Opinie o Nanushki

Ładne skarpetki? Oczywiście Nanushki! I to nie jest tylko nasze zdanie. Za ciężką pracą stoją liczne opinie naszych Klientów – te motywują nas do podwójnej pracy! Nie musisz nam wierzyć na słowo. Wystarczy, że poczytasz, co mają do powiedzenia nasi Klienci. Wybierając ładne skarpetki powinieneś skonsultować się ze specjalistami!

Ładne skarpetki? Przejrzyj nasze opinie!

Nie musisz kupować niczego w ciemno. Jesteśmy pewni jakości wszystkich oferowanych przez nas produktów. Po prostu mamy dla Ciebie ładne skarpetki! Na dowód prezentujemy panel z opiniami Klientów. Wszystkimi – laurkami, jak i tymi nieco bardziej krytycznymi, na które zawsze odpowiadamy.

Twoja opinia została pomyślnie wysłana do naszej obsługi. Dziekujemy za ocenę!
Witaj, jesteś zadowolony z Nanushki?
Napisz opinię a my podzielimy się nią na naszej stronie!
Captcha
5,0/5
0 1 2 3 4
1019 opinii
  • a
    anna 04-07-2019
    5/5 
    piękne :) Super skarpetki, bardzo dobre gatunkowo. Obdarowani zadowoleni :)
  • M
    Michał 02-07-2019
    5/5 
    Mega skarpetki! Polecam wszystkim, super wzory i super jakość!
  • U
    Urszula Ratyńska-Bojar 01-07-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki na prezent ślubny Szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem. Skarpetki okazały się super prezentem dla nowożeńców.
  • A
    Agata 01-07-2019
    5/5 
    Lubię Nanushki Cenię Nanushki nie tylko za jakość za wygodę, ale też lubię kupować Polskie produkty ;)
  • M
    Michał 01-07-2019
    5/5 
    skarpetki Zdecydowanie polecam zakupy świetnych dedykowanych skarpetek, super jakość, obsługa PRO pozdrawiam
  • M
    Mary 01-07-2019
    5/5 
    Śliczne, mięciutkie, przyjemne :)
  • E
    Elżbieta 30-06-2019
    5/5 
    Zadowolona klientka Skarpetki bardzo ładne, dobrej jakości, bardzo elegancko zapakowane. dostawa ekspresowa. Polecam :)
  • A
    Alicja Wasielewska 28-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki bardzo dobrej jakości, super wzory i kolory. Szybka wysyłka. Polecam ☺
  • D
    Daria 26-06-2019
    5/5 
    Meeega! Świetna jakość, wyraziste kolory i fajne wzory :D
  • M
    Marta 26-06-2019
    5/5 
    Najzabawniejsze skarpety świata :) Nanushki.com: Zgadza się ❤️
  • M
    Monika Kosakowska 25-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Opinia Jak zawsze wszystko super!!!
  • M
    Marta Boangiu 25-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup super kolory Bardzo ładne kolory skarpetek, w dotyku miłe i ładnie dopasowują się do stóp.
  • L
    Ludmiła 24-06-2019
    5/5 
    Wszystko super, szybciutko a skarpetki jak na stronie internetowej.
  • M
    Magdalena 21-06-2019
    5/5 
    Zamówienie dotarło w 24h. Rewelacja! W środku mega fajne skarpety w super wesołe wzory! Rewelacja! No i słodka niespodzianka! Rewelacja!
  • P
    Patrycja 21-06-2019
    5/5 
    SuperSocksy Skerpety są na prawdę super, bardzo dobrej jakości. Pudełko w jakie były zapokowane jest bardzo ładne i eleganckie więc w sam raz na prezent.
  • E
    Edyta Jaworska 18-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Jakość i wygoda :) Skarpetki świetnej jakości, z ciekawym wzorem. Wszyscy, którzy byli nimi obdarowani są uśmiechnięci i zadowoleni :) Bardzo dobry kontakt z klientem, szybkie odpowiedzi na pytania oraz błyskawiczna wysyłka. Dodatkowy plus za niespodziewane odkrycie - wasze skarpetki świetnie sprawdzają się podczas wielokilometrowych rolkowych wycieczek :)
  • K
    Krystian Cieślak 18-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Mega komfortowe skarpety Super leżą i mają przyjemny, oddychający materiał. Warto kupować.
  • T
    Teresa 18-06-2019
    5/5 
    Super całą rodziną zakochaliśmy się w Nanushki. Dziki rządzą!
  • A
    Agata Dąbrowska 12-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Bardzo dobrej jakości skarpetki, super wzory i kolory!
  • A
    Agnieszka 11-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki są super. Wzorzyste i pełne kolorów. Robiłam zakupy już kolejny raz . Polecam :)
