Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
744 opinii
  • A
    Anna 20-01-2018
    5/5 
    Skarpetki świetnej jakości, jestem mile zaskoczono małym dodatkiem
  • K
    Krzys 19-01-2018
    5/5 
    Naprawdę polecam! Krzysztof Saul, Wrocław, Dolnośląskie. Sklep godny polecenia. Wszystko wspaniale zapakowane, szybko wysłane. I tak za każdym razem :)
  • M
    Marzena 19-01-2018
    5/5 
    Świetne skarpetki. Z niecierpliwością czekam na kolejne wzory :)
  • M
    Maciek 17-01-2018
    5/5 
    Ekstra! Bardzo dobry i wesoły produkt! Polecam! :)
  • B
    Beata 16-01-2018
    5/5 
    Szybka dostawa, piękne skarpetki, bardzo wygodne. No i żelki :)
  • A
    Agata 16-01-2018
    5/5 
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham nanushki !! 1. Są śliczne. 2. Są bardzo dobre gatunkowo, nie spierają się 3. Są jedyne w swym rodzaju 4. Są śliczne !! :) 5. Są śliczne !!
  • A
    Anna 14-01-2018
    5/5 
    kolejne, i kolejne, i kolejne ...... Nanushki są wesołe i radosne, przychodzą szybko, wyskakują z paczkomatu i wskakują na stópki ..... LOVE NANUSHKI
  • A
    Aleksandra Rutka-Zabłocka 14-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam! Szybka dostawa, wzory - dla każdego coś dobrego.
  • D
    Dorota 14-01-2018
    5/5 
    Bardzo fajny pomysł na prezent Produkty idealne na prezent
  • J
    Janusz Ciniewski 12-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup skarpetki b. fajne, ekspresowa wysyłka
  • E
    Ela 12-01-2018
    5/5 
    polecam Polecam produkt zgodny z opisem dobrej jakości, bardzo szybka dostawa
  • K
    Kinga 10-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Superaśne Jestem zakochana w tych skarpetach. Kazda para to inna historia I nowa dawka radosci.
  • J
    Judyta 09-01-2018
    5/5 
    Coś wspanialego Użytkuje juz bardzo długo ptodukty zakupione na stronie nanushki.com i jestem bardzo zadowolona. Wygodne, trwałe, nic sie z nimi nie dzieje, nie tracą koloru oraz są bardzo higieniczne. Polecam! :)
  • G
    Grzegorz Hampel 08-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super skarpetki. Polecam
  • A
    Ania 07-01-2018
    5/5 
    Najlepsze skarpetki Skarpetki, które poprawiają mi humor od rana!!!
  • W
    Wioleta 07-01-2018
    5/5 
    bardzo wysoka jakość wykonania skarpetek. Niebanalne wzory i ogromna radość z napisu na metce "wyprodukowano w Polsce". Świetnie jest wspierać swoim zakupem przedsiębiorczy biznes, za którym stoją prawdziwi ludzie i historia!
  • P
    Paulina 06-01-2018
    5/5 
    Super ! Kolejny mój zakup i kolejna radość z fajnych zabawnych skarpet. Co jakiś czas widzę nowości i oby nigdy ich nie zabrakło ! :)
  • P
    Piotr 06-01-2018
    5/5 
    Świetne skarpetki Świetny pomysł na skarpetki. Koniec z nuda. Sklep bardzo profesjonalny. Przepięknie zapakowane skarpetki.Polecam.
  • I
    Iwona 05-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki śliczne, bardzo dobre jakościowo, wszyscy byli zachwyceni. Wysyłka szybka, polecam. :)
  • M
    Michalina 05-01-2018
    5/5 
    Błyskawiczna realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym i same skarpetki, które są zachwycające - design na 5 :-)
  • M
    Magdalena 05-01-2018
    5/5 
    Rewelacja Fantastyczne kolory i przezabawne wzory! Dziecię zachwycone, z dumą stopy prezentuje! Mąż zadowolony, w żonę z wdzięcznością wpatrzony!
  • D
    Dorota 05-01-2018
    5/5 
    Ainstain Super jakość . Dobrze się noszą. Skarpetki z pomysłem.
  • G
    Gosia 05-01-2018
    5/5 
    Polecam Bardzo fajne skarpetki. Szybka dostawa. Ładnie zapakowane. Polecam wszystkim :)
  • K
    Katarzyna SIARKIEWICZ 04-01-2018
    4/5 
    Potwierdzony zakup wesole skarpetki Witam, zamówiłam już skarpetki pare razy i jestem zadowolona. z jakości, z szybkiej dostawy. jedna gwiazdkę odejmuje za to ze często nie mogę ,trafic na te wzory, które chciałabym zakupić...szkoda:( Mamy tutaj skarpetki Albert. ostatnio zakupiłam. dlaczego nie mamy Madame Curie samej albo wraz z Piotrem Curie:) taka myśl mi wpadła gdyż jestem ogromną fanką Madame Curie:)
  • I
    Izka 04-01-2018
    5/5 
    ZADOWOLONA świetny sklep, świetne skarpetki, świetna obsługa ZADOWOLONA!!!
