Opinie o Nanushki

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
708 opinii
  • M
    Maria Gieroń 18-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam Ładne, kolorowe skarpetki, błyskawiczna wysyłka. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty sklepu :)
  • M
    Marcin 17-03-2018
    5/5 
    Fantastyczne dla małych i dużych! Skarpety od Nanushki są fantastyczne i niepowtarzalne! Mają znakomite wzory, niepowtarzalne kolory i cieszą na każdym kroku ☺️ Bardzo polecam Nanushki! <3
  • K
    Krzyś 16-03-2018
    5/5 
    POLECAM Polecam. Jakość jaki i przesyłka zasługują na duży PLUS :)
  • J
    Joanna 15-03-2018
    5/5 
    Cudowne skarpetki. Moje dzieci są zachwycone.
  • A
    Andrii 13-03-2018
    5/5 
    Best socks ever. Nice and fun look. Fast delivery. Highly recommended.
  • I
    Ingrid 12-03-2018
    5/5 
    Very nice socks with goof quality❗️ You sent it very quickly to Germany. Thank you very much.
  • M
    Małgorzata 11-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Fantastyczne i niebanalne wzory, wzorowa obsługa sklepu. Czekam z niecierpliwością na nowe pomysły.
  • K
    Krzysiek 09-03-2018
    5/5 
    Super wykonanie, świetny materiał, zdecydowanie powrócimy po kolejne wesołe wzory
  • M
    Małgorzata Chadaj 27-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Zdecydowanie polecam Doskonała jakość, olbrzymi wybór i super profesjonalna obsługa. Jestem zachwycona. Dziękuję i polecam :)
  • P
    Piotr 26-02-2018
    3/5 
    Co się dzieje?! Byłem wielkim fanem Waszych skarpetek, niestety nie mogę zrozumieć co się stało z ich długością! Do tej pory zamawiałem i otrzymywałem "normalne" skarpetki, a teraz większość sięga prawie pod kolana?! Obrzydliwość! Czy to możecie jakoś oznaczyć? Nie chcę podkolanówek. Nanushki.com: Długość została zwiększona ponad 2 lata temu i o jedyne 3 cm. Po praniu są one delikatnie krótsze. Jest Pan pierwszą osobą, która zwróciła na to uwagę :(
  • K
    Kasia 26-02-2018
    5/5 
    Skarpetki są super!!! Skarpetki są superanckie! Szybka przesyłka. Jedyne co mi przeszkadza w Nanushkach to to, że dużo fajnych modeli jest długo niedostępnych i nie zawsze można kupić to co naprawdę chciałoby się włożyć nanushki:)
  • I
    Izabela 25-02-2018
    5/5 
    szybko i sprawnie, skarpetki dobre gatunkowo i naprawdę urocze, mąż był równie zadowolony z prezenty co ja z zakupu
  • H
    Hanna Frąckowiak 23-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam! Szybko i sprawnie. Świetny kontkt, miła obsługa. Skarpetki są super. Wzornictwo, kolory i jakość godne pochwały.
  • M
    Mateusz 20-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup POLECAM !
  • O
    Olga Wójcik 19-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Kolekcja będzie się powiększać Najlepsze skarpetki jakie do tej pory zamówiłam! ☺️
  • K
    Karolina 19-02-2018
    5/5 
    Rewelacja! Skarpetki wykonane perfekcyjnie a wzory bezbłędne :) Na pewno tu jeszcze wrócę :)
  • K
    Katarzyna Kuzawska 19-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam Błyskawiczna wysyłka, skarpetki bardzo dobrej jakości. Ciekawy pomysł na prezent
  • P
    Przemysław Berliński 18-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Zakochałem się! Branding, jakość, obsługa klienta i do tego nushki wyglądają z jajem! Pierwszy ale nie ostatni zakup! Polecam! #najlepiej
  • A
    Anna 15-02-2018
    5/5 
    Skarpetki są świetne - kolorowe, miękkie i wygodne.
  • A
    Agata 15-02-2018
    5/5 
    skarpecioszki Skarpetki ekstra! Kolorowo, wesoło i ciepło :) Może w końcu obdarowywanie skarpetkami przestanie być faux pas ;) Do tego ekspresowa dostawa.
