Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
862 opinii
  • M
    Michał Konobiewski 22-05-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup REWELACYJNE SKARPETKI Materiałowo najlepsze skarpetki jakie mam (a mam ich już chyba z 7par). Bardzo wygodne, świetnie uszyte i do tego fantastyczne wzory. Muszę też wspomnieć, że obsługa zamówienia i po zakupie na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam. Nanushki.com: Dziękujemy bardzo :)
  • M
    Marzena 21-05-2019
    5/5 
    Opinia Nanushki jest mega. Skarpetki super a dostawa jest niesamowicie szybka. Super!!! Nanushki.com: :)
  • J
    Joanna Malewska 20-05-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super skarpetki Skarpetki super, kontakt z obsługą też super. Polecam.
  • A
    Ania. 20-05-2019
    5/5 
    Najlepsze skarpetki jakie kiedykolwiek kupiłam! Jestem zakochana! Super jakość, żywe kolory, staranne wykonanie, bardzo fajnie zapakowane. Już po samym opakowaniu widać, że bardzo profesjonalna firma ;-) Idealny pomysł na prezent!
  • B
    Basia 19-05-2019
    5/5 
    Extra skarpetki i te żelki w prezencie
  • M
    Marta 19-05-2019
    5/5 
    Świetna jakość, błyskawiczna wysyłka i produkt, który sprawił wiele radości. Po wielu praniach kolory nadal pozostają intensywne i nosi się je z dziką przyjemnością
  • S
    Szymi 18-05-2019
    5/5 
    PETARDA Ulubione wzory i kolory! Do noszenia i oglądania!
  • A
    Artur 18-05-2019
    5/5 
    Pozytywnie Szybka dostawa, bardzo ładne opakowanie na prezent, a same skarpetki super wygodne, wygodniejsze niż S...xS..x
  • J
    Joanna 17-05-2019
    5/5 
    Dostawa w ciągu kilku dni. Skarpetki dobrej jakości :)
  • W
    Wojtek 17-05-2019
    5/5 
    ! Polecam! Super sklep.
  • M
    Mariola 16-05-2019
    5/5 
    Skarpetki super. Ekspresowa dostawa. Polecam!
  • M
    Marta Bigos 16-05-2019
    5/5 
    Skarpetki są rewelacyjne, bardzo dobre jakości, mega wygodne i super się prezentują na stopach, polecam
  • E
    Ewelina 15-05-2019
    5/5 
    Rewelacyjne ???? zwracają uwagę. Dzieci dały je mężowi na dzień taty i on cały czas w nich chodzi. Teraz już sam ogląda letnie stopki ????❤️
  • M
    Magdalena 15-05-2019
    5/5 
    Rewelacja ???? Totalny odjazd w kwestii wzornictwa i do tego jeszcze cudowna jakość ❤️
  • Żyznowska 15-05-2019
    5/5 
    Moje ulubione! Używałam skarpet wielu firm, ale te urzekły mnie swoją jakością, wzornictwem i wspaniałym kontaktem ze sklepem! Wszystko jest zawsze najwyższej jakości, na czas i z uśmiechem! Polecam i wracam regularnie!
  • M
    Magdalena 15-05-2019
    5/5 
    Najbardziej czaderskie ZOKI jakie kiedykolwiek miałam :) :*
  • R
    Renia 14-05-2019
    5/5 
    Czadowo Ekstra, cieszące oko skarpetunie :)
  • M
    Maciej 14-05-2019
    5/5 
    5/5 właściwie od zawsze.
  • B
    Bożena 13-05-2019
    5/5 
    Skarpetki kupiłam na prezent i przy okazji dla siebie... Wspaniała jakość, oryginalne wzory, bardzo ładnie zapakowane. Po kilku praniach nadal żywe kolory, jakość bez zmian. Zdecydowanie polecam, tylko czekać jak kupię kolejne...czekam na nowe wzory :) Nanushki.com: Nowe wzory wkrótce :)
  • M
    Monika 12-05-2019
    2/5 
    Jakość Skarpetki piękne, jestem zakochana we wszystkich. Po samych super opiniach zamówiłam sobie 3 pary i 1 dla męża. Niestety jestem załamana jakością. Skarpetki przetarły się na dużym palcu, dwie pary! I nie jest to spowodowane stopą, butami czy paznokciami, bo żadne inne skarpetki po tak krótkim czasie użytkowania nie przetarły się. Szkoda, bo są piękne i wyjątkowe, ale nigdy więcej nie zamówię:- Nanushki.com: Przykro nam bardzo, ale to jednak musi być przez buty lub stopy bo nikt nie ma takiego problemu z naszymi skarpetkami. Sami chodzimy w nich od lat...
