Opinie o Nanushki

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
708 opinii
  • M
    Monika 03-01-2018
    5/5 
    Polecam! Skarpetki piękne, dobrej jakości. Dostawa ekspresowa. Ma pewno będę dalej korzystać
  • M
    MARIOLA 02-01-2018
    5/5 
    polecam, szybko, profesjonalnie, pewnie.
  • A
    Ania Sowińska 02-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup 10/5 Super skarpety i najlepsza obsługa ever! Dodać coś do zamówienia - żaden problem, uwzględnić kod promocyjny mimo, że się ktoś zagapił i nie podał wcześniej - proszę. Dlatego od dawna skarpetki dla rodziny i znajomych tylko tutaj :)
  • M
    Monika 02-01-2018
    5/5 
    Super jakość, super obsługa Polecam, super wzornictwo, świetna jakość i obsługa na najwyższym poziomie. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam :-)
  • K
    Katarzyna 02-01-2018
    5/5 
    Szybka wysyłka. Produkty zachwycają.
  • E
    Elżbieta 02-01-2018
    5/5 
    Polecam, produkt dobrej jakości zgodny z opisem, szybka dostawa
  • M
    Marzena 02-01-2018
    5/5 
    Wesołe skarpetki, obok których nie można przejść obojętnie!! A i jakość doskonała. Polecam!!
  • M
    Marzena 02-01-2018
    5/5 
    Rewelacja! Bardzo udany zakup! Jakość bez zarzutu, skarpetki piękne kolorystycznie. Świetne wzory :) Zakup poczyniony w ostatniej przedświątecznej chwili, ale wysłany natychmiast doszedł na czas. Z pewnością wrócę tu na kolejne zakupy - świetny pomysł na prezent dla małych i dużych :)
  • A
    Agnieszka 02-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam Super szybka dostawa,świetna jakość i odlotowe wzornictwo, nic tylko nosić :)
  • A
    Ania 02-01-2018
    5/5 
    Rewelacja! Super skarpetki - wysoka jakość i ciekawe, nietuzinkowe wzory. Jestem bardzo zadowolona ze złożonego zamówienia. Ekspresowa wysyłka.Gorąco polecam!
  • K
    Kaja 02-01-2018
    5/5 
    Super Świetny kontakt ze sklepem. Mega szybka przesyłka /duży plus, bo w okresie przedświątecznym/, towar identyczny jak na zdjęciach.
  • M
    Magda 01-01-2018
    5/5 
    Polecam Szybka wysyłka, duży wybór wzorów i świetna jakość produktów. Jedynie ceny mogłyby być niższe trochę.
  • A
    Aleksandra 31-12-2017
    5/5 
    Cudo! A podobno skarpetki to najgorszy prezent na święta... Nie ze skarpetkami od Nanushki! Obdarowani bardzo zadowoleni ze wzorów, rozmiar się zgadza, jakość naprawdę wysoka. Do tego szybki czas realizacji zamówienia i słodką niespodzianka w środku! Bardzo pozytywne zaskoczenie. Zostaliście moja ulubioną skarpetkową firmą na rynku ;) Nanushki.com: Dziękujemy ślicznie :)
  • J
    Jacek 30-12-2017
    5/5 
    Fajowskie Bardzo Fajowskie Skarpy Mega Poleca
  • A
    Agnieszka 30-12-2017
    5/5 
    Extra produkt Dobre gatunkowo skarpety, piękne wzornictwo. Polecam!
  • M
    Magdalena 30-12-2017
    5/5 
    Opinia pozytywna Skarpetki superrrr, bardzo dobra jakość, polecam !!!!
