Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
1019 opinii
  • R
    Renata 23-11-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacja:)
  • M
    Magda 21-11-2019
    5/5 
    :) Te skarpetki poprawiają nastrój!!! :) Polecamy!
  • S
    Simo 18-11-2019
    5/5 
    Super !!!
  • A
    Aleksandra Kowaluk 16-11-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup wysyłka bardzo sprawna. Skarpetki super
  • J
    Joanna Wijas 12-11-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam
  • H
    Hania 12-11-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki są nie tylko piękne, niepowtarzalne, ale również świetnej jakości. Zawsze wracam. Polecam! Nanushki.com: Czysta prawda :) Dziękujemy
  • D
    Dominika 08-11-2019
    5/5 
    Polecam Najlepsze skarpetki, poprawiaja humor....
  • K
    Kasia 04-11-2019
    5/5 
    Super! Skarpetki są prześliczne!! Wysyłka expresowa. Estetyczne firmowe pudełko, naklejka z logo, broszurka - widać, ze firma dba o każdy szczegół. Polecam!!
  • P
    Paulina 02-11-2019
    5/5 
    Najlepsze skarpetki :) piękne, trwałe i wygodne. Polecam dla dużych i małych :)
  • A
    Adrian 01-11-2019
    5/5 
    Oceniam na 5 Skarpetki wyróżniają się na plus i wzorami, i wytrzymałością. Szkoda, że czasem brakuje niektórych rozmiarów, i trzeba niestety polować, ale coś za coś :)PS. córki kochają dołączane żelki Haribo ;)
  • M
    Maniek 31-10-2019
    5/5 
    Szybka i sprawna realizacja zamówienai :) skarpetki jak zawsze w bardzo wysokiej jakości! :) Szkoda tylko, że tyle modeli jest wyprzedanych :(
  • M
    Monika Bladek 30-10-2019
    2/5 
    Potwierdzony zakup Jestem zawiedziona Jakosc materialu sie pogorszyla, Rok temu zakupilam kilka par i skarpety sa o wiele lepszej jakosci w porownaniu do tych zakupionych ostatnio.
  • B
    Bożena 27-10-2019
    5/5 
    Hmm.... "Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny... by czuć się wygnie, swobodnie" Paktofonika. Nas nie trzeba przekonywać. Dziękujemy nanushki za komfort, wysoką jakość i oryginalność. Nanushki.com: ;)
  • M
    Marcin 19-10-2019
    5/5 
    Jakość i design na najwyższym poziomie.
  • M
    Małgorzata Chowaniec 15-10-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Goska Bardzo ładne skarpety. Szybka dostawa, nawet z miłą niespodzianką :). Polecam:)
  • J
    Judyta 10-10-2019
    5/5 
    Kocham te skarpetki... :-D kupuje w ramach prezentów na gwiazdkę, ślub, urodziny itp. Są świetnej jakości, miłe w dotyku, rewelacyjne motywy... polecam Wszystkim!
  • M
    Monika 09-10-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacja Skarpetki są prześliczne, a miłość do nich podziela również mój 2,5 letni syn, który ciągle chce chodzić w chromosomach :)
  • G
    Gosia 08-10-2019
    5/5 
    Skarpetki są fantastyczne, świetnie wykonane i w bardzo pomysłowych, zabawnych wzorach. Do tego należy bardzo pochwalić błyskawiczną wysyłkę i jakość zapakowania paczki. Polecam!
  • A
    Agnieszka 07-10-2019
    5/5 
    bombowe Skarpetki czadowe, zrobiły furorę, noszą je moi synowie i mąż. Dziękuję.
  • K
    Karolina 06-10-2019
    5/5 
    Super! Kolejny raz jestem zadowolona z zamówienia :) skarpetki przyszły szybko, są dokładnie takie, jak na zdjęciu. A do tego wszystkiego w paczce znalazł się fajny gratis.Podsumowując, obdarowany jest zadowolony.
  • M
    Marzena Jacolik 05-10-2019
    4/5 
    Super skarpety Są super
  • R
    Renata 04-10-2019
    5/5 
    Bardzo fajne wzory skarpetek na każdą okazję dzięki temu można zrobić bliskim lub znajomy mega udane prezenty na każdą imprezę. Dobra jakość wykonania, szybka realizacja zamówienia i co najważniejsze bardzo dobry kontakt sprawia, że zakupy w Nanushki to czysta przyjemność :) gorąco polecam
  • P
    Patrycja Sadowska-Rosołek 04-10-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Gorąco polecam!