  • P
    Patryk 11-05-2019
    5/5 
    KOCHAM! Te soxy są świetne! Kupuję już od wielu miesięcy. Za każdym razem Wszyscy pytają gdzie kupiłem i zarażają się ode mnie chęcią zakupu. Jeszcze więcej wzorów! Chcę więcej! :D Nanushki.com: Będzie więcej :)
  • A
    Alicja 11-05-2019
    5/5 
    W "różnych" skarpetkach zaczęłam chodzić w liceum, kiedy to pralka pochłaniała kolejne pojedyncze. Na studiach zaczęłam szukać w internecie ciekawych skarpetek, najlepiej nieoczywistych i z pozoru innych, jednak tworzących idealną parę i tak natrafiłam na nanushki. Jestem zachwycona kreatywnowścią autorów i wykonaniem skarpet. Od dłuższego czasu kupuję regularnie na tej stronie i polecam wszystkim.:) Nanushki.com: Dziękujemy Alicja
  • M
    Marta 10-05-2019
    5/5 
    Polecam Skarpetki dobre jakościowo w ciekawe wzory. Jedyna wada to brak dostępności wielu wzorów widocznych na stronie. Nanushki.com: Obiecujemy, że poprawimy się w tej kwestii.
  • E
    Emilia 10-05-2019
    5/5 
    Ulubione Nie spotkałam lepszej marki od skarpet. Świetne wzornictwo, wysokiej jakości przędza, doskonała i kreatywna komunikacja marketingowa oraz ekspresowa wysyłka. Nanushki.com: Dziękujemy
  • m
    marta 10-05-2019
    5/5 
    Piękne wzornictwo i dobra jakośc
  • R
    Renata 10-05-2019
    5/5 
    Ogromny wybór wzorów, piękne żywe kolory, skarpetki mają bardzo dobry skład. Jak już założysz skarpetki z nanuszki, to nie będziesz chciał nosić innnych :) Nanushki.com: :)
  • P
    Piotr 09-05-2019
    5/5 
    CudMiód :-) Bardzo ładne skarpetki.
  • U
    Urszula Skinder 09-05-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Dual shock Kupiłam dla siebie i synka potworzaste skarpetki Dual S(h)ock i teraz urządzamy sobie walki stópek albo wyścigi potworków. Super zabawa.
  • M
    Magda 09-05-2019
    5/5 
    CUDO! Cudne, żywe kolory; super materiał, a do tego ekspresowa przesyłka i słodki prezent - rewelacja! :)
  • S
    Starecki 08-05-2019
    5/5 
    Skiety Bardzo dobra jakość kolor taki jaki chciałem wysyłka szybka same plusy zero minusów. Polecam
  • M
    Magda 08-05-2019
    5/5 
    Sprawnie, bardzo szybko, a skarpetki jak zawsze rewelacyjne.
  • K
    Katarzyna 08-05-2019
    5/5 
    Kupiłam skarpetki jako prezent dla synka i taty. Od razu wylądowały na nogach a uśmiechy na buziach. Przydało by się więcej propozycji mniejszych rozmiarów , które można by połączyć ze wzorami skarpet dla dorosłych. Nanushki.com: :)
  • M
    Marzena 08-05-2019
    5/5 
    Szok Nie da się opisać. Najlepsze skarpety na tej planecie. Rewelacyjne wzory, piękne kolory i mega wygodne. Aż chce się rano wstać! Polecam.
  • A
    Arleta Zaśnik 28-02-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki są rewelacyjne, piękne i wspaniale wykonane, materiał pierwsza klasa
  • M
    Małgosia 04-02-2019
    5/5 
    Super Skarpety Cudownie kolorowe , dobre jakościowo . Dziękuję za skarpetki i prezencik .
  • z
    zaneta 21-12-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup duże zaskoczenie wiekszosc twierdzi ze skarpety to znienawidzony prezent swiateczny. moze i tak. ale nie nanushki! wielu jest producentow/ dystrybutorkow smiesznych skarpet, ale nanushki skusily mnie nie tylko swietnymi opiniami, ale i nie niekonwencjonalnymi opisami. kazda para ma swoja historje (lub historyjke). zamowilam pakiet dla calej rodziny. dostawa byla blyskawiczna. nawet przy pakowaniu widac ogromna skrupulatnosc i dbalosc o szczegoly. mila niespodzianka w srodku (poza skarpetami). na tak nasyconym rynku, ceni sie to. same skarpety rewelacyjnej jakosci. sklep ma we mnie stala klinetke, fanke i orendowniczke!
  • A
    Agata 20-12-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Pełen profesjonalizm! Dawno nie spotkałam się z tak profesjonalną i miłą obsługą klienta. Jeśli robić zakupy, to tylko w takich sklepach jak ten! :-) A skarpetki? Niepowtarzalne!
  • K
    Kinga 19-12-2018
    5/5 
    Obłęd Kupiłam skarpetki na prezent dla brata. Są genialne, kolory żywe, świetne wykonanie, A i zapakowane tak , że tylko dołożyć papier ozdobny i wstążkę i prezent gotowy. Oooo, jestem w opór zadowolona xD
  • J
    Justyna 18-12-2018
    5/5 
    Skarpetki super Skarpetki są świetne, dostawa szybka, tylko mały prezencik w postaci żelek jest dla mnie, wegetarianki (żelki Haribo zawierają żelatynę wieprzową) jest odrobinę przykry :/ oczywiście gest super ;)
  • J
    Joanna 15-12-2018
    5/5 
    Skarpetki są bardzo dobrej jakości, a sam proces zamówienia przebiega bardzo sprawnie i przyjemnie.

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+