Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
880 opinii
  • M
    Marta 10-05-2019
    5/5 
    Polecam Skarpetki dobre jakościowo w ciekawe wzory. Jedyna wada to brak dostępności wielu wzorów widocznych na stronie. Nanushki.com: Obiecujemy, że poprawimy się w tej kwestii.
  • E
    Emilia 10-05-2019
    5/5 
    Ulubione Nie spotkałam lepszej marki od skarpet. Świetne wzornictwo, wysokiej jakości przędza, doskonała i kreatywna komunikacja marketingowa oraz ekspresowa wysyłka. Nanushki.com: Dziękujemy
  • m
    marta 10-05-2019
    5/5 
    Piękne wzornictwo i dobra jakośc
  • R
    Renata 10-05-2019
    5/5 
    Ogromny wybór wzorów, piękne żywe kolory, skarpetki mają bardzo dobry skład. Jak już założysz skarpetki z nanuszki, to nie będziesz chciał nosić innnych :) Nanushki.com: :)
  • P
    Piotr 09-05-2019
    5/5 
    CudMiód :-) Bardzo ładne skarpetki.
  • U
    Urszula Skinder 09-05-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Dual shock Kupiłam dla siebie i synka potworzaste skarpetki Dual S(h)ock i teraz urządzamy sobie walki stópek albo wyścigi potworków. Super zabawa.
  • M
    Magda 09-05-2019
    5/5 
    CUDO! Cudne, żywe kolory; super materiał, a do tego ekspresowa przesyłka i słodki prezent - rewelacja! :)
  • S
    Starecki 08-05-2019
    5/5 
    Skiety Bardzo dobra jakość kolor taki jaki chciałem wysyłka szybka same plusy zero minusów. Polecam
  • M
    Magda 08-05-2019
    5/5 
    Sprawnie, bardzo szybko, a skarpetki jak zawsze rewelacyjne.
  • K
    Katarzyna 08-05-2019
    5/5 
    Kupiłam skarpetki jako prezent dla synka i taty. Od razu wylądowały na nogach a uśmiechy na buziach. Przydało by się więcej propozycji mniejszych rozmiarów , które można by połączyć ze wzorami skarpet dla dorosłych. Nanushki.com: :)
  • M
    Marzena 08-05-2019
    5/5 
    Szok Nie da się opisać. Najlepsze skarpety na tej planecie. Rewelacyjne wzory, piękne kolory i mega wygodne. Aż chce się rano wstać! Polecam.
  • A
    Arleta Zaśnik 28-02-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki są rewelacyjne, piękne i wspaniale wykonane, materiał pierwsza klasa
  • M
    Małgosia 04-02-2019
    5/5 
    Super Skarpety Cudownie kolorowe , dobre jakościowo . Dziękuję za skarpetki i prezencik .
  • z
    zaneta 21-12-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup duże zaskoczenie wiekszosc twierdzi ze skarpety to znienawidzony prezent swiateczny. moze i tak. ale nie nanushki! wielu jest producentow/ dystrybutorkow smiesznych skarpet, ale nanushki skusily mnie nie tylko swietnymi opiniami, ale i nie niekonwencjonalnymi opisami. kazda para ma swoja historje (lub historyjke). zamowilam pakiet dla calej rodziny. dostawa byla blyskawiczna. nawet przy pakowaniu widac ogromna skrupulatnosc i dbalosc o szczegoly. mila niespodzianka w srodku (poza skarpetami). na tak nasyconym rynku, ceni sie to. same skarpety rewelacyjnej jakosci. sklep ma we mnie stala klinetke, fanke i orendowniczke!
  • A
    Agata 20-12-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Pełen profesjonalizm! Dawno nie spotkałam się z tak profesjonalną i miłą obsługą klienta. Jeśli robić zakupy, to tylko w takich sklepach jak ten! :-) A skarpetki? Niepowtarzalne!
  • K
    Kinga 19-12-2018
    5/5 
    Obłęd Kupiłam skarpetki na prezent dla brata. Są genialne, kolory żywe, świetne wykonanie, A i zapakowane tak , że tylko dołożyć papier ozdobny i wstążkę i prezent gotowy. Oooo, jestem w opór zadowolona xD
  • J
    Justyna 18-12-2018
    5/5 
    Skarpetki super Skarpetki są świetne, dostawa szybka, tylko mały prezencik w postaci żelek jest dla mnie, wegetarianki (żelki Haribo zawierają żelatynę wieprzową) jest odrobinę przykry :/ oczywiście gest super ;)
  • J
    Joanna 15-12-2018
    5/5 
    Skarpetki są bardzo dobrej jakości, a sam proces zamówienia przebiega bardzo sprawnie i przyjemnie.