  • M
    Monika 04-01-2018
    5/5 
    polecam! Skarpetki są zabawne, moje nastolatki bardzo je lubią :D Dobra jakość, kolory są trwałe, nie spierają się i nie blakną. Proponowałabym tylko oznaczać rozmiar na skarpetce, bo jeśli kupi się kilka rozmiarów z tego samego wzoru (np dla całej rodziny), to po praniu ma się niezłą łamigłówkę ;) Gdy pojawi się więcej wzorów na pewno jeszcze kupię. Nanushki.com: Oznaczenia są po wewnętrznej stronie skarpetek :) To te kwadraciki :)
  • M
    Maria 03-01-2018
    5/5 
    Polecam! Skarpety dzięki swoim kreatywnym wzorom idealnie nadają się na prezent dla bliskiej osoby! Zamawiałam przed świętami, wystąpiły pewne komplikacje związane z brakiem towaru, ale reakcja pracowników sklepu była niemal natychmiastowa więc rozwiązanie tego problemu przebiegło kompletnie bezstresowo, a nawet miło. :)
  • R
    Rafał 03-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Szybka obsluga, bardzo ciekawy pomysl na wzornictwo !
  • A
    Anna 03-01-2018
    5/5 
    Genialne skarpetki z humorem:) Wspaniałe skarpetki z humorem. Bardzo wygodnie się je nosi. Skarpetki gdzie obie są inne stanowią miłe zaskoczenie i zagwozdkę dla innych;) Gorąco polecam:)
  • P
    Paulina 03-01-2018
    5/5 
    Skarpetki rewelacja! Polecam!
  • K
    Karina 03-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Zakup z fantazją Skarpetki przyciągające uwagę w każdym towarzystwie. Miłe w dotyku, przyjemne dla stópek zarówno tych mniejszych jak i większych. Rewelacyjne printy na skarpetkach nigdy się nie nudzą. Dzieci najchętniej nie ściągałyby skarpetuniek z nóżek. A i nazwa cudowna i wzruszająca
  • K
    Karolina 03-01-2018
    2/5 
    Skarpetki bardzo fajne, sprawdziły się jako prezent idealnie. Niestety przesyłka zamiast iść 3 dni, szła 2 tygodnie, osoba dla której był prezent zdążyła wyjechać z kraju i musiałam płacić dodatkowo za przesłanie jej paczki za granicę. Mimo prób kontaktu z firmą, zostałam całkowicie zignorowana, zero odpowiedzi. Nanushki.com: Pani Karolino opóźnienie było spowodowane przez Pocztę Polską nie przez nas :( W nagłych przypadkach prosimy o kontakt telefoniczny
  • M
    Magdalena Piechocka 03-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super produkt, szybka i sprawna obsluga, mimo ze zamawialam krotko przed swietami towar dotarl na czas. Fajne opakowanie dla 4 par. W ramach usprawnien dobrze gdyby dostepne bylo tez specjalne opakowanie przy mniejszym zakupie np dla 2 par, idealne na prezent :-)
  • E
    Edyta 03-01-2018
    5/5 
    Jedyne I rewelacyjne skarpetki dajace radosc!!! Dlugo szukalam wyjatkowych I oryginalnych skarpetek dla syna. Natrafiajac na Nanushki, moje dalsze poszukiwania definitywnie koncze. Nanushki sa rewelacyjne, niepowtarzalne wzory, doskonala jakosc, wszystko czego szukalismy. Do tego błyskawiczna przesylka I wzorowa obsluga w sklepie internetowym. Nigdy dotąd nie spotkalam sie z tak humorystyczna,dowcipną I jakże miłą obsługą.Caly zespół Nanushki zasluguje na wielkie brawa I uklony. Z pewnością wrocimy do Was nie raz, nie dwa,nie pięć :) szczegolne uznanie nalezy sie rowniez dla projektantki wzorow skarpetkowych. Wszystkie są piekne. Jeszcze raz dzieki,ze jestescie. :)
  • A
    Anna 03-01-2018
    5/5 
    Uwielbiam! cudnie zapakowane, jakość idealna, a wzór powalający. Idealnie się sprawdziły jako prezent choinkowy. Dużo śmiechu i radości.
  • S
    Sylwia 03-01-2018
    5/5 
    Najlepsi! Kocham Nanushki! Najlepsza obsługa, najlepsze skarpy, najlepszy prezent pod choinkę!
  • M
    Monika 03-01-2018
    5/5 
    Polecam! Skarpetki piękne, dobrej jakości. Dostawa ekspresowa. Ma pewno będę dalej korzystać
  • M
    MARIOLA 02-01-2018
    5/5 
    polecam, szybko, profesjonalnie, pewnie.
  • A
    Ania Sowińska 02-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup 10/5 Super skarpety i najlepsza obsługa ever! Dodać coś do zamówienia - żaden problem, uwzględnić kod promocyjny mimo, że się ktoś zagapił i nie podał wcześniej - proszę. Dlatego od dawna skarpetki dla rodziny i znajomych tylko tutaj :)
  • M
    Monika 02-01-2018
    5/5 
    Super jakość, super obsługa Polecam, super wzornictwo, świetna jakość i obsługa na najwyższym poziomie. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam :-)

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+