Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
756 opinii
  • A
    Aneta 29-03-2018
    5/5 
    Super polecam
  • M
    Magdalena Sudoł 28-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup POLECAM !! Skarpetki porządny gatunek wart swojej ceny. Wysyłka szybka, miły gift w środku.. pełen profesionalizm !
  • E
    Ewelina 27-03-2018
    5/5 
    Fantazja Skarpetki obłędne
  • Łukasz Lasota 27-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Łukasz Super
  • A
    Agnieszka 20-03-2018
    5/5 
    wielkanocne przyjemności Zamówiłam nanushkowe skarpetki jako prezenty wielkanocne ("od Zajączka") dla całej Rodziny. Plasują się w kategorii cenowej w sam raz na tę okazję. Ponieważ założeniem naszych prezentów wielkanocnych jest, żeby były zaskoczeniem i sprawiały frajdę - pasują jak ulał. Większość z nich to seria "Happy Friends". Wszyscy znajdą je dopiero w niedzielę wielkanocną rano, ale ja już wiem, że radość będzie wielka. Są cudne - można je dobierać wedle potrzeb kolorystycznych, albo charakterologicznych - i tu dopiero jest zabawa! gratuluję nie tylko pomysłu na same skarpetki, ale również stworzenia skarpetkowego świata. Moi najbliżsi wraz ze skarpetkami dostaną też Wasze opisy postaci. A ja już się nie mogę doczekać ich min!
  • K
    Krzysztof Cena 20-03-2018
    4/5 
    Potwierdzony zakup Tajemniczy Patrick Kupiłem skarpetki Patrick dla syna i dla siebie. Jako intrugujący temat do towarzyskiej rozmowy na wakacjach. Jakość wykonania wydaje się być wysoka, ale najciekawszy jest sam pomysł, którego Firmie gratuluję. Dziękuje i pozdrawiam.
  • H
    Hanka 20-03-2018
    5/5 
    Super Bardzo ładne i mega jakość
  • A
    Andrey Merkulov 19-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Great socks!!! I definitely satisfied! ) Socks are amazing! Thanks a lot!
  • M
    Maria Gieroń 18-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam Ładne, kolorowe skarpetki, błyskawiczna wysyłka. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty sklepu :)
  • M
    Marcin 17-03-2018
    5/5 
    Fantastyczne dla małych i dużych! Skarpety od Nanushki są fantastyczne i niepowtarzalne! Mają znakomite wzory, niepowtarzalne kolory i cieszą na każdym kroku ☺️ Bardzo polecam Nanushki! <3
  • K
    Krzyś 16-03-2018
    5/5 
    POLECAM Polecam. Jakość jaki i przesyłka zasługują na duży PLUS :)
  • J
    Joanna 15-03-2018
    5/5 
    Cudowne skarpetki. Moje dzieci są zachwycone.
  • A
    Andrii 13-03-2018
    5/5 
    Best socks ever. Nice and fun look. Fast delivery. Highly recommended.
  • I
    Ingrid 12-03-2018
    5/5 
    Very nice socks with goof quality❗️ You sent it very quickly to Germany. Thank you very much.
  • M
    Małgorzata 11-03-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Fantastyczne i niebanalne wzory, wzorowa obsługa sklepu. Czekam z niecierpliwością na nowe pomysły.
  • K
    Krzysiek 09-03-2018
    5/5 
    Super wykonanie, świetny materiał, zdecydowanie powrócimy po kolejne wesołe wzory
  • M
    Małgorzata Chadaj 27-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Zdecydowanie polecam Doskonała jakość, olbrzymi wybór i super profesjonalna obsługa. Jestem zachwycona. Dziękuję i polecam :)
  • P
    Piotr 26-02-2018
    3/5 
    Co się dzieje?! Byłem wielkim fanem Waszych skarpetek, niestety nie mogę zrozumieć co się stało z ich długością! Do tej pory zamawiałem i otrzymywałem "normalne" skarpetki, a teraz większość sięga prawie pod kolana?! Obrzydliwość! Czy to możecie jakoś oznaczyć? Nie chcę podkolanówek. Nanushki.com: Długość została zwiększona ponad 2 lata temu i o jedyne 3 cm. Po praniu są one delikatnie krótsze. Jest Pan pierwszą osobą, która zwróciła na to uwagę :(
  • K
    Kasia 26-02-2018
    5/5 
    Skarpetki są super!!! Skarpetki są superanckie! Szybka przesyłka. Jedyne co mi przeszkadza w Nanushkach to to, że dużo fajnych modeli jest długo niedostępnych i nie zawsze można kupić to co naprawdę chciałoby się włożyć nanushki:)
  • I
    Izabela 25-02-2018
    5/5 
    szybko i sprawnie, skarpetki dobre gatunkowo i naprawdę urocze, mąż był równie zadowolony z prezenty co ja z zakupu
  • H
    Hanna Frąckowiak 23-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam! Szybko i sprawnie. Świetny kontkt, miła obsługa. Skarpetki są super. Wzornictwo, kolory i jakość godne pochwały.
