy są zadowoleni, część zachowałem dla siebie i również podzielam ten entuzjazm. Przesyłka szybka, towar zgodny z opisem. Wszystko super. I ładnie zapakowane. I dostałem żelki! (zabrała je moja dziewczyna, no ale...) Polecam.
  • A
    Aneta 19-10-2017
    5/5 
    Super skarpetki Drugi raz kupiłam i kolejny raz jestem zadowolona :) Sprawna realizacja zamówienia, informacja o wysyłce i super jakość skarpetek. Zdecydowanie polecam!
  • Łucja 18-10-2017
    5/5 
    super skarpetusie są super obsługa też :) nic dodać nic ująć oby tak dalej
  • E
    Ewa 18-10-2017
    5/5 
    Skarpety Moja ocena to 5 z plusem. Super produkty, super dostawa i perfekcyjna obsługa. Tak trzymać!
  • A
    Agnieszka 18-10-2017
    5/5 
    super Świetny design i jakość!
  • K
    Kasia 17-10-2017
    5/5 
    Bardzo polecam! Szybka realizacja zamówienia, paczka pięknie zapakowana, a skarpetki z przyjemnego, miękkiego materiału. Bardzo wysoka jakość i świetne wzory, które przyjemnie się nosi! :)
  • A
    Agata 15-10-2017
    5/5 
    Mega polecam!!! Kupuje skarpetki już któryś raz i zawsze są mile odbierane jako prezent. Skarpetki dobrej jakości, nic się z nimi nie dzieje, jak w przypadku pokrewnych firm.
  • K
    Kasia 14-10-2017
    5/5 
    a na nóżkach mam radość Skarpetki, które od samego rana są w stanie wprawić mnie w dobry nastrój! Jakość bardzo dobra :)
  • A
    Agnieszka Szymańska 14-10-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Wszystko super, zamowienie dotarlo blyskawicznie. Skarpety sa sliczne, swietnie sie sprawuja ;-)
  • W
    Wiktor 14-10-2017
    5/5 
    Nanushki zawsze spoko ;-) Kolejny raz już kupuję i za każdym razem jest wzorowo. Sprawna realizacja zamówienia, informacja o wysyłce i b.dobra jakość skarpetek. Polecam!
  • I
    Iwona 13-10-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Świetny prezent dla moich chlopakow! Skarpety byly hitem ostatniego dnia chlopaka. Mój brat niemal popłakał się ze śmiechu i z radości jednocześnie. Dziękuję za świetną obsługę. Pozdrawiam
  • K
    Karolina 13-10-2017
    5/5 
    Skarpetki Polecam! Skarpetki są świetne, bardzo dobrze wykonane, szybka wysyłka :)
  • D
    Dominika 12-10-2017
    5/5 
    fantastyczne! Świetna jakość, ekspresowa wysyłka. Korzystamy nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz.
  • J
    Joanna 12-10-2017
    5/5 
    Super produkty. Czas realizacji mega szybki . Tysiąc krotnie polecam
  • J
    Jerzy Rajkow-Krzywicki 12-10-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup SUPER :)
  • M
    Monika Roszak 11-10-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki super jakość, fajne na nietypowy prezent. Szybka wysylka. Polecam
  • P
    Piotr 11-10-2017
    5/5 
    Polecam Świetne zakupy. Tak towar jak i obsługa i kontakt najwyższej jakości. Bez wątpienia skorzystam jeszcze raz z usług nanushki.com :)
  • A
    Ania 10-10-2017
    5/5 
    Moja opinia Skarpetki w bardzo ładnych kolorach, modne wzory, bardzo starannie wykonane, miękkie. Jak na razie same plusy :-) Jestem ciekawa jak z ich trwałością: czy nie będą kurczyły się w praniu i czy kolory cały czas będą żywe...Ekspresowa dostawa.

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+