Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
814 opinii
  • M
    Monika 29-11-2018
    5/5 
    skarpetki mają ładne kolory, są przyjemne w dotyku, wykonane z dobrej jakości materiału. bieżący kontakt mailowy o tym co się dzieje z aktualnym zamówieniem, super obsługa.
  • O
    Ola 29-11-2018
    5/5 
    TOP SOCKS! Skarpetki są świetne jakościowo, kolorowe, zabawne,radosne. Realizacja zamówien na czas, szybko, bez zadnych problemów. Gorąco polecam!
  • M
    MONIKA 28-11-2018
    3/5 
    SKARPETY SKARPETY REWELACJA. SZKODA TYLKO ŻE MIAŁAM OGRANICZONY WYBÓR KOLORÓW MOŻE INNYM RAZEM SIĘ UDA DOBRAĆ SZAROŚCI.
  • I
    Ilona Wasil 27-11-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Łaaaaał! :) Uwielbiam Wasze skarpetuńcie! Milusio się w nich śmiga :)
  • D
    Damian Krawczyk 27-11-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Opinia Wszystko jak zawsze w jak najlepszym porządku. Firma i produkt świetny :) mam nadzieje, że świąteczny prezent się spodoba. Polecam
  • S
    Sbastian 27-11-2018
    5/5 
    Skarpety rewelacyjne. Jakość 100%. Ja i syn w końcu mamy skarpety na które się patrzy i od razu człowiek czuje się lepiej. Polecam wszystkim !!!
  • b
    basia 25-11-2018
    5/5 
    opinia skarpetki świetne, dobrej jakości, szybka profesjonalna obsługa, polecam
  • W
    Wanessa 24-11-2018
    5/5 
    naprawdę polecam :)
  • J
    Justyna 22-11-2018
    5/5 
    Rewelacja. Cała rodzina jest zachwycona. Polecam
  • A
    Anna 21-11-2018
    5/5 
    Skarpetki mają świetne wzory i z pewnością przypadną do gustu osobie, której chce je sprezentować :) duży plus za świetny kontakt z klientem. I jeszcze większy za żelki w paczce! :D
  • A
    Anna Szymańska 21-11-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki bardzo dobrej jakości, wzory są kolorowe, pomysłowe i wywołujące radość. Od razu dzień jest lepszy! Polecam
  • B
    Bogusława Pyka 19-11-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup super! miękkie, wygodne, nie tracą koloru w praniu. Nic, tylko nosić :)
  • M
    MONIKA 18-11-2018
    5/5 
    SUPER BOMBA perfekcja w każdym calu, pełna informacja na każdym etapie zamówienia, jakość towaru najwyższa, zadowolenie obradowej osoby maksymalne, czego chcieć więcej :)
  • K
    Katarzyna 14-11-2018
    5/5 
    Bombowe skarpetki Świetna jakość - zarówno materiału jak i samego wzoru. Polecam
  • K
    Katarzyna 06-11-2018
    5/5 
    Pełen profesjonalizm. Szybka i przyjemna obsługa. Produkt genialnej jakości :) Z przyjemnością jeszcze tu wróćę :)
  • B
    Beata Kowal 06-11-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki z motywem świątecznym Idealny prezent na zbliżające sie święta. jakościowo bardzo dobre.
  • K
    Krzysiek&Kasia 06-11-2018
    5/5 
    Super! Świetne, kolorowe skarpetki. Kupiliśmy na prezent- obdarowani zachwyceni :) A poza tym super stronka i genialna, pomocna obsługa ;) Polecamy, pozdrawiamy!
  • T
    Tomasz 05-11-2018
    5/5 
    Uwielbiam Polecam! Wspaniałe skarpetki!
  • M
    Małgorzata 05-11-2018
    5/5 
    Rewelacyjne skarpetki warte swojej ceny. Wysokiej jakości materiał i profesjonalne wykonanie. Cieżko się zdecydować ktore wybrać bo wszystkie wzory są genialne. Uwielbiam i wszystkim polecam :) Nanushki.com: Dziękujemy Pani Małgorzato :)
  • A
    Anna Bugdal 04-11-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Bardzo fajne wzory skarpetek. Duży wybór i jakościowo super.Serdecznie polecam.
