Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
1019 opinii
  • M
    Monika 17-12-2019
    5/5 
    REWELACJA!!! SZYBKA wysyłka (zamówienie miałam już na drugi dzień!!!), a same skarpetki bardzooo WYGODNE i te KOLORY taaakie żywe :D z wielką radością się je nosi :D i nie mniejszą obdarowuje bliskich :) POLECAM!!!
  • B
    Barbara 16-12-2019
    5/5 
    SUPER Miłe dla oka, przyjemne w noszeniu, wytrzymałe. Dowcipne, inteligentne opisy zachęcające do osobistego poznania przedstawianej pary :) Wszystko na najwyższym poziomie.
  • I
    Iwona 16-12-2019
    5/5 
    super sklep polecam ten sklep i towar. Skarpety są super a forma zapakowania przesyłki genialna. Bardzo miłe zaskoczenie
  • K
    Katarzyna Kolet 16-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Jak zwykle - super! To już nie pierwszy zakup a ja nadal zachwycona! Jakość świetna, motywy zabawne i kolorowe! Same plusy!
  • A
    Anna Kołodziej 15-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Wspaniała jakość, szybka wysyłka, pięknie zapakowane! Cała rodzinka zachwycona ! :) :)
  • A
    ANKA 15-12-2019
    4/5 
    Potwierdzony zakup SKARPETKI konkurencja ma niższe ceny a jakoś ta sama takze zakup raz nie zawsze
  • B
    Beata 15-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Nanushki... wiecie, że Wasze produkty ZAWSZE wzbudzają okrzyki radości i uśmiechy ? Dziękuję za fantastyczny produkt , cudowne kolory, piękne opakowanie, dbałość o szczegóły ...( nawet paragon potraktowany jest wyjątkowo ;) Czekam na kolejne wzory ! Pozdrawiam
  • M
    Marta Dolska 15-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Z chęcią wystawia się opinię dla takiego sklepu. Od początku do końca pełen profesjonalizm. Bardzo szybka przesyłka, estetyczna, zabezpieczona. Bardzo fajny asortyment, spory wybór i świetna jakość :) polecam i pozdrawiam!!! :)
  • K
    Karolina Smoter 14-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Idealne skarpetki na moje nóżki Idealne skarpetki dla całej rodziny.
  • M
    Monika Nowak 14-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki Super szybka i sprawna obsługa,wysylka fajnie zapakowana towar ok.I do tego miły gratisik
  • A
    Anna Trzciańska 13-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super :) Skarpetki dotarły, będą super prezenty :) Jakość bardzo fajna, wzory genialne ! Brakuje mi tylko na metkach opisu postaci/historii poszczególnych wzorów. Zamawiałam kilka wzorów i tylko na jednej etykiecie jest ten fajny opis. musicie to poprawić. Na pewno wrócę na zakupy do Was !
  • M
    Marta 13-12-2019
    5/5 
    Polecam Świetne, dobre gatunkowo i śmieszne skarpetki, idealne na prezent. Szybka dostawa. Polecam!
  • a
    agnieszka madejska 12-12-2019
    4/5 
    Potwierdzony zakup Skarpety bardzo dobrej jakości ale punkty promocyne cały czas czekają na zatwierdzenie, długo to trwa. Nanushki.com: Prosimy o kontakt w tej sprawie, zawsze po mailu staramy się priorytetowo potwierdzić punkty.
  • K
    Karolina 11-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki sa extra! Wygodne, mięciutkie i pięknie kolorowe! Uwielbiam dbałość o detal i śmieszne etykiety! Sam proces zakupowy to czysta przyjemność: bezproblemowo, szybko i pięknie zapakowane. Polecam!!!
  • K
    Karolina Myślak 11-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Woooow Super wykonanie, świetne wzornictwo, szybka transakcja:) Całość na 6+ :) No i te żelki... ;) Na pewno wrócę po kolejną parę:)
  • M
    MAGDALENA 11-12-2019
    5/5 
    Skarpetki Skarpetki super.Jakosc bardzo dobra.Obdarowani bardzo zadowoleni.Zrobilam kolejne zamowienie,bo tak sie spodobaly.Polecam sklep.Szybko i pieknie zapakowane.Wszystko ekstra.
  • K
    Kasia 11-12-2019
    5/5 
    Super!!! Szybko i sprawnie. Skarpetki świetnej jakości, niepowtarzalne wzornictwo. POLECAM!!!
  • A
    Agnieszka 10-12-2019
    5/5 
    Świetna jakość, wzornictwo???? Zamówienie złożyłam w niedzielę, dziś przesyłka była u mnie. A w środku, piękne, kolorowe, świetnie wykonane skarpetki. Aż trudno wybrać, które założyć jutro jako pierwsze :) Część czeka ukryta, będzie prezentem dla córki pod choinkę. Mam jeszcze kilka par na oku, także to chyba nie było moje ostatnie zamówienie. Dziękuję za Państwa starania, obsługa na takim poziomie i realizowanie zamówień w tak szybkim tempie to nie lada wyzwanie. Zastanawiającym się nad zakupem gorąco polecam. Pozdrawiam serdecznie :)
  • N
    Natalia 09-12-2019
    5/5 
    Oryginalny prezent Szybka wysyłka, fajna jakość, unikatowe wzory :) polecam!
  • M
    Marcin Jankowski 09-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarrrrrpety Super jakość, grafika oraz błyskawiczna dostawa. Do tego estetyczne pudełko ze słodkim wkładem (żelki). Dzięki!