  • I
    Iga 11-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Rewelacja Najlepsze skarpetki na świecie:)
  • M
    Magda 11-06-2019
    5/5 
    Rewelacyjny kontakt ekspresowa wysyłka znakomita jakość skarpet oraz najladniejszy design dostępnych na rynku skarpet. Omylkowo otrzymałam niewłaściwy rozmiar w ramach rekompensaty została wysłana para gratis
  • K
    Karol 10-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Godne polecenia ???? Mega fajne wzory, wygodne w chodzeniu i bardzo przyjemny materiał :) obawiałem się tego że nie są wykonane z 100% bawełny i w okresie letnim stopy mogą się przegrzewać ale nie... Wybór skarpetek z Nanushki.com był dobrym pomysłem... :) Na pewno jeszcze tu wrócę :) Nanushki.com: 100% bawełny nie jest zbyt dobrym wyborem na skarpetki ;)
  • A
    Aleksandra 10-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super skarpetki i szybka dostawa :)
  • K
    Kararzyna Jankowska 09-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super 5/5
  • M
    Marta 09-06-2019
    5/5 
    Nie do zdarcia! Czy mogłabym wyobrazić sobie, że ktoś stworzył skarpetki odporne na dziurawienie, w których dzieciaki bedą biegały bez kapci przez ponad pół roku po trudnych nawierzchniach? ;) A do tego jeszcze, żeby skarpetki nie były w siermiężnych barwach? Kiedyś odpowiedziałabym, że nie. Dzisiaj już wiem, że są Nanushki :)
  • A
    Aleksandra 08-06-2019
    5/5 
    Skarpetki REWELACJA !!! Mam nadzieje,że będą również dostępne w rozm.dla dzieciaków czyli rozm.22
  • A
    Anna 07-06-2019
    5/5 
    Wspaniale nanushki Skarpetki bardzo wesołe, poprawiają nastrój i tym co je noszą i .ogladajacym. Zespół prowadzący Nanuszki na medal !!!!
  • E
    Ewa 05-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Najlepsze Najlepsze skarpetki świata! Polecam ????
  • M
    Magdalena Koziura 04-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Skarpetki są jedyne w swoim rodzaju, generalnie petarda ???? polecam wszystkim ????
  • G
    Grzegorz 04-06-2019
    5/5 
    Robiłem zakupy pierwszy raz i jestem bardzo zadowolony. Skarpetki są bardzo dobrej jakości, fajny materiał, liczę na długą trwałość. A wzorki na nich pierwsza klasa!
  • D
    Dominika 02-06-2019
    5/5 
    Polecam!
  • M
    Marcin 01-06-2019
    5/5 
    Na każdy dzień Rewelacyjne skarpetki, super jakość, extra wzory dla każdego. Modnie i wygodnie :))))))) Polecam i zachęcam, gdyż NaNuszkach już kilka wzorów MAM :)))))
  • B
    Beata Tuszyńska 01-06-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Najlepsze ! Skarpetki sprawdziły się rewelacyjnie jako upominek/prezent ! Zawsze wywołują uśmiech , zadowolenie , czasem zaskoczenie;) Z całego serca POLECAM !
  • D
    Dorota 01-06-2019
    5/5 
    Polecam Super skarpetki, ładnie zapakowane, dlatego to mój patent na drobny prezent :) Polecam i pewnie sama jeszcze nie raz się skuszę
  • S
    Sylwia 25-05-2019
    5/5 
    skarpetki godne polecenia, rewelacyjny materiał, expresowa wysyłka zdecydowanie polecam ;) <3
  • Żaneta 22-05-2019
    5/5 
    Polecam Kolejny udany zakup. Będą następne
  • M
    Michał Konobiewski 22-05-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup REWELACYJNE SKARPETKI Materiałowo najlepsze skarpetki jakie mam (a mam ich już chyba z 7par). Bardzo wygodne, świetnie uszyte i do tego fantastyczne wzory. Muszę też wspomnieć, że obsługa zamówienia i po zakupie na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam. Nanushki.com: Dziękujemy bardzo :)
  • M
    Marzena 21-05-2019
    5/5 
    Opinia Nanushki jest mega. Skarpetki super a dostawa jest niesamowicie szybka. Super!!! Nanushki.com: :)
  • J
    Joanna Malewska 20-05-2019
    5/5 
    Potwierdzony zakup Super skarpetki Skarpetki super, kontakt z obsługą też super. Polecam.

Korzystając z naszego sklepu ze skarpetami wyrażasz zgodę na używanie Cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.x

Google+