Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
943 opinii
  • M
    Monika Kolodziej 09-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetkowa fanka :) Jestem fanką zabawnych skarpetek. Nanushki mają piękne wzory, jakość skarpetek jest bardzo dobra :) Noszę ja, nosi mój mężczyzna, często daję je znajomym jako miły dodatek do prezentu :)))
  • E
    Emila 09-09-2019
    5/5 
    skarpety - prezent ślubny Niebanalnie i praktycznie, a jakość wykonania jest świetna. Polecam!
  • M
    Magdalena Cwener 08-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super sprzedawca, polecam. Świetny zakup. Jakość wykonania elegancka, perfekcyjnie zapakowane.
  • M
    Monika 08-09-2019
    5/5 
    Super Skarpetki bardzo fajnej jakości. Wzór i kolor identyczny jak na zdjęciu. Bardzo estetycznie zapakowana przesyłka. Polecam!
  • W
    Wojtek 06-09-2019
    5/5 
    Skarpetki it's a boy Skarpetki spełniły nasze oczekiwania. Zdjęcia na insta będą jak urodzi się młody. Szkoda że nie ma najmniejszej wersji dla noworodka bo komplet byłby idealny. Tkanina i wykonanie bardzo dobre :-)
  • M
    Magda 05-09-2019
    5/5 
    Świetne skarpetki! Skarpetki nie dość, że mają świetne wzory to są dobrej jakości. Przesyłka bardzo ładnie zapakowana :)
  • M
    MARTA 03-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Genialne skarpetki, a historyjki jeszcze lepsze..... ????
  • M
    Magdalena Sengerska 02-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Jakość pierwsza klasa. Super wzory i obsługa konkretna i szybka.Gorąco polecam
  • B
    Bartosz 02-09-2019
    5/5 
    Jest dobrze - ale... Generalnie jestem bardzo zadowolony ze skarpetek - ja i moj syn ;) Jest jedno ale - mam wrazenie ze jakosc troche podupadla. Mam jeszcze skarpetki z samego poczatku sklepu :) i choc troche juz sie poprzecieraly to nadal sie trzymaja, choc juz uzywane jako "awaryjne" tylko. Jednak te ktore kupilem np. rok temu juz maja porownywalne przetarcia, cos zmieniliscie w skladzie/dostawcy/metodach? Byc moze to tylko pojedynczy przypadek - bo nadal Nanushki sa o kilka klas lepsze od np. Happy Socks.
  • K
    Karolina Strych 29-08-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Świetne wzory!!
  • K
    Karolina Strych 29-08-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super skarpetki! Polecam!
  • K
    Karolina 29-08-2019
    5/5 
    Bardzo ładne wzory!
  • K
    Karolina 29-08-2019
    5/5 
    Super jakość i kolory!!
  • J
    Jacek 25-08-2019
    5/5 
    Brawo Rewelacyjna firma z pomysłem na wprowadzenie wszystkich barw tęczy w życie zwyczajnego faceta. Wszystko w najlepszej jakości. :)
  • J
    JUSTYNA 25-08-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Jak zawsze - cudowne :) nigdy się nie zawiodłam
  • E
    Emilia 25-08-2019
    5/5 
    Jak zwykle perfekcyjnie! Wspaniała obsługa klienta, reaguja na niestandardowe potrzeby klienta. Jakość genialna, polecam!!!
  • K
    Karolina 23-08-2019
    5/5 
    Ocena produktu Nic dodać nic ująć. Produkt fenomenalny.Super jakość i dobra cena. Polecam !!!
  • m
    marcin 23-08-2019
    5/5 
    Skarpetki są super. Kolorystyka i styl bardzo mi się podoba. Boleję bardzo nad tym, że nie ma już zakostek. Bardzo lubiłem te skarpetki i chętnie bym kupił kilka par
  • A
    Agnieszka 22-08-2019
    5/5 
    Rewelacja! Świetny pomysł na prezent, produkt dobrej jakości!
  • J
    Justyna 21-08-2019
    5/5 
    Naprawdę Cudowne!!!! Zamówiłam kilka par - jedna fajniejsza od drugiej! Polecam!
  • J
    Justyna 19-08-2019
    5/5 
    Super!
  • K
    Kat 17-08-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Piątka z plusem! Zawsze udane zakupy, polecam szczególnie na wyjątkowe prezenty :)
  • M
    Magdalena 16-08-2019
    5/5 
    Rewelacja! Jakość skarpetek bardzo dobra. Do tego przesyłki docierają bardzo szybko. Polecam! :)
  • R
    Roksana 13-08-2019
    5/5 
    Wygląd i jakość skarpetek idą w parze. :)
  • K
    Karolina 07-08-2019
    5/5 
    super :) Skarpetki są super :) Material dobrej jakości, wysyłka bardzo szybko. Serdecznie polecam
  • A
    Agnieszka 06-08-2019
    5/5 
    :) śliczności :) i do tego pięknie zapakowane. dziękuję i pozdrawiam :)
  • B
    Basia 05-08-2019
    5/5 
    Uwielbiam:) Kupuję sobie, kupuję innym w prezencie:) Są mega wygodne i projektowane z fantazją:)))
  • K
    Krystian 04-08-2019
    5/5 
    Super Soxy Wszystko zgodnie z oczekiwaniem, jeden do jednego ze zdjęciami na stronie. Polecam serdecznie, super jakość.
  • E
    EDYTA 03-08-2019
    5/5 
    Super skarpety na ciekawy prezent idealne, żeby wyróżnić się małym akcentem w stroju również ekstra. Polecam
  • M
    Monika 02-08-2019
    5/5 
    Cuuudowne!!!! Polecam!
  • J
    Jolanta 30-07-2019
    5/5 
    Skarpetki Super strona. Cudne skarpetki. Dodatkowo do paczki dostaliśmy mały upominek. Bardzo polecam firmę za solidność i jakość!
  • A
    Anna Robak-Nowak 28-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup 5 par - wszystkie rewelacyjne! Przesyłka od zamówienia w 24h!
  • A
    Anna Poźniak 27-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup baaardzo polecam!
  • A
    Agnieszka 26-07-2019
    5/5 
    Super Super jakość, fajne wzory, szybka wysyłka. Cała rodzina bardzo zadowolona :) :)
  • K
    Karolina 23-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Mega WOW <3 Polecam!
  • M
    Marta Bigos 22-07-2019
    5/5 
    Skarpetki nanushki są bardzo dobre gatunkowo , nic się z nimi nie dzieje, i mają super wzorce do wyboru, z mężęm jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy w 100%
  • A
    Agnieszka 20-07-2019
    5/5 
    Fajne!! Fajne, śmieszne, dobre, szybko, sprawnie, ładnie, estetycznie, słodko,warto!
  • K
    Katarzyna 18-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Znakomicie!!! Wszystko cudownie! POLECAM!!!
  • E
    Edeyta 15-07-2019
    5/5 
    Po raz kolejny się nie zawiodłam <3 świetne wzory, dobry materiał - polecam
  • K
    Katarzyna Bąk 14-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki super, bardzo dobre jakościowo, żywe kolory, świetne wzory, wysyłka ekspresowa. Jak najbardziej polecam

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+