  • M
    Maria 08-12-2019
    5/5 
    Skarpetki super, przesyłka bardzo szybko dotarła, jestem bardzo zadowolona, gdyby jeszcze cena była ciut niższa to byłoby jeszcze lepiej :)
  • M
    Mirosław Wójcik 07-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Mirosław Niepowtarzalne wzory i super jakość. Polecam.
  • M
    Martyna 06-12-2019
    5/5 
    Dr phil Posiadam skarpetki, dr phil one są wprost rewelacyjne świetne wykonanie grube, śmieszne i przyjemne. Kupiłam je na sale operacyjną w ukłonie dla lekarzy i śmiechu :))
  • A
    Anna 05-12-2019
    5/5 
    Błyskawiczna realizacja zamówienia. Skarpetki przecudne, pięknie zapakowane. Bardzo, bardzo polecam ten sklep!
  • G
    Grażyna Wąsik 05-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Świetny zakup wysyłka błyskawiczna, gorąco polecam
  • M
    Monika Alencewicz 05-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super! Kupiłam na prezent narzeczonemu! Jest bardzo zadowolony:) Ja po odebraniu paczuszki oglądając skarpety tez sie bardzo ucieszyłam wyglądem i jakością . Są piękne i napewno zamówię jeszcze inne pary :) Polecam!
  • D
    DOROTA 05-12-2019
    1/5 
    MASAKRA Skarpetki jak najbardziej super, ale ... Zamówiłam skarpetki i jedna para została błędnie zapakowana - napisałam do Państwa i ani przepraszam ani nic, przyszedł kurier i ku mojemu zdziwieniu poprosił o paczkę zwrotną! Musiałam zapakować skarpetki, które zostały pomylone przez sklep! Słabo, że nikt ani nie przeprosił ani nic. Nanushki.com: Bardzo nam przykro z tego powodu, wysłaliśmy do Pani maila, że już wysyłamy brakujący model. Był to bardzo gorący okres przed Mikołajkami i mogła nam umknąć informacja o tym aby pomylona para była spakowana. Ale w zasadzie to logiczne, że wymiana polega na oddaniu pomylonej pary, a kurier nie ma obowiązku pakowania za Klienta paczek. Na koniec przeprosiliśmy za zamieszanie i mamy nadzieję, że nie odbije się to na dalszej miłości do kolorowych skarpetek :)
  • M
    Maciej Leszczyński 04-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup 5/5 Jak zawsze - najlepsze.
  • A
    Aleksandra Kołakowska-Flis 04-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Najlepsze!! To już 28 par skarpetek tu zakupionych. Jedyne i najlepsze z kolorowych jakie miałam, a do tego cenowo najkorzystniejsze. Zawsze pięknie zapakowane i te haribo... ;) Plus rabaty za zakupy, polski produkt, czego chcieć więcej!?! Polecam gorąco wszystkim jeszcze się wahającym!
  • A
    Anna 03-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpety zostały zakupione jako prezenty na firmową imprezę! Opisy przy każdej parze dały mi mnóstwo inspiracji i rozśmieszyły do łez :) Trzeba mieć niezwykły talent by tak pisać o skarpetach :)Przy realizacji zamówienia zabrakło wybranych przeze mnie kilku wzorów. Firma stanęła na wysokości zadania i dorobiła je dla mnie :) Fantastyczny kontakt ze Sprzedawcą, błyskawiczna reakcja i dostawa a skarpety ..., jeśli dobrze zacząć dzień to na nóżki koniecznie NANUSHKI :) Szczerze Polecam!!! i... wracam po więcej :)
  • D
    Daria 03-12-2019
    5/5 
    Rewelacja! Skarpetki wykonane z bardzo dobrego materiału, fajne wzory i wybór. To, co absolutnie mnie urzekło, to sposób zapakowania. Całość prezentowała się bardzo estetycznie, a możliwość odpakowania tak ładnej przesyłki to czysta przyjemność. ;)
  • L
    Leszek Piatek 03-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Laurka :)).... zasłużona... Podziw i szacunek za ,świetne zorganizowanie procesu sprzedaży. Od początku do końca - PEŁEN PROFESJONALIZM i dbałość o szczegóły (dedykowane opakowanie itd.).Jeżeli do tego dodamy jeszcze świetny towar - to sukces murowany !!! Bardzo dziękuje i polecam.Leszek Nanushki.com: Dziękujemy Panie Leszku :)
  • J
    Joanna 03-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup skarpetki jestem mega zadowolona i z jakości skarpetek i szybkości realizacji zamówienia
  • M
    Magdalena 03-12-2019
    5/5 
    Ekspresowo - wystrzałowo! Jednego dnia zamówiłam skarpetki, następnego dnia już były. Ekspresowa wysyłka, ekologicznie zapakowane, bez szwanku. Na pewno będę jeszcze zamawiać :) polecam!
  • Żaneta 02-12-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Wysoka jakość Polecam . Skarpetki " prawie nie do zdarcia" , biorąc pod uwagę, że nic nie jest wieczne. Kupuję często jako humorystyczny dodatek do upominków. Fajne wzory, i oczywiście jakość niezawodna. Posłużą naprawdę na długo.
  • M
    Monika 29-11-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpety pierwsza klasa! :)
  • B
    Beata 28-11-2019
    5/5 
    Doskonałe! Szczerze polecam :)
  • G
    Gabrysia 28-11-2019
    5/5 
    Jakość i wyglad skarpetek to strzał w 10. Polecam
  • E
    Edyta 26-11-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Jak zwykle się nie zawiodłam :) Świetna jakość i ciekawe pomysły - po raz kolejny ja i obdarowane osoby są bardzo zadowolone z mojego zakupu. Polecam!
  • K
    Krystian Cieślak 26-11-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Kolorowo Bardzo dobry materiał i żywe kolory, ogólnie super.

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+