  • M
    Marta 02-11-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Bardzo fajne skarpeciochy - ładne, przyjemne i wygodne. Do tego szybka dostawa, dobrze zapakowane zamówienie. Nie mam żadnych negatywnych uwag i serdecznie polecam :)
  • J
    Jolanta Kwaaiborska 22-10-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup To nie jest moja pierwsza wizyta i pewnie nie ostatnią. Fajne, ciekawe wzory, dobra jakość, świetny kontakt i ekspresowa wysyłka. Czegóż chcieć więcej? Pozdrawiam.
  • J
    Justyna 22-10-2018
    5/5 
    Skarpetki doskonałej jakości. Piękne, kolorowe i zabawne. U dzieci wywołują radość, u mężczyzn zachwyt, a u kobiet... ciepło i dobry nastrój :-)
  • M
    Monika 12-10-2018
    5/5 
    super Skarpetki są boskie!!! Wszystko pieknie zapakowane, najwyższa jakość! Miły kontakt i szybka wysyłka! Polecam z całego serca!
  • M
    Monika 08-10-2018
    5/5 
    Skarpetki są cudowne i od razu poprawiają humor! Bardzo wygodne i dopasowane do stopy, co jest wielkim plusem. Czekam z niecierpliwością na nowe wzory! Polecam!
  • M
    Małgorzata ANDRACZKE 05-10-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Warte polecenia Produkt dobrej jakoci, ciekawe wzory i żywe kolory. Dostawa szybką i bezproblemowa
  • A
    Aleksandra Ładziak 02-10-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Jestem zachwycona! Kupiłam już sporo skarpetek z różnych stron internetowych, ale te mnie zachwycają! Zwłaszcza jakością- są pięknie wykonane, ślicznie zapakowane do wysyłki i ich wybór jest jednym z największych. Dziękuję za zamówienie! Będę tu często zaglądać : ) Nanushki.com: Serdecznie dziękujemy, pracujemy najlepiej jak potrafimy a każda skarpetka jest przez nas sprawdzana :)
  • S
    Sara 29-09-2018
    5/5 
    Super Świetne skarpetki
  • M
    Monika 25-09-2018
    5/5 
    Odjazdowe Są po prostu dojazdowe i nieziemsko dobrze wykonane. Polecam
  • A
    Aleksandra Andreszak 24-09-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Moje ulubione skarpetki :)
  • D
    Daria Górska 23-09-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki są super Świetna jakość i przepiękne nadruki. Jedne z lepszych skarpetek, jakie kiedykolwiek zamówiłam Online. Bardzo polecam! :)
  • P
    Paulina Zabratańska 18-09-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Szybka wysyłka, skarpetki cudne
  • A
    Ania 17-09-2018
    5/5 
    To już moje drugie zakupy. Mega fajnie jest z Wami! Bardzo przyjemnie! Zostaję na długo.
  • B
    Beata 12-09-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki jako prezent ślubny Bardzo fajne i dobre jakościowo skarpetki :) polecam wszystkim którzy chcą dołożyc coś od siebie do prezentu ślubnego :) z pewnością para młoda będzie zachwycona :)
  • N
    Natalia 07-09-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Gorąco polecam!!! :D Super wzory dla osób, które uwielbiają ciekawe dodatki i pragną polepszyć swój ponury dzień. ;) Już przy wyborze skarpetek można się uśmiechnąć. Cała transakcja przebiegła bez problemu, a wysyłka i dostawa ekspresowa :) A skarpeteczki są świetne. Mega pomysł na prezent nie tylko dla maluchów, ale także dla dorosłych.
  • M
    Marzena 31-08-2018
    5/5 
    :) Jak zwykle zamowienie zrealizowane blyskawicznie, a skarpetki urocze :)
  • S
    Sandra Mechlińska 31-08-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Świetne skarpetki. Polecam!
  • E
    Emilia 23-08-2018
    5/5 
    Nanushki to jest to! Nanushki to rewelacyjny pomysł na oryginalny a nawet spersonalizowany :) prezent!. Dzięki "Marilyn" mój mąż nie zapomni o mnie podczas wyjazdów służbowych :)))))))))
  • A
    Anna Brzazgacz 22-08-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup szybka dostawa, jak zawsze najwyższa jakość produktu! dla mnie rewelacja :)
  • R
    Rafał 17-08-2018
    5/5 
    Pięknie, szybko, bezboleśnie. Wzór do naśladowania ????

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+