  • M
    Marta 30-12-2017
    5/5 
    Dla każdego :) Skarpety dla Małych i Dużych, choć dla mniejszych przydałyby się takie same wzory co dla Dużych, żeby można było rodzinnie zadawać skarpetkowego szyku :) Szybka wysyłka, obsługa bez zastrzeżeń. Trzymam kciuki za dalszy rozwój w Nowym Roku! :)
  • A
    Aleksandra 30-12-2017
    5/5 
    Polecam Super jakość szybka wysyłka i duża radocha z „różnych” skarpet :-)
  • M
    Marta 30-12-2017
    4/5 
    Rewelacja! Ekspresowa wysyłka, skarpetki świetnej jakości - szczerze polecam! :)
  • M
    Michał 30-12-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki super, dostawa też błyskawiczna, mocno polecam :)
  • A
    Agata 30-12-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpety są rewelacyjne, prześwietnie zapakowane, super szybko dostarczone. Niezwykły prezent na każde nuszki... ;-)
  • K
    Karina 30-12-2017
    5/5 
    Skarpetki Skarpetki dobre jakościowo oraz śliczne. Wysyłka doszła w ciągu 2 dni. Wszystko super, zero problemów. Polecam
  • J
    Jakub Rabiej 30-12-2017
    2/5 
    Potwierdzony zakup Niestety, ale jestem mocno zawiedziony obsługą klienta. 2 tygodnie przed Świętami wysłałem maila z pytaniem, czy, a jeśli tak, to kiedy pojawią się niektóre wzory skarpet. Otrzymałem odpowiedź, że pod koniec tygodnia. Pod koniec tygodnia się nie pojawiły, po wysłaniu kolejnego maila otrzymałem informację, że pojawią się na początku przyszłego tygodnia. We wtorek złożyłem zamówienie, ponieważ chciałem mieć pewność, że skarpetki dojdą przed Świętami. Napisałem w mailu, że są nierzetelni, po czym się okazało, że jednak wzory skarpet na które czekałem są, po czym dorzucono mi jedną parę gratis - ok, doceniam. Parę godzin później okazało się, że jednak skarpety zostały dodane na stronę, szkoda tylko, że parę dni później, niż obiecywali i parę godzin po tym, jak złożyłem zamówienie.Dodatkowo zrobiłem zakupy za ponad 150 zł, tak więc powinienem otrzymać darmową wysyłkę DHL. Jednakże okazało się, że ramach zapisania się na newsletter został mi naliczony rabat, a że rabaty się nie sumują, to musiałem zapłacić za przesyłkę. Wyszło na to, że otrzymałem 8 zł rabatu, a za przesyłkę zapłaciłem 15 zł. Czy trzeba coś więcej dodawać?Otóż, można... powinienem również otrzymać 17,50 zł na kolejne zakupy, ale pewnie rabat z newslettera również usunał ten rabat? Czyli: dostałem 8 zł rabatu, a zapłaciłem 15 zł za wysyłkę i nie dostałem rabatu o wartości 17,50 na następne zakupy. Wg Nanushki: 8 > 32,5.Reasumując, skarpety polecam, są rewelacyjne.A dla obsługi klienta mam kilka rad:1. W przyszłości, jeśli ktoś wyśle maila z pytaniem, czy model XYZ się pojawi, albo odpiszcie, że nie wiecie i żeby klient wybierał z tego co jest dostępne albo bądźcie rzetelni i dodajcie skarpety będące na stanie na stronę.2. Zmieńcie system rabatowania, bo jest komiczny (8 > 32,5). Nanushki.com: Panie Jakubie, dziękuję za opinię. Okres przed Świętami to najbardziej pracowity dla nas czas. Mogliśmy nie dopatrzyć pewnych rzeczy za co przepraszamy. Jeśli chodzi o rabat to wystarczyło wypisać się z newslettera i otrzymałby Pan darmową dostawę DPD - niestety system sklepu to tylko system i wszystkich przypadków nie zrozumie jak człowiek :) A rabat na kolejne zakupy to rabat na kolejne zakupy czyli do wykorzystania przy kolejnych zakupach - błędnie Pan nas osądza w tej kwestii. Jeszcze raz dziękujemy za opinię i na pewno się poprawimy.
  • J
    Justyna 30-12-2017
    5/5 
    Skarpety rewelacja, szybka wysyłka. Polecam gorąco
  • A
    Agnieszka Kowalska 29-12-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Doskonała jakość i wzornictwo dla ludzi z poczuciem humoru. Super szybka dostawa
  • K
    Kasia 29-12-2017
    5/5 
    Polecam Bardzo fajne skarpetki. Jestem zadowolona z zakupu. Gorąco polecam!
  • A
    Ania 29-12-2017
    5/5 
    Bardzo fajne i bardzo dobrej jakości skarpetki. Szybka dostawa. Ładnie zapakowane. Polecam wszystkim.
