Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
744 opinii
  • K
    Karolina Czarnecka 07-05-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super extra Polecam 100% zadowolenia.Jakość i wyrób super.
  • M
    Milena 07-05-2018
    5/5 
    Skarpetki genialne! Dobra jakość i wykonanie. POLECAM!
  • M
    Marzena 04-05-2018
    5/5 
    Skarpetki są piękne. Dostawa jak zwykle błyskawiczna.
  • K
    Karolina Czarnecka 02-05-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Nanushki skarpetuszki Cudowne !!! Wyjątkowe! !! Jakość pierwsza klasa.Super !!! Bardzo sprawna dostawa i przemiła obsługa. Polecam na 100%
  • w
    wiktoria 30-04-2018
    4/5 
    To już nasz kolejny zakup w Nanushki.Na plus zasługuje bardzo sprawna obsługa - przesyłki docierają błyskawicznie.Co do jakości - dotychczas kupowaliśmy tylko skarpetki dla dorosłych i te są super. Teraz kupiliśmy również dla dziecka i tu niestety z jakością trochę gorzej - skarpetki Lazy Panda po jednym użyciu mają np. mnóstwo powyciąganych nitek - niestety nie wygląda to zbyt estetycznie.
  • n
    natalia 25-04-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup polecam wszystko ok, szybka dostawa, zamowienie kompletne, towar dobrej jakosci
  • M
    Magda 25-04-2018
    5/5 
    Rewelacja pod każdym względem!
  • i
    izabela 23-04-2018
    5/5 
    skarpetki bajeczne. Kolory nasycone. Jakość premium. Dziecko zainspirowało się Waszymi pomysłami i samo miksuje kolory.
  • K
    Kasia 16-04-2018
    5/5 
    Skarpetki cudne i najważniejsze brat zadowolony z prezentu :) świetna jakość i wykonanie :) pozdrawiam i życzę jak najwięcej sprzedanych skarpetek i zadowolonych klientów :)
  • M
    Monika 14-04-2018
    5/5 
    Nanushki Ekspresowa realizacja, towar świetny jakościowo opakowany bardzo przyjemnie dla oka. Cena odpowiada swojej jakości. Zdecydowanie polecam
  • P
    Paweł 13-04-2018
    5/5 
    Nanushki są cacushki Dobra jakość, fajny pomysł i bardzo pozytywny efekt końcowy: moje stopy są w końcu usatysfakcjonowane
  • Łukasz 13-04-2018
    5/5 
    Moja dziewczyna jest zakochana w tych skarpetkach! A ja cóż... Skończyły się problemy z wyborem prezentów ;p Polecam!
  • b
    beata 13-04-2018
    5/5 
    rewelacyjne, dostawa expresowa
  • U
    Ula 13-04-2018
    5/5 
    Super skarpetki. Muszę się powstrzymywać, żeby za często nie odwiedzać tej strony, bo tak mi się wszystko tu podoba, że mogłabym wydać całą wypłatę na te cudne skarpetki :). A nie jest to łatwe.
  • A
    Ania 11-04-2018
    5/5 
    NanuProfesjonalny Prezent Nanushkowe Przyjacielskie skarpetki dostarczone w profesjonalnym opakowaniu sprawnie i szybko. Dziś dzień przyjaciela z dzieciństwa :) Nawet krótkie spojrzenie na wesołe kolorowe skarpetkowe zwierzątka wprawia w dobry nastrój i przypomina o osobie, która prezent podarowała. Darczyńca nie da o sobie zapomnieć dzięki dobrej jakości i trwałości materiału, z których skarpetki są wykonane.
  • J
    Justyna 11-04-2018
    5/5 
    Super Szybka dostawa, do zamówienia dołączona paczuszka z żelkami, bardzo miłe (choć z powodu zawartości w nich żelatyny wieprzowej, nie mogłam ich zjeść :( ). Jestem zadowolona
  • M
    Marta 11-04-2018
    5/5 
    Kocham Skarpetki przecudowne, zakochałam się już przed zamówieniem, po zamówieniu jeszcze bardziej! <3
  • M
    Maria Jankiewicz 10-04-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Wszystko super ,
  • A
    Anna 09-04-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam! Szybka i konkretna odpowiedz na zadane pytania. Realizacja zamowienia i dostawa w ekspresowym tempie. Ladne opakowanie prezentowe. Skarpetki sa super :)))
  • G
    Gosia 07-04-2018
    5/5 
    Ekspresowa dostawa, zamówienie dokładnie zrealizowane i super jakość skarpeciaszków!