  • O
    Olga Żulińska 04-10-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Genialne projekty i bardzo wygodne! Polecam!
  • A
    Agnieszka 04-10-2019
    5/5 
    Skarpetki są super. Idealnie dopasowana i wyglądają dokładnie tak jak na zdjęciach. Są też bardzo wygodne :)
  • Żaneta Ogrodnik 03-10-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki są super
  • P
    Patrycja Taciak 29-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Forest McBurney Skarpetki najlepszej jakości, bardzo szybka przesyłka no i co najważniejsze jedyne takie na rynku strażackie skarpetki. Wszystkie zamówione 15 par cieszy się wśród naszych ochotników ogromnym powodzeniem. Polecam Nanushki także ze względu na wszechstronny wybór, myślę ze każdy znajdzie coś wyjątkowego dla siebie. Pozdrawiam gorąco :) :) :)
  • A
    Agnieszka 28-09-2019
    5/5 
    To jest miłość od pierwszego wejrzenia
  • K
    Karolina Joks 24-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki Zwykle nie piszę opini, ale tym razem muszęsię rozpisać! Zamówiłam z tej strony dopiero pierwszy raz i... Zacznijmy od kartonika. Niby zwykły kawałek grubszego papieru, ale ten kartonik sam w sobie jest piękny. Potem delikatnie zaczęłam go otwierać (co by go nie zniszczyć!) i ujrzałam karteczkę na której opisana została rodzinna firma, Idąc dalej słodkości (nooo, kocham Misie znanej marki). Na koniec zostawiłam, to co najlepsze - SKARPETKI. Zamówiłam świąteczne, bo czas już pomału szykować się do gwiazdki. OSŁUPIAŁAM jak tylko je zobaczyłam. Nie dość, że starannie zawinięte w papierek, to... Ostrzegam wszystkich, to nie są zwykłe skarpetki! Jakość powala, kolorystyka, taka jak na zdjęciach (nic nie jest wyostrzone). Nie da się ich opisać słowami, trzeba je KUPIĆ! Panie Tomku, Leno - Gratulacje pomysłów i ŚWIETNEJ ROBOTY. Oby tak dalej! Nanushki.com: Dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy T. i L. :) Dla takich opinii chce się więcej...
  • A
    Aga 21-09-2019
    5/5 
    Skarpety Super śmieszne skarpeciochy!!!!!! MEGA
  • M
    Maciek 21-09-2019
    5/5 
    Najlepsze skarpetki, jakie kiedykolwiek znalazłem. Mile w dotyku, dobrze wykonane i przede wszystkim świetne, śmieszne wzory. Na pewnie jeszcze tu wrócę. Polecam z czystym sumieniem :)
  • R
    Remik 20-09-2019
    5/5 
    Polecam Po raz kolejny udane zakupy, napewno wroce jeszcze tu nieraz
  • A
    Agnieszka Walczuk 19-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacja! Mega super skarpety. Idealne na prezent :-)
  • V
    Violetta 19-09-2019
    5/5 
    Bardzo polecam :)
  • A
    Anna Hajduczek 17-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Szybka wysyłka, genialne wzory, super jakość. Jak najbardziej na + ! :)
  • M
    Martyna 12-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Profesjonalne podejście, szybka wysyłka i śliczne skarpetki, zdecydowanie polecam :)
  • M
    Monika Kolodziej 09-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetkowa fanka :) Jestem fanką zabawnych skarpetek. Nanushki mają piękne wzory, jakość skarpetek jest bardzo dobra :) Noszę ja, nosi mój mężczyzna, często daję je znajomym jako miły dodatek do prezentu :)))
  • E
    Emila 09-09-2019
    5/5 
    skarpety - prezent ślubny Niebanalnie i praktycznie, a jakość wykonania jest świetna. Polecam!
  • M
    Magdalena Cwener 08-09-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super sprzedawca, polecam. Świetny zakup. Jakość wykonania elegancka, perfekcyjnie zapakowane.
  • M
    Monika 08-09-2019
    5/5 
    Super Skarpetki bardzo fajnej jakości. Wzór i kolor identyczny jak na zdjęciu. Bardzo estetycznie zapakowana przesyłka. Polecam!

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+