Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
756 opinii
  • M
    Małgorzata 02-02-2018
    5/5 
    Najlepsze na prezenty! Super terminowa dostawa! Świetna jakość! Polecam!
  • O
    Ola 01-02-2018
    5/5 
    Poprawiacz humoru Są cudowne. Po prostu! Uśmiech gwarantowany!
  • J
    Joanna 31-01-2018
    5/5 
    :) Nie ma drugich takich jak nanushki ;)
  • M
    Marta 30-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup super skarpetki mam już spora kolekcje skarpet i wszystkie sa po proatu SUPER! Polecam
  • K
    Kamila 29-01-2018
    5/5 
    Świetny produkt! Skarpety mają piękne wzory i są świetnej jakość, piorę i noszę bardzo często i nic się z nimi nie dzieje :)
  • O
    Ola 29-01-2018
    5/5 
    Doskonała jakość i super skarpetki, a do tego bardzo miła i cierpliwa obsługa:) polecam!
  • S
    Szymon 28-01-2018
    5/5 
    Polecam !! Jakość, design !!! jestem zachwyconym i na pewno stałym klientem :)
  • G
    Gosia 23-01-2018
    5/5 
    Świetna jakość, niebanalne wzornictwo. Wasze skarpetki...wywołały uśmiech i zadowolenie podczas zeszłorocznej gwiazdki w trzy pokoleniowej rodzinie :-) Ja dumna z pomysłu na prezent :-P... Wy możecie być dumni z produktu . Dzięki ;-) Nanushki.com: Dziękujemy - jesteśmy :)
  • A
    Aga 23-01-2018
    5/5 
    wszystko super, polecam
  • A
    Anna Malatyńska-Włoch 22-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Długo szukałam idealnych skarpet. Te są super, świetnie wykonane, bardzo fajne, kolorowe wzory, szybka przesyłka . A to wszystko dodatkowo pięknie zapakowane.
  • M
    Marysia 20-01-2018
    5/5 
    Super skarpetki, niesamowite wzory i kolory, bardzo wygodne w noszeniu ;) Realizacja zamówienia w ekspresowym tempie, a wszelkie maile od zamówienia do dostarczenia przesyłki z dużym poczuciem humoru! Po otwarciu paczki miła niespodzianka- Ci co zamówił wiedzą o co chodzi ;)! Serdecznie polecam!!!! ;)
  • A
    Anna 20-01-2018
    5/5 
    Skarpetki bardzo dobrej jakości. Obsługa bez zarzutu. Szybka i sprawna realizacja zamówienia i wysyłka. Polecam.
  • A
    Anna 20-01-2018
    5/5 
    Skarpetki świetnej jakości, jestem mile zaskoczono małym dodatkiem
  • K
    Krzys 19-01-2018
    5/5 
    Naprawdę polecam! Krzysztof Saul, Wrocław, Dolnośląskie. Sklep godny polecenia. Wszystko wspaniale zapakowane, szybko wysłane. I tak za każdym razem :)
  • M
    Marzena 19-01-2018
    5/5 
    Świetne skarpetki. Z niecierpliwością czekam na kolejne wzory :)
  • M
    Maciek 17-01-2018
    5/5 
    Ekstra! Bardzo dobry i wesoły produkt! Polecam! :)
  • B
    Beata 16-01-2018
    5/5 
    Szybka dostawa, piękne skarpetki, bardzo wygodne. No i żelki :)
  • A
    Agata 16-01-2018
    5/5 
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham nanushki !! 1. Są śliczne. 2. Są bardzo dobre gatunkowo, nie spierają się 3. Są jedyne w swym rodzaju 4. Są śliczne !! :) 5. Są śliczne !!
  • A
    Anna 14-01-2018
    5/5 
    kolejne, i kolejne, i kolejne ...... Nanushki są wesołe i radosne, przychodzą szybko, wyskakują z paczkomatu i wskakują na stópki ..... LOVE NANUSHKI
  • A
    Aleksandra Rutka-Zabłocka 14-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam! Szybka dostawa, wzory - dla każdego coś dobrego.
  • D
    Dorota 14-01-2018
    5/5 
    Bardzo fajny pomysł na prezent Produkty idealne na prezent
  • J
    Janusz Ciniewski 12-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup skarpetki b. fajne, ekspresowa wysyłka
  • E
    Ela 12-01-2018
    5/5 
    polecam Polecam produkt zgodny z opisem dobrej jakości, bardzo szybka dostawa
  • K
    Kinga 10-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Superaśne Jestem zakochana w tych skarpetach. Kazda para to inna historia I nowa dawka radosci.