  • M
    Małgorzata 05-04-2018
    5/5 
    EXTRA Wszystko super !!! Skarpetki, czas wysyłki. Gorąco polecam
  • E
    Ewelina 05-04-2018
    5/5 
    Polecam sklep Skarpety bardzo dobrej jakości, przyjemne w dotyku, kolorowe wesołe wzory, dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka. Wrócę tu na kolejne zakupy :-)
  • O
    Ola 04-04-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Świetne skarpetki Polecam! Skarpetki śliczne, kolorowe, cudnie zapakowane wraz ze smakołykiem ;)
  • K
    Karolina 03-04-2018
    5/5 
    COŚ FANTASTYCZNEGO Gorąco polecam, nie spodziewałam się tak szybkiej przesyłki oraz tego, że skarpetki są wykonane z tak super materiału, wzory też są bardzo wyraźne co zachęca do nieustannego noszenia :D
  • A
    Anna 03-04-2018
    5/5 
    Skarpetki są piękne, z dobrego materiału, jestem bardzo zadowolona z zakupu :)
  • B
    Beata 03-04-2018
    5/5 
    Skarpetki są cudowne. Obecnie cała moja rodzinka cieszy się z ich noszenia. Szybka i sprawna obsługa. Polecam sklep i te bajeczne skarpetki!
  • B
    Bartosz Wojciechowski 02-04-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacyjna jakość produktów i obsługi. Osobiście uważam, że doświadczenie zakupowe było genialne. Bardzo szybka wysyłka, super zapakowane , smaczny upominek w środku. Same skarpetki klasa, na dodatek wykonane w Polsce. Wzór !
  • P
    Paulina 30-03-2018
    5/5 
    Cudo Świetnie wyglądające, wygodne i zabawne skarpetki! Dobry pomysł na prezent ;> polecam! Pewnie jeszcze nie raz zakupie coś z waszego sklepu! :)
  • A
    Aneta 29-03-2018
    5/5 
    Super polecam
  • M
    Magdalena Sudoł 28-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup POLECAM !! Skarpetki porządny gatunek wart swojej ceny. Wysyłka szybka, miły gift w środku.. pełen profesionalizm !
  • E
    Ewelina 27-03-2018
    5/5 
    Fantazja Skarpetki obłędne
  • Łukasz Lasota 27-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Łukasz Super
  • A
    Agnieszka 20-03-2018
    5/5 
    wielkanocne przyjemności Zamówiłam nanushkowe skarpetki jako prezenty wielkanocne ("od Zajączka") dla całej Rodziny. Plasują się w kategorii cenowej w sam raz na tę okazję. Ponieważ założeniem naszych prezentów wielkanocnych jest, żeby były zaskoczeniem i sprawiały frajdę - pasują jak ulał. Większość z nich to seria "Happy Friends". Wszyscy znajdą je dopiero w niedzielę wielkanocną rano, ale ja już wiem, że radość będzie wielka. Są cudne - można je dobierać wedle potrzeb kolorystycznych, albo charakterologicznych - i tu dopiero jest zabawa! gratuluję nie tylko pomysłu na same skarpetki, ale również stworzenia skarpetkowego świata. Moi najbliżsi wraz ze skarpetkami dostaną też Wasze opisy postaci. A ja już się nie mogę doczekać ich min!
  • K
    Krzysztof Cena 20-03-2018
    4/5 
    Potwierdzony zakup Tajemniczy Patrick Kupiłem skarpetki Patrick dla syna i dla siebie. Jako intrugujący temat do towarzyskiej rozmowy na wakacjach. Jakość wykonania wydaje się być wysoka, ale najciekawszy jest sam pomysł, którego Firmie gratuluję. Dziękuje i pozdrawiam.
  • H
    Hanka 20-03-2018
    5/5 
    Super Bardzo ładne i mega jakość
  • A
    Andrey Merkulov 19-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Great socks!!! I definitely satisfied! ) Socks are amazing! Thanks a lot!
  • M
    Maria Gieroń 18-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam Ładne, kolorowe skarpetki, błyskawiczna wysyłka. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty sklepu :)
  • M
    Marcin 17-03-2018
    5/5 
    Fantastyczne dla małych i dużych! Skarpety od Nanushki są fantastyczne i niepowtarzalne! Mają znakomite wzory, niepowtarzalne kolory i cieszą na każdym kroku ☺️ Bardzo polecam Nanushki! <3
  • K
    Krzyś 16-03-2018
    5/5 
    POLECAM Polecam. Jakość jaki i przesyłka zasługują na duży PLUS :)
  • J
    Joanna 15-03-2018
    5/5 
    Cudowne skarpetki. Moje dzieci są zachwycone.

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+