  • M
    Mateusz 20-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup POLECAM !
  • O
    Olga Wójcik 19-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Kolekcja będzie się powiększać Najlepsze skarpetki jakie do tej pory zamówiłam! ☺️
  • K
    Karolina 19-02-2018
    5/5 
    Rewelacja! Skarpetki wykonane perfekcyjnie a wzory bezbłędne :) Na pewno tu jeszcze wrócę :)
  • K
    Katarzyna Kuzawska 19-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam Błyskawiczna wysyłka, skarpetki bardzo dobrej jakości. Ciekawy pomysł na prezent
  • P
    Przemysław Berliński 18-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Zakochałem się! Branding, jakość, obsługa klienta i do tego nushki wyglądają z jajem! Pierwszy ale nie ostatni zakup! Polecam! #najlepiej
  • A
    Anna 15-02-2018
    5/5 
    Skarpetki są świetne - kolorowe, miękkie i wygodne.
  • A
    Agata 15-02-2018
    5/5 
    skarpecioszki Skarpetki ekstra! Kolorowo, wesoło i ciepło :) Może w końcu obdarowywanie skarpetkami przestanie być faux pas ;) Do tego ekspresowa dostawa.
  • J
    Jacek 14-02-2018
    5/5 
    W skarpetkach nanushki chodzę od 2013r. Nie wiem czy może być lepsza recenzja :) świetna jakość, bardzo ciekawe kolory i wzornictwo. No i te żelki w każdej przesyłce... ;)
  • K
    Karolina 13-02-2018
    5/5 
    Rewelacyjne skarpetki Rewelacyjne skarpetki. Idealne na prezent :)
  • W
    Weronika 12-02-2018
    5/5 
    Zamówiliśmy wszyscy w biurze i cały marketing zadowolony :) Szybka przesyłka, super jakość, cudowne wzory. Polecam!
  • B
    Barbara 12-02-2018
    5/5 
    5/5 Szybka realizacja zamówienia, ekspresowa wysyłka. Ogromny wybór i niebanalne wzornictwo sprawi, że każdy może poczuć się wyjątkowy i wyróżnić z tłumu. Jednym słowem strzał w dziesiątkę!
  • R
    Robert 10-02-2018
    5/5 
    chwalba Zdecydowanie najlepsza jakość wśród skarpet dostępnych w Polsce za normalne ceny. Szybka wysyłka, dobra obsługa, ciekawa i inteligentna obsługa posprzdażowa to tu norma.
  • A
    Anna Kowalewska 09-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Oceniam na 5, jak zawsze super skarpetki o nietuzinkowych wzorach ;)
  • J
    Justyna Kamińska 09-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Sama przyjemność! Wszystko działa jak trzeba, skarpetki super, szybka dostawa, szczerze polecam :)
  • K
    Kasia 09-02-2018
    5/5 
    Wzorowa obsługa i ekspresowa wysyłka! Paczka dobrze zabezpieczona i estetycznie zapakowana. Skarpetki są super - to firma, do której z przyjemnością wracam:))
  • M
    Marta 06-02-2018
    5/5 
    idealne Idealne na prezent. Bogate wzornictwo pozwala znaleźć cos odpowiedniego.. i jest powodem bólu głowy przy dokonywaniu wyboru. Polecam
  • O
    Ola 05-02-2018
    5/5 
    Polecam! Super skarpetki!
  • B
    Beata 05-02-2018
    5/5 
    Skarpetki z humorem Skarpetki wywołujące uśmiech na twarzy. Obsługa sklepu bardzo uprzejma, realizacja zamówienia błyskawiczna.
  • Y
    Yoklinne 03-02-2018
    5/5 
    Szybko, sprawnie, super jakość - sklep na medal!

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+