Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
814 opinii
  • O
    Olga Wójcik 19-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Kolekcja będzie się powiększać Najlepsze skarpetki jakie do tej pory zamówiłam! ☺️
  • K
    Karolina 19-02-2018
    5/5 
    Rewelacja! Skarpetki wykonane perfekcyjnie a wzory bezbłędne :) Na pewno tu jeszcze wrócę :)
  • K
    Katarzyna Kuzawska 19-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam Błyskawiczna wysyłka, skarpetki bardzo dobrej jakości. Ciekawy pomysł na prezent
  • P
    Przemysław Berliński 18-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Zakochałem się! Branding, jakość, obsługa klienta i do tego nushki wyglądają z jajem! Pierwszy ale nie ostatni zakup! Polecam! #najlepiej
  • A
    Anna 15-02-2018
    5/5 
    Skarpetki są świetne - kolorowe, miękkie i wygodne.
  • A
    Agata 15-02-2018
    5/5 
    skarpecioszki Skarpetki ekstra! Kolorowo, wesoło i ciepło :) Może w końcu obdarowywanie skarpetkami przestanie być faux pas ;) Do tego ekspresowa dostawa.
  • J
    Jacek 14-02-2018
    5/5 
    W skarpetkach nanushki chodzę od 2013r. Nie wiem czy może być lepsza recenzja :) świetna jakość, bardzo ciekawe kolory i wzornictwo. No i te żelki w każdej przesyłce... ;)
  • K
    Karolina 13-02-2018
    5/5 
    Rewelacyjne skarpetki Rewelacyjne skarpetki. Idealne na prezent :)
  • W
    Weronika 12-02-2018
    5/5 
    Zamówiliśmy wszyscy w biurze i cały marketing zadowolony :) Szybka przesyłka, super jakość, cudowne wzory. Polecam!
  • B
    Barbara 12-02-2018
    5/5 
    5/5 Szybka realizacja zamówienia, ekspresowa wysyłka. Ogromny wybór i niebanalne wzornictwo sprawi, że każdy może poczuć się wyjątkowy i wyróżnić z tłumu. Jednym słowem strzał w dziesiątkę!
  • R
    Robert 10-02-2018
    5/5 
    chwalba Zdecydowanie najlepsza jakość wśród skarpet dostępnych w Polsce za normalne ceny. Szybka wysyłka, dobra obsługa, ciekawa i inteligentna obsługa posprzdażowa to tu norma.
  • A
    Anna Kowalewska 09-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Oceniam na 5, jak zawsze super skarpetki o nietuzinkowych wzorach ;)
  • J
    Justyna Kamińska 09-02-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Sama przyjemność! Wszystko działa jak trzeba, skarpetki super, szybka dostawa, szczerze polecam :)
  • K
    Kasia 09-02-2018
    5/5 
    Wzorowa obsługa i ekspresowa wysyłka! Paczka dobrze zabezpieczona i estetycznie zapakowana. Skarpetki są super - to firma, do której z przyjemnością wracam:))
  • M
    Marta 06-02-2018
    5/5 
    idealne Idealne na prezent. Bogate wzornictwo pozwala znaleźć cos odpowiedniego.. i jest powodem bólu głowy przy dokonywaniu wyboru. Polecam
  • O
    Ola 05-02-2018
    5/5 
    Polecam! Super skarpetki!
  • B
    Beata 05-02-2018
    5/5 
    Skarpetki z humorem Skarpetki wywołujące uśmiech na twarzy. Obsługa sklepu bardzo uprzejma, realizacja zamówienia błyskawiczna.
  • Y
    Yoklinne 03-02-2018
    5/5 
    Szybko, sprawnie, super jakość - sklep na medal!
  • M
    Małgorzata 02-02-2018
    5/5 
    Najlepsze na prezenty! Super terminowa dostawa! Świetna jakość! Polecam!
  • O
    Ola 01-02-2018
    5/5 
    Poprawiacz humoru Są cudowne. Po prostu! Uśmiech gwarantowany!