  • E
    Emilia 29-12-2017
    5/5 
    WYMIATAJĄ!!! Kupiłam 3 pary, zachwyt był nieziemski :) Świetne gatunkowo, dostawa expresowa :) DZIĘKI !
  • J
    Joanna 29-12-2017
    5/5 
    Najlepsze skarpetki! Dobra jakość, idealne wzory, szybka dostawa.
  • P
    Paweł 29-12-2017
    5/5 
    dobra jakość szybka realizacja :)
  • O
    Olga 29-12-2017
    5/5 
    Nanushki Hitlerki Świetnie wykonane skarpetki, zarówno wizualnie jak i materiałowo. Szybka i sprawna dostawa, serdecznie polecam!
  • K
    Kasia 29-12-2017
    5/5 
    SUPER SKARPETKI!!! Super skarpetki!!! Kupione na nushki dziadka, i ciotki, i stryjka, u wszystkich wzbudziły świąteczny zachwyt!!! POLECAM!!!
  • O
    Ola 29-12-2017
    5/5 
    Super produkty, świetna jakość, szybka i miła obsluga
  • A
    Anuszka 28-12-2017
    5/5 
    UWAGA PRODUKT SILNIE UZALEŻNIAJĄCY I GROŻĄCY UŚMIECHEM ;) Skarpetki - phiiiiiii, co tam skarpetki. A właśnie nie - bo jeśli skarpetki kojarzą się Wam z nudnym prezentem na święta (no, bo jak nie wiadomo, co, to skarpetki), to nie byliście jeszcze w tej bajce. A bajka jest taka - była sobie jedna niebanalna indywidualistka np Pani Mysia, albo dwie połówki pomarańczy - jedna na prawej nodze, druga na lewej. Pani Mysia, to historia o życiu, bo na jednej stopie jest jej zdjęcie do paszportu, a na drugiej mniej oficjalna impreza w serze. Zresztą ser jest na jednej i na drugiej nóżce. Niektórzy całe życie nie wiedzą, która skarpetka jest prawa a która lewa - przy pomarańczach nie ma tego problemu - na jedną nóżkę hop czarno żółta, a na drugą, ta druga. Poza tym jak rano się budzisz w nastroju niewstawalnym, to już przy ubieraniu skarpetek - jak taka Mysia na ciebie popatrzy - masz dobry nastrój w pakiecie. Efekty uboczne - ktoś ze znajomych może powiedzieć - "ona zwariowała" - zazdrość mówię Wam, albo jeszcze nie jest mentalnie gotowy, ale i jego to dopadnie. Jest jeszcze inne ryzyko - kupujesz 6 różnych skarpetek i okazuje się, że ktoś nie kupił prezentu na święta i wie, że nawet jak zamówi, to skarpetki wylądują w polu a nie pod choinką. No więc patrzy a Ciebie z miną Pana Szopa - no i co - najważniejsze żeby Friends byli Happy. Oddajesz mu swoją parę, a po świętach dostajesz sms "nanushki zrobiły furorę". I tak rodzina nanushkowa rośnie, bo na jednych nie skończysz.
  • D
    Dorota Makowska 28-12-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Takie skarpetki to rewelacyjny pomysł na prezent, kolory, wzory naprawdę REWELACJA
  • A
    Agnieszka 28-12-2017
    5/5 
    Bardzo fajne skarpetki dobrej jakości, ładnie zapakowane i szybko dotarły
  • A
    Agnieszka 28-12-2017
    5/5 
    Skarpetki są idealne, A wzory wręcz astralne ślicznie prezentują się na nóżkach. Nie trzeba ich zdejmować idąc do łóżka Skarpetki kupujcie Kasy nie żałujcie.
  • A
    Aga 27-12-2017
    5/5 
    Świetne skarpetki, doskonałe informowanie o statusie zamówienia, mega szybka wysyłka. Polecam :)
  • A
    Anna Wawszczak 27-12-2017
    5/5 
    Potwierdzony zakup Wszystko ok! Bardzo szybka realizacja nawet tuż przed świętami!
  • A
    Agnieszka 27-12-2017
    5/5 
    Wszystko w porządku, obsługa sklepu super, przesyłka ekspresowa, skarpetki są bardzo fajne. Nic tylko kupować :-)

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+