  • A
    Alicja 04-12-2018
    5/5 
    Szopy Jestem pod ogromnym wrażeniem skarpetki super kontakt ze sprzedawcą bajka czas wysyłki rewelacja! Mały upominek do skarpetek jest wisienką na torcie oj coś mi się wydaję że to nie bedzie moje ostatnie zamówienie gorąco polecam!
  • A
    Anna 04-12-2018
    5/5 
    Super prezent! Bardzo dobra jakość, oryginalne wzornictwo, bardzo szybka dostawa. Bardzo miłe upominki mikołajkowe :)
  • A
    Agnieszka 02-12-2018
    5/5 
    Świetny sprzedawca Obsługa sprawnie odpowiada na wiadomości, bardzo miły kontakt, błyskawicznie wysłane, wzory naprawdę kolorowe i jakościowo skarpetki bardzo porządne. Polecam, polecam, polecam!
  • M
    Maja 02-12-2018
    5/5 
    Bardzo fajne wzory, bogaty wybór i perfekcyjna jakość.
  • M
    Monika Zarzyńska 01-12-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup super skarpetki Skarpetki bardzo dobrej jakości, bardzo szybka dostawa, wydaje mi się, że rozmiary trochę zaniżone.
  • J
    Jacek 01-12-2018
    5/5 
    Po prostu świetne produkty
  • S
    Szymon 29-11-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki ekstra, świetne wzory i kolorystyka. Wygodnie i przyjemnie. Super kontakt. Zawsze wracam :)
  • K
    Karolina 29-11-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Trafione Trafiony - zatopiony. Trafiony, bo jestem przekonana, że właścicielki Waszych skarpet będą je nosić z radością i dumą. A ja, z natury nawołująca załóż papcie, z pewnością mniej będę wygłaszać swoje tyrady ciesząc oko pięknymi wzorami. A zatopiony, bo... to nie ostatni zakup u Was. Z pewnością.
  • M
    Monika 29-11-2018
    5/5 
    skarpetki mają ładne kolory, są przyjemne w dotyku, wykonane z dobrej jakości materiału. bieżący kontakt mailowy o tym co się dzieje z aktualnym zamówieniem, super obsługa.
  • O
    Ola 29-11-2018
    5/5 
    TOP SOCKS! Skarpetki są świetne jakościowo, kolorowe, zabawne,radosne. Realizacja zamówien na czas, szybko, bez zadnych problemów. Gorąco polecam!
  • M
    MONIKA 28-11-2018
    3/5 
    SKARPETY SKARPETY REWELACJA. SZKODA TYLKO ŻE MIAŁAM OGRANICZONY WYBÓR KOLORÓW MOŻE INNYM RAZEM SIĘ UDA DOBRAĆ SZAROŚCI.
  • I
    Ilona Wasil 27-11-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Łaaaaał! :) Uwielbiam Wasze skarpetuńcie! Milusio się w nich śmiga :)
  • D
    Damian Krawczyk 27-11-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Opinia Wszystko jak zawsze w jak najlepszym porządku. Firma i produkt świetny :) mam nadzieje, że świąteczny prezent się spodoba. Polecam
  • S
    Sbastian 27-11-2018
    5/5 
    Skarpety rewelacyjne. Jakość 100%. Ja i syn w końcu mamy skarpety na które się patrzy i od razu człowiek czuje się lepiej. Polecam wszystkim !!!
  • b
    basia 25-11-2018
    5/5 
    opinia skarpetki świetne, dobrej jakości, szybka profesjonalna obsługa, polecam
  • W
    Wanessa 24-11-2018
    5/5 
    naprawdę polecam :)
  • J
    Justyna 22-11-2018
    5/5 
    Rewelacja. Cała rodzina jest zachwycona. Polecam
  • A
    Anna 21-11-2018
    5/5 
    Skarpetki mają świetne wzory i z pewnością przypadną do gustu osobie, której chce je sprezentować :) duży plus za świetny kontakt z klientem. I jeszcze większy za żelki w paczce! :D
  • A
    Anna Szymańska 21-11-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki bardzo dobrej jakości, wzory są kolorowe, pomysłowe i wywołujące radość. Od razu dzień jest lepszy! Polecam
  • B
    Bogusława Pyka 19-11-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup super! miękkie, wygodne, nie tracą koloru w praniu. Nic, tylko nosić :)
  • M
    MONIKA 18-11-2018
    5/5 
    SUPER BOMBA perfekcja w każdym calu, pełna informacja na każdym etapie zamówienia, jakość towaru najwyższa, zadowolenie obradowej osoby maksymalne, czego chcieć więcej :)
  • K
    Katarzyna 14-11-2018
    5/5 
    Bombowe skarpetki Świetna jakość - zarówno materiału jak i samego wzoru. Polecam

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+