  • J
    Judyta 09-01-2018
    5/5 
    Coś wspanialego Użytkuje juz bardzo długo ptodukty zakupione na stronie nanushki.com i jestem bardzo zadowolona. Wygodne, trwałe, nic sie z nimi nie dzieje, nie tracą koloru oraz są bardzo higieniczne. Polecam! :)
  • G
    Grzegorz Hampel 08-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super skarpetki. Polecam
  • A
    Ania 07-01-2018
    5/5 
    Najlepsze skarpetki Skarpetki, które poprawiają mi humor od rana!!!
  • W
    Wioleta 07-01-2018
    5/5 
    bardzo wysoka jakość wykonania skarpetek. Niebanalne wzory i ogromna radość z napisu na metce "wyprodukowano w Polsce". Świetnie jest wspierać swoim zakupem przedsiębiorczy biznes, za którym stoją prawdziwi ludzie i historia!
  • P
    Paulina 06-01-2018
    5/5 
    Super ! Kolejny mój zakup i kolejna radość z fajnych zabawnych skarpet. Co jakiś czas widzę nowości i oby nigdy ich nie zabrakło ! :)
  • P
    Piotr 06-01-2018
    5/5 
    Świetne skarpetki Świetny pomysł na skarpetki. Koniec z nuda. Sklep bardzo profesjonalny. Przepięknie zapakowane skarpetki.Polecam.
  • I
    Iwona 05-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki śliczne, bardzo dobre jakościowo, wszyscy byli zachwyceni. Wysyłka szybka, polecam. :)
  • M
    Michalina 05-01-2018
    5/5 
    Błyskawiczna realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym i same skarpetki, które są zachwycające - design na 5 :-)
  • M
    Magdalena 05-01-2018
    5/5 
    Rewelacja Fantastyczne kolory i przezabawne wzory! Dziecię zachwycone, z dumą stopy prezentuje! Mąż zadowolony, w żonę z wdzięcznością wpatrzony!
  • D
    Dorota 05-01-2018
    5/5 
    Ainstain Super jakość . Dobrze się noszą. Skarpetki z pomysłem.
  • G
    Gosia 05-01-2018
    5/5 
    Polecam Bardzo fajne skarpetki. Szybka dostawa. Ładnie zapakowane. Polecam wszystkim :)
  • K
    Katarzyna SIARKIEWICZ 04-01-2018
    4/5 
    Potwierdzony zakup wesole skarpetki Witam, zamówiłam już skarpetki pare razy i jestem zadowolona. z jakości, z szybkiej dostawy. jedna gwiazdkę odejmuje za to ze często nie mogę ,trafic na te wzory, które chciałabym zakupić...szkoda:( Mamy tutaj skarpetki Albert. ostatnio zakupiłam. dlaczego nie mamy Madame Curie samej albo wraz z Piotrem Curie:) taka myśl mi wpadła gdyż jestem ogromną fanką Madame Curie:)
  • I
    Izka 04-01-2018
    5/5 
    ZADOWOLONA świetny sklep, świetne skarpetki, świetna obsługa ZADOWOLONA!!!
  • M
    Monika 04-01-2018
    5/5 
    polecam! Skarpetki są zabawne, moje nastolatki bardzo je lubią :D Dobra jakość, kolory są trwałe, nie spierają się i nie blakną. Proponowałabym tylko oznaczać rozmiar na skarpetce, bo jeśli kupi się kilka rozmiarów z tego samego wzoru (np dla całej rodziny), to po praniu ma się niezłą łamigłówkę ;) Gdy pojawi się więcej wzorów na pewno jeszcze kupię. Nanushki.com: Oznaczenia są po wewnętrznej stronie skarpetek :) To te kwadraciki :)
  • M
    Maria 03-01-2018
    5/5 
    Polecam! Skarpety dzięki swoim kreatywnym wzorom idealnie nadają się na prezent dla bliskiej osoby! Zamawiałam przed świętami, wystąpiły pewne komplikacje związane z brakiem towaru, ale reakcja pracowników sklepu była niemal natychmiastowa więc rozwiązanie tego problemu przebiegło kompletnie bezstresowo, a nawet miło. :)
  • R
    Rafał 03-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Szybka obsluga, bardzo ciekawy pomysl na wzornictwo !

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+