Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
1090 opinii
  • E
    Ewa 29-04-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Stópki Jak zawsze rewelacyjne! Obsługa pierwsza klasa! Szczerze polecam
  • M
    Mirela 27-04-2020
    5/5 
    Opinia Nanushki to mój ukochany producent ❤❤❤
  • P
    Patrycja 25-04-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam! Polecam! Jeszcze raz polecam!
  • J
    Joanna 20-04-2020
    5/5 
    Super jakość oraz kolorystyka/grafika. Sprawna wysyłka. Z pewnością wrócę tu jeszcze.
  • m
    marta kopa 14-04-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki bardzo dobrej jakości, cudownie zapakowane. Godne polecenia
  • A
    Agnieszka 11-04-2020
    5/5 
    Śliczne skarpetki. Ekspresowa dostawa. Polecam
  • Żaneta Ogrodnik 22-03-2020
    5/5 
    Świetne zakupy
  • M
    Marta 18-03-2020
    5/5 
    Genialne skarpetki:)
  • Łukasz Sadowski 15-03-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Świetne wzory, wysoka jakość. Polecam.
  • S
    Sławomir Bryk 13-03-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki dobrej jakości, wzory zgodne z zamówieniem. Polecam!
  • A
    Agnieszka Pawlak 09-03-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Agnieszka Jestem miło zaskoczona błyskawiczną realizacją zamówienia, pięknie zapakowane i dziękujemy za słodki prezent ;) Skarpetki są rewelacyjne - syn zachwycony od razu je założył i nie chciał ściągać! Jak tylko pojawią się nowe wzory (prosimy o jakieś z autkami xD ) od razu zamawiam!
  • M
    Małgorzata 29-02-2020
    5/5 
    Najlepsze skarpetki na świecie!
  • W
    Weronika 20-02-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super jakość Super jakość i ekspresowa dostawa :) polecam!
  • J
    Joanna Kwatek 15-02-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam serdecznie :)
  • A
    Anita 15-02-2020
    5/5 
    Cudowne skarpety! Błyskawiczna przesyłka! Polecam wszystkim!!!
  • E
    Ewa 07-02-2020
    5/5 
    Nanushki idealne Żeby każda firma miała takie podejście do klienta. Jesteście niesamowici!!! Dziękuję za skarpetki - są rewelacyjne!!! Może jest szansa na większy wybór stópek? Mam już wszystkie, a chętnie bym jeszcze zamówiła. Dziękuję i życzę sukcesów!
  • M
    Maciej 04-02-2020
    5/5 
    Pandy Najlepsze skarpetki na świecie, super design i jakość wykonania
  • P
    Przemysław Broda 25-01-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Najlepszy sklep online
  • K
    Kinga 25-01-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Superowe Kolejny raz zrobiłam zakupy w Nanushki :) Czekam z niecierpliwością na nowości
  • e
    ewa 24-01-2020
    5/5 
    Od początku do końca Rewelacja!! Skarpetki są super!! Fajnie by było, gdyby był większy wybór stopek- kupowałabym częściej :)
  • A
    Adam Barański 23-01-2020
    4/5 
    Potwierdzony zakup Laurka Skarpetki są bardzo wytrzymałe i długo trzymają kolory. Wygodne i modne. Jedyny brak gwiazdki to za czasami marny wybór rozmiarów i spore braki w asortymencie
  • M
    Mariusz Kaczmarczyk 23-01-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Wow Jak zwykle, nie ma się do czego przyczepić (no może większe żelki ;)). Gdy dowiedziałem się o tej stronie to mam więcej skarpetek niż pieniędzy ;) I jak w kawale, szczyt rozrzutności to "Za ostatnie pieniądze kupić sobie portfel". W moim wypadku byłoby to za ostatnie pieniądze na pewno kupiłbym skarpetki od was
  • L
    Luiza 21-01-2020
    5/5 
    Super jakość, skarpetki wyglądają w rzeczywistości tak jak na zdjęciach. Zawsze świetnie sprawdzają się jako prezent :).
  • A
    Agnieszka 17-01-2020
    5/5 
    Ocena Zamówienie dotarło szybko. Jakość zamówionych produktów rewelacja, nie spodziewałam się takiej jakości, miłe zaskoczenie. Wzory oryginalne, ślicznie się prezentują na stopie. Zapakowane rewelacyjnie, więc fajne na prezent. W 100% polecam zakupy zakupy w NANUSHKI
  • O
    Ola 16-01-2020
    5/5 
    Rewelacja ! Skarpety rewelacja! Miłe w dotyku, mam nadzieję, że dziadkom będą się podobać. :)
  • A
    Anna 14-01-2020
    5/5 
    Bez zarzutu! Nie mam się do czego przyczepić, choćbym nie wiem jak chciała...
  • K
    Katarzyna 13-01-2020
    5/5 
    Super skarpetki i rewelacyjnie przeprowadzona transakcja.
  • A
    Anna 13-01-2020
    5/5 
    Udany prezent Prezent trafiony - mąż mega zadowolony. Viking i Gorilla były strzałem w 10-tkę. Skarpetki bardzo dobrej jakości, po praniu nie straciły koloru, nie rozciągnęły się ani nie zbiegły.Gorąco polecam
  • A
    Ania 11-01-2020
    5/5 
    Skarpety super! Żywe kolory i bardzo wysoka jakość. Polecam
  • P
    Przemek 08-01-2020
    5/5 
    SUPER Produkt pierwsza klasa. Bardzo profesjonalna obsługa, natychmiastowa wysyłka i słodka niespodzianka w środku. Polecam!
  • T
    Tomek 08-01-2020
    5/5 
    Nanushki są super!
  • J
    Jucha 07-01-2020
    5/5 
    Super! Jak zawsze szybko, sprawnie. Skarpetki dobrej jakości :) Polecam
  • M
    Marta 07-01-2020
    5/5 
    polecam!!
  • M
    Marta 07-01-2020
    5/5 
    super produkt zamówienie zrealizowane błyskawicznie, skarpetki bardzo dobrej jakości, wyglądają rewelacyjnie.
  • M
    Maja 06-01-2020
    5/5 
    Paczka przyszła bardzo szybko, mimo że zamawiałam ją przed świętami. Skarpetki bardzo profesjonalnie i ładnie zapakowane :)
  • A
    Alicja Wasielewska 06-01-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super Jakość skarpetek rewelacyjna, super wzory, piątka za pomysłowość. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam!
  • M
    Monika 05-01-2020
    5/5 
    Superrrrrr!!!
  • H
    Helena 04-01-2020
    5/5 
    Świetne skarpetki, polecam
  • E
    Ewa 02-01-2020
    5/5 
    Cudowne skarpetki. Wygląd i wygoda na najwyższym poziomie. Realizacja zamówienia perfekcyjna. Jestem bardzo zadowolona.
  • P
    Patrycja Borowiak 02-01-2020
    5/5 
    Potwierdzony zakup UWIELBIAM! Jak zwykle trafiony prezent! Te skarpetki rozśmieszają wszystkich!

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+