  • J
    Jacek 14-02-2018
    5/5 
    W skarpetkach nanushki chodzę od 2013r. Nie wiem czy może być lepsza recenzja :) świetna jakość, bardzo ciekawe kolory i wzornictwo. No i te żelki w każdej przesyłce... ;)
  • K
    Karolina 13-02-2018
    5/5 
    Rewelacyjne skarpetki Rewelacyjne skarpetki. Idealne na prezent :)
  • W
    Weronika 12-02-2018
    5/5 
    Zamówiliśmy wszyscy w biurze i cały marketing zadowolony :) Szybka przesyłka, super jakość, cudowne wzory. Polecam!
  • B
    Barbara 12-02-2018
    5/5 
    5/5 Szybka realizacja zamówienia, ekspresowa wysyłka. Ogromny wybór i niebanalne wzornictwo sprawi, że każdy może poczuć się wyjątkowy i wyróżnić z tłumu. Jednym słowem strzał w dziesiątkę!
  • R
    Robert 10-02-2018
    5/5 
    chwalba Zdecydowanie najlepsza jakość wśród skarpet dostępnych w Polsce za normalne ceny. Szybka wysyłka, dobra obsługa, ciekawa i inteligentna obsługa posprzdażowa to tu norma.
  • A
    Anna Kowalewska 09-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Oceniam na 5, jak zawsze super skarpetki o nietuzinkowych wzorach ;)
  • J
    Justyna Kamińska 09-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Sama przyjemność! Wszystko działa jak trzeba, skarpetki super, szybka dostawa, szczerze polecam :)
  • K
    Kasia 09-02-2018
    5/5 
    Wzorowa obsługa i ekspresowa wysyłka! Paczka dobrze zabezpieczona i estetycznie zapakowana. Skarpetki są super - to firma, do której z przyjemnością wracam:))
  • M
    Marta 06-02-2018
    5/5 
    idealne Idealne na prezent. Bogate wzornictwo pozwala znaleźć cos odpowiedniego.. i jest powodem bólu głowy przy dokonywaniu wyboru. Polecam
  • O
    Ola 05-02-2018
    5/5 
    Polecam! Super skarpetki!
  • B
    Beata 05-02-2018
    5/5 
    Skarpetki z humorem Skarpetki wywołujące uśmiech na twarzy. Obsługa sklepu bardzo uprzejma, realizacja zamówienia błyskawiczna.
  • Y
    Yoklinne 03-02-2018
    5/5 
    Szybko, sprawnie, super jakość - sklep na medal!
  • M
    Małgorzata 02-02-2018
    5/5 
    Najlepsze na prezenty! Super terminowa dostawa! Świetna jakość! Polecam!
  • O
    Ola 01-02-2018
    5/5 
    Poprawiacz humoru Są cudowne. Po prostu! Uśmiech gwarantowany!
  • J
    Joanna 31-01-2018
    5/5 
    :) Nie ma drugich takich jak nanushki ;)
  • M
    Marta 30-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup super skarpetki mam już spora kolekcje skarpet i wszystkie sa po proatu SUPER! Polecam
  • K
    Kamila 29-01-2018
    5/5 
    Świetny produkt! Skarpety mają piękne wzory i są świetnej jakość, piorę i noszę bardzo często i nic się z nimi nie dzieje :)
  • O
    Ola 29-01-2018
    5/5 
    Doskonała jakość i super skarpetki, a do tego bardzo miła i cierpliwa obsługa:) polecam!
  • S
    Szymon 28-01-2018
    5/5 
    Polecam !! Jakość, design !!! jestem zachwyconym i na pewno stałym klientem :)
  • G
    Gosia 23-01-2018
    5/5 
    Świetna jakość, niebanalne wzornictwo. Wasze skarpetki...wywołały uśmiech i zadowolenie podczas zeszłorocznej gwiazdki w trzy pokoleniowej rodzinie :-) Ja dumna z pomysłu na prezent :-P... Wy możecie być dumni z produktu . Dzięki ;-) Nanushki.com: Dziękujemy - jesteśmy :)

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+