Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
1090 opinii
  • J
    Jacek 25-08-2019
    5/5 
    Brawo Rewelacyjna firma z pomysłem na wprowadzenie wszystkich barw tęczy w życie zwyczajnego faceta. Wszystko w najlepszej jakości. :)
  • J
    JUSTYNA 25-08-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Jak zawsze - cudowne :) nigdy się nie zawiodłam
  • E
    Emilia 25-08-2019
    5/5 
    Jak zwykle perfekcyjnie! Wspaniała obsługa klienta, reaguja na niestandardowe potrzeby klienta. Jakość genialna, polecam!!!
  • K
    Karolina 23-08-2019
    5/5 
    Ocena produktu Nic dodać nic ująć. Produkt fenomenalny.Super jakość i dobra cena. Polecam !!!
  • m
    marcin 23-08-2019
    5/5 
    Skarpetki są super. Kolorystyka i styl bardzo mi się podoba. Boleję bardzo nad tym, że nie ma już zakostek. Bardzo lubiłem te skarpetki i chętnie bym kupił kilka par
  • A
    Agnieszka 22-08-2019
    5/5 
    Rewelacja! Świetny pomysł na prezent, produkt dobrej jakości!
  • J
    Justyna 21-08-2019
    5/5 
    Naprawdę Cudowne!!!! Zamówiłam kilka par - jedna fajniejsza od drugiej! Polecam!
  • J
    Justyna 19-08-2019
    5/5 
    Super!
  • K
    Kat 17-08-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Piątka z plusem! Zawsze udane zakupy, polecam szczególnie na wyjątkowe prezenty :)
  • M
    Magdalena 16-08-2019
    5/5 
    Rewelacja! Jakość skarpetek bardzo dobra. Do tego przesyłki docierają bardzo szybko. Polecam! :)
  • R
    Roksana 13-08-2019
    5/5 
    Wygląd i jakość skarpetek idą w parze. :)
  • K
    Karolina 07-08-2019
    5/5 
    super :) Skarpetki są super :) Material dobrej jakości, wysyłka bardzo szybko. Serdecznie polecam
  • A
    Agnieszka 06-08-2019
    5/5 
    :) śliczności :) i do tego pięknie zapakowane. dziękuję i pozdrawiam :)
  • B
    Basia 05-08-2019
    5/5 
    Uwielbiam:) Kupuję sobie, kupuję innym w prezencie:) Są mega wygodne i projektowane z fantazją:)))
  • K
    Krystian 04-08-2019
    5/5 
    Super Soxy Wszystko zgodnie z oczekiwaniem, jeden do jednego ze zdjęciami na stronie. Polecam serdecznie, super jakość.
  • E
    EDYTA 03-08-2019
    5/5 
    Super skarpety na ciekawy prezent idealne, żeby wyróżnić się małym akcentem w stroju również ekstra. Polecam
  • M
    Monika 02-08-2019
    5/5 
    Cuuudowne!!!! Polecam!
  • J
    Jolanta 30-07-2019
    5/5 
    Skarpetki Super strona. Cudne skarpetki. Dodatkowo do paczki dostaliśmy mały upominek. Bardzo polecam firmę za solidność i jakość!
  • A
    Anna Robak-Nowak 28-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup 5 par - wszystkie rewelacyjne! Przesyłka od zamówienia w 24h!
  • A
    Anna Poźniak 27-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup baaardzo polecam!
  • A
    Agnieszka 26-07-2019
    5/5 
    Super Super jakość, fajne wzory, szybka wysyłka. Cała rodzina bardzo zadowolona :) :)
  • K
    Karolina 23-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Mega WOW <3 Polecam!
  • M
    Marta Bigos 22-07-2019
    5/5 
    Skarpetki nanushki są bardzo dobre gatunkowo , nic się z nimi nie dzieje, i mają super wzorce do wyboru, z mężęm jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy w 100%
  • A
    Agnieszka 20-07-2019
    5/5 
    Fajne!! Fajne, śmieszne, dobre, szybko, sprawnie, ładnie, estetycznie, słodko,warto!
  • K
    Katarzyna 18-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Znakomicie!!! Wszystko cudownie! POLECAM!!!
  • E
    Edeyta 15-07-2019
    5/5 
    Po raz kolejny się nie zawiodłam <3 świetne wzory, dobry materiał - polecam
  • K
    Katarzyna Bąk 14-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki super, bardzo dobre jakościowo, żywe kolory, świetne wzory, wysyłka ekspresowa. Jak najbardziej polecam
  • M
    Monika 13-07-2019
    5/5 
    Wszystko rewelacyjne! Towar bardzo dobrej jakości, przesyłka ekspresowa, kontakt i obsługa na wysokim poziomie.
  • M
    Magdalena 10-07-2019
    5/5 
    Urocze skarpetki ????❤️
  • P
    Paulina 10-07-2019
    5/5 
    Jestem mega zadowolona i absolutnie zakochana w tych skarpetkach ❤️ Cudowne wzory, miłe dla skóry, a w dodatku dotarły do nas w ekspresowym tempie! Już wybieramy następne wzory :D
  • K
    Krystian Cieślak 10-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Dobry wybór Skarpety dostarczone bardzo szybko i jak zwykle najwyższej jakości
  • a
    anna 04-07-2019
    5/5 
    piękne :) Super skarpetki, bardzo dobre gatunkowo. Obdarowani zadowoleni :)
  • M
    Michał 02-07-2019
    5/5 
    Mega skarpetki! Polecam wszystkim, super wzory i super jakość!
  • U
    Urszula Ratyńska-Bojar 01-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki na prezent ślubny Szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem. Skarpetki okazały się super prezentem dla nowożeńców.
  • A
    Agata 01-07-2019
    5/5 
    Lubię Nanushki Cenię Nanushki nie tylko za jakość za wygodę, ale też lubię kupować Polskie produkty ;)
  • M
    Michał 01-07-2019
    5/5 
    skarpetki Zdecydowanie polecam zakupy świetnych dedykowanych skarpetek, super jakość, obsługa PRO pozdrawiam
  • M
    Mary 01-07-2019
    5/5 
    Śliczne, mięciutkie, przyjemne :)
  • E
    Elżbieta 30-06-2019
    5/5 
    Zadowolona klientka Skarpetki bardzo ładne, dobrej jakości, bardzo elegancko zapakowane. dostawa ekspresowa. Polecam :)
  • A
    Alicja Wasielewska 28-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki bardzo dobrej jakości, super wzory i kolory. Szybka wysyłka. Polecam ☺
  • D
    Daria 26-06-2019
    5/5 
    Meeega! Świetna jakość, wyraziste kolory i fajne wzory :D

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+