  • J
    Joanna 31-01-2018
    5/5 
    :) Nie ma drugich takich jak nanushki ;)
  • M
    Marta 30-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup super skarpetki mam już spora kolekcje skarpet i wszystkie sa po proatu SUPER! Polecam
  • K
    Kamila 29-01-2018
    5/5 
    Świetny produkt! Skarpety mają piękne wzory i są świetnej jakość, piorę i noszę bardzo często i nic się z nimi nie dzieje :)
  • O
    Ola 29-01-2018
    5/5 
    Doskonała jakość i super skarpetki, a do tego bardzo miła i cierpliwa obsługa:) polecam!
  • S
    Szymon 28-01-2018
    5/5 
    Polecam !! Jakość, design !!! jestem zachwyconym i na pewno stałym klientem :)
  • G
    Gosia 23-01-2018
    5/5 
    Świetna jakość, niebanalne wzornictwo. Wasze skarpetki...wywołały uśmiech i zadowolenie podczas zeszłorocznej gwiazdki w trzy pokoleniowej rodzinie :-) Ja dumna z pomysłu na prezent :-P... Wy możecie być dumni z produktu . Dzięki ;-) Nanushki.com: Dziękujemy - jesteśmy :)
  • A
    Aga 23-01-2018
    5/5 
    wszystko super, polecam
  • A
    Anna Malatyńska-Włoch 22-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Długo szukałam idealnych skarpet. Te są super, świetnie wykonane, bardzo fajne, kolorowe wzory, szybka przesyłka . A to wszystko dodatkowo pięknie zapakowane.
  • M
    Marysia 20-01-2018
    5/5 
    Super skarpetki, niesamowite wzory i kolory, bardzo wygodne w noszeniu ;) Realizacja zamówienia w ekspresowym tempie, a wszelkie maile od zamówienia do dostarczenia przesyłki z dużym poczuciem humoru! Po otwarciu paczki miła niespodzianka- Ci co zamówił wiedzą o co chodzi ;)! Serdecznie polecam!!!! ;)
  • A
    Anna 20-01-2018
    5/5 
    Skarpetki bardzo dobrej jakości. Obsługa bez zarzutu. Szybka i sprawna realizacja zamówienia i wysyłka. Polecam.
  • A
    Anna 20-01-2018
    5/5 
    Skarpetki świetnej jakości, jestem mile zaskoczono małym dodatkiem
  • K
    Krzys 19-01-2018
    5/5 
    Naprawdę polecam! Krzysztof Saul, Wrocław, Dolnośląskie. Sklep godny polecenia. Wszystko wspaniale zapakowane, szybko wysłane. I tak za każdym razem :)
  • M
    Marzena 19-01-2018
    5/5 
    Świetne skarpetki. Z niecierpliwością czekam na kolejne wzory :)
  • M
    Maciek 17-01-2018
    5/5 
    Ekstra! Bardzo dobry i wesoły produkt! Polecam! :)
  • B
    Beata 16-01-2018
    5/5 
    Szybka dostawa, piękne skarpetki, bardzo wygodne. No i żelki :)
  • A
    Agata 16-01-2018
    5/5 
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham nanushki !! 1. Są śliczne. 2. Są bardzo dobre gatunkowo, nie spierają się 3. Są jedyne w swym rodzaju 4. Są śliczne !! :) 5. Są śliczne !!
  • A
    Anna 14-01-2018
    5/5 
    kolejne, i kolejne, i kolejne ...... Nanushki są wesołe i radosne, przychodzą szybko, wyskakują z paczkomatu i wskakują na stópki ..... LOVE NANUSHKI
  • A
    Aleksandra Rutka-Zabłocka 14-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup Polecam! Szybka dostawa, wzory - dla każdego coś dobrego.
  • D
    Dorota 14-01-2018
    5/5 
    Bardzo fajny pomysł na prezent Produkty idealne na prezent
  • J
    Janusz Ciniewski 12-01-2018
    5/5 
    Potwierdzony zakup skarpetki b. fajne, ekspresowa wysyłka

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+